.

Περιοδικό Step

Περιοδικό STEP: Η διαφήμιση στο περιοδικό είναι επένδυση, χιλιάδες μάτια θα δουν την επιχείρηση σας Στηρίξτε το περιοδικό STEP, κάντε μια ετήσια συνδρομή... Stepperiodiko.blogspot.gr: Καθημερινή ενημέρωση, αφιερώματα, ειδήσεις. Το blog που κάθε μήνα κερδίζει την εμπιστοσύνη όλο και περισσότερων αναγνωστών

...

Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2015

Περιοδικό Step, η αγαπημένη μας συνήθεια


Το περιοδικό Step από τον περασμένο Μάιο κυκλοφορεί στους νομούς Θεσπρωτίας και Πρεβέζης. Είναι ένα τοπικό περιοδικό - κόσμημα για την περιοχή μας. Κάθε μήνα χιλιάδες αναγνώστες το διαβάζουν. Κάθε μήνα χιλιάδες αναγνώστες το σχολιάζουν. Περιοδικό Step, η αγαπημένη μας συνήθεια.
Αγόρασε το περιοδικό Step.
Γίνε συνδρομητής στο περιοδικό Step.
Διαφημίσου στο περιοδικό Step.

Η διαφήμιση στο Step είναι επένδυση.

Και διαβάστε καθημερινά το ηλεκτρονικό αδερφάκι του περιοδικού:

stepperiodiko.blogspot.gr

Καθημερινά εκατοντάδες αναγνώστες επισκέπτονται το blog για να ενημερωθούν. Ειδήσεις, αφιερώματα, ανακοινώσεις, άρθρα…. 

Το blog stepperiodiko.blogspot.gr είναι ο καλύτερος τρόπος για να προβληθεί η επιχείρηση σας!!!


              

Step Οκτωβρίου: Πολιτιστικός Σύλλογος Νέας Σελεύκειας

Στο τεύχος Οκτωβρίου μην χάσετε το αφιέρωμα στον Πολιτιστικό Σύλλογο Νέας Σελεύκειας.

Τροχαίο ατύχημα στην Λούτσα Πρέβεζας


Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε σήμερα το πρωί λίγο μετά τις 10:00 στην Εθνική Οδό Πρέβεζας - Ηγουμενίτσας, στο ύψος της Λούτσας.

Ο οδηγός ΙΧ αυτοκινήτου για άγνωστο μέχρις στιγμής αιτία έχασε τον έλεγχο εξετράπη της πορείας και συγκρούστηκε στο βράχο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Fanaripress.gr στο αυτοκίνητο επέβαιναν δυο άτομα όπου

Ανακοίνωση του δήμου Σουλίου για τις οχτάμηνες συμβάσεις

Αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του δήμου η ανακοίνωση για την πρόσληψη 14 ατόμων με 8μηνες συμβάσεις. Οι θέσεις που έχουν προκηρυχθεί είναι:

1 θέση ΔΕ Χειριστών Μηχανημάτων έργων (διαμορφωτή γαιών-γκρέιντερ)
2 θεσεις ΔΕ Χειριστών Μηχανημάτων Έργων (τσάπας -JCB)
2 θέσεις ΔΕ Οδηγών Φορτηγών (χωρίς κάρτα ψηφιακού ταχογράφου)
2 θέσεις ΔΕ Οδηγών Απορριμματοφόρου (με κάρτα  ψηφιακού ταχογράφου)
7 θέσεις ΥΕ Εργατών/τριών Καθαριότητας (συνοδοί  απορριμματοφόρου)

Μέσα σε 10 μέρες οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να

Συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης για τους Σύριους Πρόσφυγες

