.

Περιοδικό Step

Περιοδικό STEP: Η διαφήμιση στο περιοδικό είναι επένδυση, χιλιάδες μάτια θα δουν την επιχείρηση σας Στηρίξτε το περιοδικό STEP, κάντε μια ετήσια συνδρομή... Stepperiodiko.blogspot.gr: Καθημερινή ενημέρωση, αφιερώματα, ειδήσεις. Το blog που κάθε μήνα κερδίζει την εμπιστοσύνη όλο και περισσότερων αναγνωστών

...

Παρασκευή 11 Ιουλίου 2014

Νέο δρομολόγιο των ΚΤΕΛ στον δήμο Σουλίου

Ένα νέο δρομολόγιο των ΚΤΕΛ έχει προστεθεί στον δήμο Σουλίου. Δείτε την ανακοίνωση από τον δήμο:
Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η
Σας ενημερώνουμε ότι για την καλύτερη εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού, έχει προστεθεί από το Κ.Τ.Ε.Λ. Ν. Θεσπρωτίας το ακόλουθο νέο δρομολόγιο :
Κάθε Δευτέρα

Πρόσκληση σύγκλησης Οικονομικής Επιτροπής

   
Σύμφωνα με ανακοίνωση του δήμου Σουλίου στις 14 Ιουλίου θα συγκληθεί η οικονομική επιτροπή. Η ανακοίνωση είναι η εξής:
  Παρακαλούμε να προσέλθετε σε τακτική συνεδρίαση, που θα διεξαχθεί στο Δημαρχιακό Κατάστημα Παραμυθιάς, στις 14 Ιουλίου   2014, ημέρα Δευτέρα   και ώρα 10.30΄ , για συζήτηση και λήψη απόφασης, στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης :
1.Καθορισμός όρων δημοπρασίας εκμίσθωσης χώρου για λειτουργία ψησταριάς στην εμποροπανήγυρη Γλυκής.
2.Απευθείας ανάθεση του έργου: «ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΑΡΔΕΥΤΙΚΩΝ ΚΑΝΑΛΙΩΝ ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΠΗΓΗΣ».
3.Απευθείας ανάθεση

Αιτήσεις για την Εμποροπανήγυρη Γλυκής


Η θρησκευτική εμποροπανήγυρη για το έτος 2014, διάρκειας πέντε (5) ημερών σύμφωνα με τον Ν. 2323/΄95 άρθ. 2 παρ. 1, όπως τροποποιήθηκε με τον Ν. 3377/΄05, τον Ν. 3577/΄07 και το άρθρ. 16 του Ν. 3769/΄09, θα διεξαχθεί στο Δήμο Σουλίου και στην Τ. Κ. Γλυκής κατά το χρονικό διάστημα από 11 μέχρι 15 Αυγούστου 2014 επ’ ευκαιρία της θρησκευτικής εορτής της Κοιμήσεως της Θεοτόκου (15 Αυγούστου).
Ο χώρος που θα διατεθεί για

Κυκλοφοριακή παράκαμψη στην επαρχιακή οδό Ποταμιάς

Κλειστή θα παραμείνει η επαρχιακή οδός Γλυκής - Ποταμιάς - Κυψέλης για δύο μήνες σύμφωνα με ανακοίνωση της περιφέρειας για την αποκατάσταση της βατότητας. Η ανακοίνωση είναι η εξής:

Ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Θεσπρωτίας ζητά Γεωπόνο


Ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Θεσπρωτίας «ΕΝΩΣΗ ΑΓΡΟΤΩΝ» αναζητά νέο δυναμικό και συνεργάσιμο στέλεχος για την κάλυψη της παρακάτω θέσης με έδρα την Ηγουμενίτσα Ν. Θεσπρωτίας
ΓΕΩΠΟΝΟΣ
• Απόφοιτος ΑΕΙ Γεωπονικής κατεύθυνσης Φυτικής Παραγωγής
• Εμπειρία στην πώληση Αγροτικών Εφοδίων 
• Εμπειρία στην καταπολέμηση ασθενειών
• Εμπειρία σε

Προκήρυξη για εισαγωγή στις Αστυνομικές Σχολές


Εκδόθηκε από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας η προκήρυξη των Αστυνομικών Σχολών 2014 για την εισαγωγή υποψηφίων που διαγωνίστηκαν στις Πανελλήνιες εξετάσεις φέτος. Οι εισακτέοι που αριθμούν σε 250 θα εισαχθούν στις Αστυνομικές Σχολές το έτος 2016-2017. Ειδικότερα σύμφωνα με την προκήρυξη των Αστυνομικών Σχολών 2014 ο αριθμός των υποψηφίων που θα

ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΤΩΝ ΑΔΕΛΦΩΝ ΓΚΡΙΜΜ





Η θεατρική παράσταση ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΤΩΝ ΑΔΕΛΦΩΝ ΓΚΡΙΜM θα βρίσκεται για μία μοναδική παράσταση στην Ηγουμενίτσα, την Παρασκευή 11 Ιουλίου στις 9:00 μ.μ στο Άλσος Ηγουμενίτσας (Δασάκι).

Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο αγαπημένος ηθοποιός Φώτης Σπύρος, ο οποίος και πρωταγωνιστεί.
Mια φορά και έναν καιρό… και το ταξίδι ξεκινά!
Ποιος δεν ξέρει τους Αδελφούς Γκριμμ; τους συγγραφείς και

.