.

Περιοδικό Step

Περιοδικό STEP: Η διαφήμιση στο περιοδικό είναι επένδυση, χιλιάδες μάτια θα δουν την επιχείρηση σας Στηρίξτε το περιοδικό STEP, κάντε μια ετήσια συνδρομή... Stepperiodiko.blogspot.gr: Καθημερινή ενημέρωση, αφιερώματα, ειδήσεις. Το blog που κάθε μήνα κερδίζει την εμπιστοσύνη όλο και περισσότερων αναγνωστών

...

Δευτέρα 15 Ιουνίου 2015

Παράσταση στα αρχαία Ελληνικά (Η απολογία του Σωκράτη) στην Γιτάνη


Στον αρχαιολογικό χώρο της Γιτάνης την Τετάρτη 8 Ιουλίου θα ανέβει μια ιδιαίτερη παράσταση. Πρόκειται για το έργο του Πλάτωνα "Απολογία Σωκράτη" που θα παρουσιαστεί κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής περιόδου 2015 από το ΚΘΒΕ στα αρχαία ελληνικά (με υπότιτλους), σε σκηνοθεσία Δήμου Αβδελιώδη σε επιλεγμένους αρχαιολογικούς χώρους σε όλη την Ελλάδα.Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι η πρώτη φορά στην ιστορία του θεάτρου, αλλά και

Πρέβεζα: Χτυπούσε την μητέρα του στην μέση του δρόμου

Την επέμβαση της αστυνομίας είχε σαν αποτέλεσμα επεισόδιο το οποίο συνέβη στην μέση του δρόμου κοντά στο Κηποθέατρο στην Πρέβεζα.
Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά, άντρας ενεργούσε βίαια σε

Ξεκίνησε και επίσημα η Εμποροπανήγυρη στο Καναλάκι

Από το http://www.fanaripress.gr
Ξεκίνησε σήμερα 15/06/ το πρωί επίσημα η εμποροπανήγυρη στον Καναλάκι , που πραγματοποιείται φέτος για πρώτη φορά. 
Οι έμποροι αναμένουν τους Κατοίκους του Καναλακίου, των γύρω χωριών καθώς και

Χορήγηση συνδεδεμένης ενίσχυσης σε κτηνοτρόφους

Υπογράφτηκε από τον Αναπληρωτή Υπουργό Παραγωγικής Ανασυγκρότησης Βαγγέλη Αποστόλου Υπουργική Απόφαση για την χορήγηση συνδεδεμένης ενίσχυσης στους κτηνοτρόφους κατόχους ειδικών δικαιωμάτων που δεν δηλώνουν εκτάσεις το 2015, όπως ανακοινώθηκε αρμοδίως
Οι συγκεκριμένοι κτηνοτρόφοι μπορούν να

Συνάντηση του ΓΓ Δημόσιας Τάξης με δημάρχους Θεσπρωτίας

Το Δημαρχιακό Μέγαρο Ηγουμενίτσας επισκέφθηκε το Σάββατο 13 Ιουνίου, ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Τάξης κ. Δημήτρης Αναγνωστάκης  και συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Ηγουμενίτσας κ. Ιωάννη Λώλο, τη Δήμαρχο Σουλίου κα. Σταυρούλα Μπότση Μπραΐμη και  τον Δήμαρχο Φιλιατών κ. Σπύρο Παππά. Στη συνάντηση ήταν παρόν και ο Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Θεσπρωτίας κ. Μάριος Κάτσης. Τον Γενικό Γραμματέα συνόδευαν ο Επιτελάρχης, κ. Εμμανουήλ Κατριαδάκης, ο Γενικός Επιθεωρητής Βορείου Ελλάδας, κ. Δημήτριος Σοφιός, ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Ηπείρου, κ. Γεώργιος Καραΐτσης, ο Βοηθός Γενικού Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή Ηπείρου κ. Δημήτριος Κοτσιάφτης καθώς και ο Αστυνομικός Διευθυντής Θεσπρωτίας κ. Παναγιώτης Μπέλλος.
Στη συνάντηση ήταν παρόντες ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Ηγουμενίτσας κ. Σταύρος Κατσίλης, ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Ηγουμενίτσας κ. Σταύρος Ζήσης, η Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Γραικοχωρίου κα. Ελένη Βρύση, ο Δημοτικός Σύμβουλός Ηγουμενίτσας κ. Βασίλειος Ντάνης και ο Αντιδήμαρχος Σουλίου κ. Θωμάς Φράγκος.
Κατά τη διάρκεια της οποίας ο Γενικός Γραμματέας ενημέρωσε τους

Εγγραφές – Επανεγγραφές στους παιδικούς σταθμούς του Δήμου Σουλίου

Ο δήμος Σουλίου ενημερώνει τους γονείς για τις εγγραφές και επανεγγραφές στους παιδικούς σταθμούς με την ακόλουθη ανακοίνωση:
"Έφτασε η ώρα που το μικρό σας θα πάει για πρώτη φορά στον παιδικό. Επιθυμία όλων μας, είναι στο νέο του αυτό ξεκίνημα η διαδικασία του αποχωρισμού από την οικογένειά να είναι όσο το δυνατόν πιο ανώδυνη και να δημιουργούν από όλους μας  οι  προϋποθέσεις για μία πρώτη, ευχάριστη και δημιουργική γνωριμία με τη ζωή και τον κόσμο έξω από την οικογενειακή εστία.
Ο Δήμος Σουλίου και το ΝΠΔΔ ΑΡΩΓΗ, στην προσπάθειά του να

Καλημέρα


.