.

Περιοδικό Step

Περιοδικό STEP: Η διαφήμιση στο περιοδικό είναι επένδυση, χιλιάδες μάτια θα δουν την επιχείρηση σας Στηρίξτε το περιοδικό STEP, κάντε μια ετήσια συνδρομή... Stepperiodiko.blogspot.gr: Καθημερινή ενημέρωση, αφιερώματα, ειδήσεις. Το blog που κάθε μήνα κερδίζει την εμπιστοσύνη όλο και περισσότερων αναγνωστών

...

Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2016

Διαβάστε σε ηλεκτρονική μορφή το τεύχος Ιουλίου του περιοδικού Step

Διαβάστε στον σύνδεσμο που ακολουθεί τα τρία πρώτα τεύχη του περιοδικού Step, σε ηλεκτρονική μορφή. Η παροχή αυτή προσφέρεται δωρεάν και σε μέλλοντα χρόνο θα ανέβουν και άλλα τεύχη. Αν και είναι δωρεάν αν κάποιος επιθυμεί να στηρίξει το περιοδικό Step μπορεί να το κάνει. Το περιοδικό Step μέσα στην δύσκολη συγκυρία της εποχής προσπαθεί να κρατηθεί και να προσφέρει στον τόπο μια πολιτιστική ανάσα και να είναι ένα αξιοπρεπές περιοδικό το οποίο να ικανοποιεί τον αναγνώστη. Είναι το μοναδικό περιοδικό αποκλειστικά των νομών Θεσπρωτίας και Πρέβεζας. Αν πιστεύετε ότι αξίζει τον κόπο στηρίξτε το με κάθε τρόπο!!!
Καλή ανάγνωση στο:

Προχωράει η ένταξη του Αρχαιολογικού χώρου της Νικόπολης στα προστατευόμενα μνημεία από την UNESCO

Την Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2016 πραγματοποιήθηκε στο Υπουργείο Πολιτισμού συνάντηση του προέδρου του Ομίλου UNESCOΝ. Πρέβεζας κ. Ευάγγελου Κατσίμπρα με την Γενική Γραμματέα του Υπουργείου κ. Μαρία Βλαζάκη.
Στη συνάντηση συζητήθηκαν τα θέματα που πρέπει να επιλυθούν ώστε να προχωρήσει με γοργούς ρυθμούς η σύνταξη του φακέλου υποψηφιότητας.
Το σημαντικότερο πρόβλημα που είχε προκύψει και

Συνεχίζει να «γεννάει» νάρκες η παραλία στο Μονολίθι

Παρά τις διαβεβαιώσεις, ότι ολοκληρώθηκε το έργο εντοπισμού ναρκών και η εξουδετέρωσή τους από τον στρατό  τον περασμένο Απρίλιο, φαίνεται πως η ακτή κρύβει και άλλες νάρκες.
Αυτό προκύπτει μετά την νέα επιχείρηση του ΤΕΝΞ που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη.
Εντοπίστηκαν κι

Πρόσκληση προς απόδημους Ηπειρώτες παραγωγούς για συμμετοχή σε έκθεση στο «ΠΑΝΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟ ΠΑΝΟΡΑΜΑ 2016»

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ
Προς
Απόδημους Ηπειρώτες παραγωγούς
     Κύριοι,
     Η Πανηπειρωτική Συνομοσπονδία Ελλάδας, ο κορυφαίος συλλογικός φορέας των ξενιτεμένων Ηπειρωτών, προετοιμάζει ένα σημαντικότατο διήμερο εκδηλώσεων στις αρχές της άνοιξης το «ΠΑΝΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟ ΠΑΝΟΡΑΜΑ 2016», το Σάββατο και την Κυριακή 5 και 6 Μαρτίου  στο Στάδιο του TAE KWON DO στο Παλαιό Φάληρο, που

Σύλλογος Ελευθεροχωριτών Παραμυθιάς: 14-2-16 γενική συνέλευση

ΠΡΟΣ:  όλα τα ενεργά , τακτικά μέλη του Συλλόγου.
  
   Σας προσκαλούμε να λάβετε μέρος στις εργασίες της 37ης  τακτικής Γενικής Συνέλευσης των μελών του Συλλόγου, που συγκαλείται στις  14 Φεβρουαρίου 2016 , ημέρα Κυριακή και ώρα 11.00  στο κέντρο  στον πλάτανο Ελευθεροχωρίου, με  θέμα ημερήσιας  διάταξης.
Απολογισμός έτους 2015
Προϋπολογισμός έτους 2016                                                                                                           

 Σε περίπτωση που

Παραμυθιά: Οι Αμαζόνες καλούν τους φιλάθλους να την ενισχύσουν

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Καλούμε όλους τους φιλάθλους όπως ενισχύσουν την ομάδα μας στον δύσκολο αγώνα με τον  Α.Ο. Άρτας που θα διεξαχθεί την Κυριακή 14/02/2015  και ώρα 15:00 στο

.