.

Περιοδικό Step

Περιοδικό STEP: Η διαφήμιση στο περιοδικό είναι επένδυση, χιλιάδες μάτια θα δουν την επιχείρηση σας Στηρίξτε το περιοδικό STEP, κάντε μια ετήσια συνδρομή... Stepperiodiko.blogspot.gr: Καθημερινή ενημέρωση, αφιερώματα, ειδήσεις. Το blog που κάθε μήνα κερδίζει την εμπιστοσύνη όλο και περισσότερων αναγνωστών

...

Τετάρτη 21 Ιανουαρίου 2015

Πολιτιστικός Σύλλογος Αγοράς: Με σεβασμό στην παράδοση και τον πολιτισμό

Στις αρχές της δεκαετίας του ΄80 ιδρύθηκε στην Αθήνα ο Πολιτιστικός Σύλλογος Απανταχού Αγορητών με πλούσια πολιτιστική και κοινωνική δράση για πολλές δεκαετίες. Στη συνέχεια αυτού το 2005 ιδρύθηκε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αγοράς με έδρα την Αγορά. Ο Σύλλογος διοργανώνει κάθε χρόνο τη Δημοτική Βραδιά στις 5 Αυγούστου γιορτάζοντας την " Αγ. Σωτήρα" ( Μεταμόρφωση του Σωτήρος) μια βραδιά όπου προσέρχονται στο χωριό μας εκατοντάδες
επισκέπτες. Στις 21 Μαΐου διοργανώνει ημερήσιο πανηγύρι προς τιμή του Άγιου Κωνσταντίνου & Ελένης. Συμμετέχει στις Αποκριάτικες Εκδηλώσεις του Δήμου και τη Κυριακή οργανώνει την μεγάλη "ΤΖΑΜΑΛΑ" με άφθονο κρασί και πλούσια εδέσματα από τα χέρια τον γυναικών του χωριού.

Κοινωνική Προσφορά
Ο σύλλογος έχει και μεγάλη κοινωνική προσφορά καθώς διατηρεί τράπεζα αίματος, προσφέρει αγαθά στο κοινωνικό παντοπωλείο του Δήμου, και συμμετέχει στο "let's do it" δείχνοντας με αυτόν τον τρόπο την αγάπη προς το περιβάλλον.
 Μέγιστη προσφορά  του συλλόγου ήταν η βοήθεια που προσφέρθηκε στου πυρόπληκτους της Ηλίας με πάνω από 2 τόνους τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης από τους χωριανούς μας και παραδόθηκαν στις πρώτες κιόλας μέρες της καταστροφής από μέλη του Συλλόγου. Ο Σύλλογος ήταν ο πρώτος που βοήθησε από την ευρύτερη περιοχή μας.
Άλλες εκδηλώσεις
Κατά την διάρκεια της χρονιάς υπάρχουν εκδηλώσεις όπως:

.