.

Περιοδικό Step

Περιοδικό STEP: Η διαφήμιση στο περιοδικό είναι επένδυση, χιλιάδες μάτια θα δουν την επιχείρηση σας Στηρίξτε το περιοδικό STEP, κάντε μια ετήσια συνδρομή... Stepperiodiko.blogspot.gr: Καθημερινή ενημέρωση, αφιερώματα, ειδήσεις. Το blog που κάθε μήνα κερδίζει την εμπιστοσύνη όλο και περισσότερων αναγνωστών

...

Παρασκευή 22 Μαΐου 2015

Το βήμα των προέδρων - Ελεάνα Τσε: " Θέλω να εμπνεύσω τους κατοίκους στην κοινωνική προσφορά και στον αλτρουισμό".

Η Ελεάνα Τσε είναι μια νέα γυναίκα που αποφάσισε να ασχοληθεί με τα κοινά έχοντας οράματα, διάθεση και πολύ ενέργεια για να πετύχει. Πρόεδρος πλέον της τοπικής κοινότητας Γκρίκας και το περιοδικό STEP την συνάντησε για μια συνέντευξη στα πλαίσια  της στήλης "Το βήμα των προέδρων"

Ποιοι είναι οι λόγοι για την ενασχόληση με τα κοινά;
Να σας πω κάτι που δε μου αρέσει και δε μου άρεσε ποτέ; Η δυστυχώς ελληνικού τύπου νοοτροπία ότι τίποτα δεν μπορεί να αλλάξει. Και όμως! Και μπορεί και πρέπει να αλλάξει. Και ένας απ΄ τους λόγους που έβαλα υποψηφιότητα, αλλά και ένα στοίχημα που έχω βάλει με τον εαυτό μου, είναι να αποδείξω ότι με δουλειά και συνεργασία μπορούμε να αλλάξουμε πολλά και να κάνουμε τον τόπο μας καλύτερο.
Τι σου έχει κάνει θετική εντύπωση και τι αρνητική από τη μέχρι τώρα εμπειρία σου στα κοινά;
Θετική εντύπωση μου έχει κάνει η ευαισθητοποίηση και

Συνελήφθη "μαϊμού" ταξιτζής στο Καναλάκι

Αστυνομικοί του ΑΤ Καναλακίου συνέλαβαν σήμερα το πρωί, έναν 70χρονο, ο οποίος είναι κατηγορούμενος για υποκλοπή μεταφορικού έργου.
Ειδικότερα, οι αστυνομικοί εντόπισαν τον

«Πράσινες Πολιτιστικές Διαδρομές»

Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Θεσπρωτίας, μετά τη θερμή ανταπόκριση του κοινού στις δράσεις που σχεδίασε το 2014 με αφορμή την πανελλήνια εκστρατεία "Πράσινες Πολιτιστικές Διαδρομές" που διοργανώνει η Διεύθυνση Μουσείων του ΥΠ.ΠΟ.ΠΑΙ.Θ. στο πλαίσιο του Εθνικού Σχεδίου Δράσης για σύζευξη της εκπαίδευσης με την Αειφόρο Ανάπτυξη, λαμβάνει μέρος και φέτος, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, στον εορτασμό, απευθύνοντας κάλεσμα συμμετοχής τόσο στα μέλη της εκπαιδευτικής κοινότητας όσο και στο ευρύ κοινό.
Στο πλαίσιο του εορτασμού θα υλοποιηθούν σειρά δράσεων, οι οποίες επιδιώκουν την

Καλημέρα


.