.

Περιοδικό Step

Περιοδικό STEP: Η διαφήμιση στο περιοδικό είναι επένδυση, χιλιάδες μάτια θα δουν την επιχείρηση σας Στηρίξτε το περιοδικό STEP, κάντε μια ετήσια συνδρομή... Stepperiodiko.blogspot.gr: Καθημερινή ενημέρωση, αφιερώματα, ειδήσεις. Το blog που κάθε μήνα κερδίζει την εμπιστοσύνη όλο και περισσότερων αναγνωστών

...

Τρίτη 23 Ιουνίου 2015

Κύκλωμα με δράση και στην Ήπειρο θησαύριζε απ’ το εμπόριο ναρκωτικών

Δεν σταματάει ποτέ η μεγάλη μάχη που δίνουν οι αστυνομικές Αρχές με τα κυκλώματα οργανωμένης διακίνησης και εμπορίας ναρκωτικών τόσο στην Ήπειρο όσο και σ’ ολόκληρη τη χώρα. Πάντως, οι επιτυχίες της ΕΛ.ΑΣ συνεχίζονται και κάθε φορά κόβεται ένα… κεφάλι της Λερναίας Ύδρας, με την εξάρθρωση μίας σπείρας ή κάποιας οργανωμένης ομάδας εμπόρων λευκού θανάτου.
Κάπως έτσι το τελευταίο διήμερο δόθηκε άλλο ένα αποφασιστικό κτύπημα με την πλήρη σχεδόν εξάρθρωση εγκληματικής οργάνωσης που δραστηριοποιείται στον τομέα της διακίνησης ναρκωτικών ουσιών. Για να γίνει αυτό απαιτήθηκε αστυνομική επιχείρηση σε πανελλαδικό επίπεδο, η οποία έφτασε και μέχρι την Ήπειρο.
Μια σημαντική επιτυχία είχε και

Μνήμη και Άνοια στην Τρίτη Ηλικία


Το Βοήθεια στο Σπίτι Δήμου Ηγουμενίτσας σας προσκαλεί στην ομιλία με θέμα «Μνήμη και Άνοια στην Τρίτη Ηλικία» με ομιλητές τους:
  •  Μώκου Χριστίνα-Νευρολόγος,
  •  Νίκα Γεωργία-Ψυχίατρος (Κέντρο Ψυχικής Υγείας Ηγ/τσας)
  •  Δήμας Γρηγόριος-Πρόεδρος ΚΑΠΗ Πλαταριάς
  •  Κυβράνογλου Μαριάννα-Κοινωνική Λειτουργός (Βοήθεια στο Σπίτι)
Εισηγήτρια: Κωνσταντίνου Σταυρούλα. Η ομιλία θα πραγματοποιηθεί στο

Κορυφαίες συναυλίες στην Ηγουμενίτσα




Στα πλαίσια του Line Out Festival 2 στις 26/27 Ιουνίου στο Camping Δρέπανος θα δώσουν συναυλία οι: Μωρά Στη Φωτιά, Σπύρος Γραμμένος, Θανάσης Παπακωνσταντίνου κ.ά. Δείτε εδώ το σποτάκι

Για δεύτερη χρονιά διοργανώνεται στην Ηγουμενίτσα το φεστιβάλ Line Out, ένα μουσικό γεγονός που φιλοδοξεί να φέρει στη Θεσπρωτία ότι καλύτερο τραγουδά σε αυτή τη χώρα! Μετά τη παρθενική περσινή διοργάνωση με τους Αγγελάκα, Παυλίδη, Σπυριδούλα και άλλους, φέτος το φεστιβάλ θα διεξαχθεί και πάλι στο Camping Δρέπανος και θα φιλοξενήσει τα εξής ονόματα:

Παρασκευή 26 Ιουνίου

Τελευταίο μπάνιο για 66χρονο στα Σύβοτα

Ενημερώθηκε μεσημβρινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Συβότων για θάνατο ενήλικου ατόμου στη θαλάσσια περιοχή «ΠΙΣΙΝΑ» Συβότων Θεσπρωτίας.
 
Συγκεκριμένα, ο  66χρονος βγήκε μόνος του από την θάλασσα και μετά από λίγο έχασε τις αισθήσεις του ενώ καθόταν στην παραλία.
 
Άμεσα μεταφέρθηκε στο λιμάνι των Σύβοτων όπου

Ημερίδα με θέμα "Συμβολή του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου στην Ολοκληρωμένη Ανάπτυξη του Δήμου Σουλίου".


Το Σάββατο 4 Ιουλίου στις 9.30 το πρωί θα πραγματοποιηθεί ημερίδα, στην οποία μας προσκαλούν ο Πρύτανης Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου   Καθηγητής Ιωάννης Γκόλιας,  ο συντονιστής του ΔΠΜΣ "περιβάλλον και ανάπτυξη ορεινών περιοχών" καθηγητής Δημήτρης Καλιαμπάκος ο περιφερειάρχης Ηπείρου Αλέξανδρος Καχριμάνης και η δήμαρχος Σουλίου Σταυρούμα Μπραΐμη Μπότση. Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στην

Σήμερα το μεσημέρι στα Λύκεια και το διαδίκτυο οι βαθμολογίες των Πανελλαδικών Εξετάσεων

Σήμερα  γύρω στις 13:00 τελειώνει η αγωνία των υποψηφίων των φετινών πανελλαδικών εξετάσεων, καθώς θα αναρτηθούν στα Λύκεια αλλά και στην ιστοσελίδα http://results.it.minedu.gov.gr του υπουργείου Παιδείας, οι βαθμοί των υποψηφίων στα ΓΕΛ και τα ΕΠΑΛ-Β΄ (στα κοινά με τα ΓΕΛ μαθήματα). Οι βαθμοί των πανελλαδικών εξετάσεων των ΕΠΑΛ-Α', καθώς και των ΕΠΑΛ-Β΄ (μαθήματα ειδικότητας) θα αναρτηθούν την

Το περιοδικό STEP σας περιμένει στα περίπτερα

Για λίγες μέρες ακόμα το περιοδικό STEP, το μοναδικό τοπικό περιοδικό που κυκλοφορεί στην Θεσπρωτία και στον δήμο Πάργας, σας περιμένει στα περίπτερα. Όσοι δεν το έχετε ήδη αγοράσει και θέλετε να το αποκτήσετε σπεύσατε στο περίπτερο, θα το βρείτε εκεί για λίγες μέρες ακόμα.
Στο τεύχος που κυκλοφορεί εκτός των άλλων θα διαβάσετε ένα αφιέρωμα στην Λούτσα,  συνέντευξη με τον Νικόλαο Γώγο, πρόεδρο του Φιλοπρόοδου Ομίλου Παραμυθιάς, ένα αφιέρωμα στο Αρχαιολογικό Μουσείο Ηγουμενίτσας, ένα αφιέρωμα στην ομάδα Θύαμις Καστρίου, και μια παραδοσιακή συνταγή. Και όπως πάντα οι ενδιαφέρουσες στήλες του περιοδικού που τόσο αγαπήσατε. Δείτε αναλυτικά τα περιεχόμενα του τεύχους Ιουνίου:

ΓΙΑΝΝΕΝΑ:Με επιτυχία η επιχείρηση για την ανάσυρσης γυναίκας από την λίμνη

Με επιτυχία έληξε η επιχείρηση ανάσυρσηΣ της γυναίκας που για άγνωστη αιτία βρέθηκε στα νερά της  λίμνης των Ιωαννίνων,στην περιοχή του Περάματος.Η άτυχη γυναίκα προσπαθούσε να

Καλημέρα


.