.

Περιοδικό Step

Περιοδικό STEP: Η διαφήμιση στο περιοδικό είναι επένδυση, χιλιάδες μάτια θα δουν την επιχείρηση σας Στηρίξτε το περιοδικό STEP, κάντε μια ετήσια συνδρομή... Stepperiodiko.blogspot.gr: Καθημερινή ενημέρωση, αφιερώματα, ειδήσεις. Το blog που κάθε μήνα κερδίζει την εμπιστοσύνη όλο και περισσότερων αναγνωστών

...

Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2015

Κλειστές οι Υπηρεσίες του Δήμου Ηγουμενίτσας το Σάββατο 5 Δεκεμβρίου

Στα πλαίσια της απόφασης της Γενικής Συνέλευσης της Κεντρικής 

Ένωσης Δήμων Ελλάδας που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα 1 

Δεκεμβρίου 2015, το Σάββατο 5 Δεκεμβρίου 2015, ημέρα

Εκδήλωση – αφιέρωμα στη γυναίκα,το Σάββατο, από το Κέντρο Συμβουλευτικής Υποστήριξης Γυναικών Δήμου Πρέβεζας

Εκδήλωση – αφιέρωμα στη γυναίκα, θα πραγματοποιήσει Το Κέντρο Συμβουλευτικής Υποστήριξης Γυναικών Θυμάτων Βίας Δήμου Πρέβεζας αύριο Σάββατο και ώρα 6 το απόγευμα στο Πολιτιστικό Κέντρο Πρέβεζας . Κεντρική ομιλήτρια θα

ΤΟ ΝΕΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ «ΟΙ ΕΥΘΥΝΕΣ» ΤΟΥ ΣΥΜΠΟΛΙΤΗ ΜΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗ ΘΩΜΑΖΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΜΟΥΣΙΚΟΣΥΝΘΕΤΗ ΧΡΗΣΤΟ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟ (+ΒΙΝΤΕΟ)

Για μία ακόμη φορά εμπιστεύθηκε στίχους του συμπολίτη μας Θωμάζου Δημήτριου ο καταξιωμένος μουσικοσυνθέτης Χρήστος Γιαννόπουλος , αυτή την φορά στην νέα του δισκογραφική δουλειά «Λοκάντα η Ελλάς» η οποία θα κυκλοφορήσει μέχρι τα Χριστούγεννα . 

Το τραγούδι «Οι ευθύνες» ερμηνεύει ο

Σύλληψη 51χρονου στην Πρέβεζα για ναρκωτικά

Συνελήφθη, χθες (03.12.2015) το απόγευμα στην Πρέβεζα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Πρέβεζας, ένας 51χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για κατοχή ναρκωτικών με σκοπό τη διακίνηση.
Ειδικότερα, μετά από έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του 51χρονου, με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου, βρέθηκαν και

Το Σούλι Παραμυθιάς προσκαλεί τους φιλάθλους να στηρίξουν την ομάδα στον αγώνα με τον Αστέρα Παραποτάμου


Το Δ.Σ. του Α.Π.Σ. Σούλι Παραμυθιάς ενημερώνει τον φίλαθλο κόσμο ότι το Σάββατο 05-12-2015 και ώρα 15:00 διεξάγεται στο γήπεδο Παραμυθιάς ο σημαντικός ποδοσφαιρικός αγώνας ανάμεσα στις ομάδες Α.Π.Σ. Σούλι Παραμυθιάς-Αστέρας Παραποτάμου.
Το Δ.Σ. καλεί τους φιλάθλους να

Αντιπρόεδρος της COGECA ο Βασίλης Παρόλας

Στην Αντιπροεδρία της COGECA, (Γενική Επιτροπή Αγροτικού Συνεργατισμού της ΕΕ) εξελέγη την 03.12.2015 ο Γενικός Διευθυντής του Αγροτικού Συνεταιρισμού Θεσπρωτίας-Πρέβεζας, μέλος του Δ.Σ της «Υπαίθρου Χώρας» και Μέλος του ΔΣ της GAIA ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ ΑΕ, Βασίλης Παρόλας, σε συνέχεια πρότασης υποψηφιότητας που υπεβλήθη από την ΠΑΣΕΓΕΣ. 
Απευθυνόμενος στους εκπροσώπους των αγροτικών συνεταιρισμών από όλη την ΕΕ ο κ. Παρόλας τόνισε ότι

Τραγικό θάνατο από οδοστρωτήρα βρήκε 29χρονος από τη Σκορπιώνα Θεσπρωτίας

Τραγικό θάνατο βρήκε 29χρονος από τη Σκορπιώνα Θεσπρωτίας, όταν παρασύρθηκε από οδοστρωτήρα την ώρα που ρύθμιζε την κυκλοφορία, στην εθνική

Ο δήμος Σουλίου μας καλεί να βοηθήσουμε το κοινωνικό παντοπωλείο

Ο Δήμος Σουλίου αναλογιζόμενος τη δύσκολη οικονομική κατάσταση που επικρατεί στη χώρα μας, αλλά και στηριζόμενος πάντα στην ευαισθησία που διακατέχει το λαό μας, καλεί όσους επιθυμούν και έχουν τη δυνατότητα να συνδράμουν στην προσπάθεια  να ενισχύσουμε τις άπορες οικογένειες του τόπου μας.
Οι γιορτές των Χριστουγέννων πλησιάζουν  και

Οι Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του δήμου Σουλίου

Ο δήμος Σουλίου - ΝΠΔΔ Αρωγή- Δημοτική κοινότητα Παραμυθιάς  συνδιοργανώνει με ΔΙΕΚ Ηγουμενίτσας, Σύλλογο Γονέων και κηδεμόνων δημοτικού σχολείου Παραμυθιάς και Επιμελητήριο Θεσπρωτίας τις καθιερωμένες χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις.
Οι εκδηλώσεις ξεκινάν την Κυριακή 13 Δεκεμβρίου στο Γαρδίκι ενώ την Τρίτη 15 Δεκεμβρίου θα ανοίξει τις πύλες της η μαγευτικά Παραμυθοχώρα. Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα:

Δείτε το καταπληκτικό βίντεο της "Στοργής ΑμεΑ" για την Παγκόσμια Ημέρα των Ατόμων με Αναπηρία

Χθές είχαμε την την Παγκόσμια Ημέρα των Ατόμων με Αναπηρία και η Στοργή ΑμεΑ δημιούργησε μια καταπληκτική ταινία μικρού μήκους με τίτλο Η Ζωή αλλιώς την οποία παρουσίασε στην Ηγουμενίτσα. Μια ταινία που αντιστρέφει τους ρόλους.... αξίζει πραγματικά τον χρόνο σας για να την δείτε:

Καλημέρα



Καλημέρα!

.