O Δήμος Ηγουμενίτσας σε συνεργασία με το Π.Α.Κ.Π.ΠΟ., την Διεύθυνση Πρόνοιας του Δήμου, την Ιερά Μητρόπολη Παραμυθίας, Φιλιατών, Γηρομερίου και Πάργας, τον Ιατρικό Σύλλογο Θεσπρωτίας, τον Οδοντιατρικό Σύλλογο Θεσπρωτίας, τον Φαρμακευτικό Σύλλογο Θεσπρωτίας, τους ΕΣΤΙΑζωντες, το Επιμελητήριο Θεσπρωτίας, την Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, την Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, τον Πολιτιστικό και Κοινωνικό Σύλλογο «Ρένα Κώτσιου», τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό – Τμήμα Ηγουμενίτσας, τον Δημοτικό Ναυταθλητικό Όμιλο Ηγουμενίτσας, το ΚΔΑΠ Αρίων, το ΚΔΑΠ Δίαυλος, το ΚΔΑΠ-μεΑ «Το εργαστήρι», τον Σύλλογο Γονέων, Φίλων & Κηδεμόνων Ατόμων με Αναπηρία Ν. Θεσπρωτίας, τις Μανούλες Ηγουμενίτσας, τον Σύλλογο Εφοριακών Θεσπρωτίας, το Δημόσιο ΙΕΚ Ηγουμενίτσας και τον Φιλοπρόοδο Σύλλογο Γραικοχωρίου «Ο Άγιος Δημήτριος», διοργανώνουν την Τρίτη 6 Οκτωβρίου 2015 από

Ο Θεσπρωτός που ανακάλυψε το νερό στον Άρη (+ΒΙΝΤΕΟ)

Ένας Θεσπρωτός είναι αυτός, που ανακάλυψε πρώτος το νερό στον Άρη.

Και μάλιστα 2 ολόκληρα χρόνια πριν τους ερευνητές της ΝΑΣΑ, το Νοέμβριο του 2013 

Ο λόγος για το μέλος και

Τι αλλάζει από αύριο στη φορολογία- έρχονται τα "ραβασάκια"

Σήμερα λήγει η δεύτερη δόση του φόρου εισοδήματος και αναμένονται βροχή τα εκκαθαριστικά και τα ειδοποιητήρια της εφορίας από τον Οκτώβριο.
Το υπουργείο Οικονομικών αναμένεται σύμφωνα με πληροφορίες έως τα μέσα Οκτωβρίου αναμένεται να έχει αναρτήσει στο TAXIS τα εκκαθαριστικά για την αύξηση της προκαταβολής φόρους σε αγρότες και επιχειρήσεις, ενώ έως τις 20 Οκτωβρίου το υπουργείο Οικονομικών θα αποστείλει τα εκκαθαριστικά για τον ΕΝΦΙΑ.
Από αύριο 1η Οκτωβρίου καταργείται

Σύλληψη στη Φιλιππιάδα για κατοχή ναρκωτικών ουσιών

Συνελήφθησαν, χθες (29-09-2015) το πρωί στη Φιλιππιάδα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Πρέβεζας σε συνεργασία με αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Πρέβεζας, δύο 33χρονοι ημεδαποί, κατηγορούμενοι για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.
Ειδικότερα, χθες το πρωί στη Φιλιππιάδα ύστερα από έλεγχο που

Step Οκτωβρίου: Σούλι Παραμυθιάς: Δίκαια πήρε το Super Cup

Η ομάδα της Παραμυθιάς "Σούλι Παραμυθιάς" κατέκτησε δίκαια το Super Cup. Διαβάστε στο Step Οκτωβρίου το αφιέρωμα σε αυτήν την κατάκτηση.

Τα ΒΙΒΛΙΑ ΣΕ ΡΟΔΕΣ στην Θεσπρωτία


Όπως πληροφορεί η περιφερειακή σύμβουλος Αντιγόνη Φίλη τα βιβλία σε ρόδες είναι ξανά στην Θεσπρωτία. "Για τρίτη συνεχή χρονιά τα ΒΙΒΛΙΑ ΣΕ ΡΟΔΕΣ ταξιδεύουν στα δημοτικά σχολεία της Περιφερειακής Ενότητας Θεσπρωτίας", λέει η Αντιγόνη Φίλη και συνεχίζει "Παραλάβαμε τέσσερις σάκους με

Καλημέρα


.