.

Περιοδικό Step

Περιοδικό STEP: Η διαφήμιση στο περιοδικό είναι επένδυση, χιλιάδες μάτια θα δουν την επιχείρηση σας Στηρίξτε το περιοδικό STEP, κάντε μια ετήσια συνδρομή... Stepperiodiko.blogspot.gr: Καθημερινή ενημέρωση, αφιερώματα, ειδήσεις. Το blog που κάθε μήνα κερδίζει την εμπιστοσύνη όλο και περισσότερων αναγνωστών

...

Πέμπτη 22 Ιανουαρίου 2015

Η διαδικασία μετάδοσης των εκλογικών αποτελεσμάτων

Η διαδικασία μετάδοσης των εκλογικών αποτελεσμάτων από το υπουργείο Εσωτερικών και την εταιρεία Singular Logic θα είναι, σε γενικές γραμμές, η ίδια με τα προηγούμενα χρόνια, όπως ανέφερε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Singular Logic, Μιχάλης Καριώτογλου, κατά την ενημέρωση των πολιτικών κομμάτων και των διαπιστευμένων δημοσιογράφων, που πραγματοποιήθηκε στο υπουργείο.

Διαφορές θα υπάρχουν στην ταχύτητα της ενημέρωσης των δεδομένων της Επικράτειας, η οποία από τα πέντε λεπτά που ήταν στις

Γαρδίκι, μοντέρνα παραδοσιακό

Το Γαρδίκι Σουλίου είναι ένα ημιορεινό χωριό του δήμου Σουλίου, ο πληθυσμός του οποίου, ασχολούμενος κυρίως με την μικροκτηνοτροφία και περισσότερο με τη γεωργία, το 1928 αριθμούσε 550 κατοίκους, κατά το ήμισυ μουσουλμάνους, έχοντας δημοτικό σχολείο και ταχυδρομικό γραφείο. Τότε υπαγόταν στη κοινότητα Δραγουμής. Το 1971 είχε 534 κατοίκους, το 1981 ήταν 652, ενώ το 2001 αριθμούσε 803 κατοίκους.
 Από το 1999 έως το 2010 σύμφωνα με την τότε διοικητική διαίρεση της Ελλάδας αποτελούσε έδρα κοινότητας του δήμου Αχέροντα, ενώ πριν ανήκε στην άλλοτε επαρχία Σουλίου του νομού Θεσπρωτίας. Από 1 Ιανουαρίου 2011 αποτελεί ιδία έδρα της ομώνυμης τοπικής κοινότητας, της δημοτικής ενότητας Αχέροντα, του Δήμου Σουλίου.

Λίγα λόγια για το χωριό
Από τη μια η αγροτική πλευρά του χωριού, με τα παραδοσιακά σπίτια, την καλλιέργεια της γης, με το φυσικό περιβάλλον και την αίσθηση του παλαιού και από την άλλη η σύγχρονη μοντέρνα όψη.
Το σμίξιμο του παλαιού με το σύγχρονο, του παραδοσιακού με το μοντέρνο, συνιστούν ένα μοναδικό συνδυασμό, κατατάσσοντας το Γαρδίκι στα ωραιότερα χωριά της Θεσπρωτίας.
Όμορφα παραδοσιακά σπίτια με κληματαριές και γλάστρες, συνταιριασμένα με την μοντέρνα αρχιτεκτονική, παραδοσιακοί κήποι, σύγχρονα καταστήματα και παραδοσιακά καφενεία.
Το απλό γεωργοκτηνοτροφικό χωριουδάκι της δεκαετίας του '70, αρχίζει μια

.