.

Περιοδικό Step

Περιοδικό STEP: Η διαφήμιση στο περιοδικό είναι επένδυση, χιλιάδες μάτια θα δουν την επιχείρηση σας Στηρίξτε το περιοδικό STEP, κάντε μια ετήσια συνδρομή... Stepperiodiko.blogspot.gr: Καθημερινή ενημέρωση, αφιερώματα, ειδήσεις. Το blog που κάθε μήνα κερδίζει την εμπιστοσύνη όλο και περισσότερων αναγνωστών

...

Κυριακή 6 Δεκεμβρίου 2015

Δήμος Σουλίου: Ημερίδα ενημέρωσης για το πέρας του έργου "Ανάδειξη - Βελτίωση του Ιστορικού Μονοπατιού προς άγιο Αρσένιο"

Ο δήμος Σουλίου διοργανώνει ημερίδα ενημέρωσης για το πέρας του έργου "Ανάδειξη - Βελτίωση του Ιστορικού Μονοπατιού προς άγιο Αρσένιο". Η ημερίδα θα διεξαχθεί το

Αφεντικό στην Α2 το Προδρόμι, 1-4 κέρδισε τον ΑΣ Συβότων

Το Προδρόμι για άλλη μια  αγωνιστική έδειξε ότι το αδιαφιλονίκητο φαβορί για την πρώτη θέση στην Α2 της ΕΠΣ Θεσπρωτίας αφού κέρδισε τον ΑΣ Συβότων εκτός έδρας με 1-4 διευρύνοντας έτσι την βαθμολογική διαφορά. Στους άλλους αγώνες είχαμε μεγάλα σκορ καθώς ο ΑΣ Ποσειδών Ηγουμενίτσας συνέτριψε με 6-1 τον ΑΟ Πλαταριάς και η Θύελλα Γκρίκας Ψάκας με 5-1 τον Άρη Πέρδικας. Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα:

Με το αριστερό οι Αμαζόνες, 0-4 από την Προοδευτική Περάματος Ιωαννίνων (ΦΩΤΟ)


Δεν τα κατάφεραν οι Αμαζόνες στο πρώτο επίσημο αγώνα για την φετινή αγωνιστική περίοδο καθώς έχασαν με 0-4 στην έδρα τους από μία πιο  έτοιμη ομάδα και σαφώς καλύτερη. Από τα πρώτα λεπτά η Προοδευτική Περάματος Ιωαννίνων πήρε τα ηνία του αγώνα και στα μέσα του ημιχρόνου έκανε το 0-1. Το πρώτο ημίχρονο έληξε με 0-2. Η ομάδα των Ιωαννίνων στο δεύτερο ημίχρονο έλεγχε το παιχνίδι και σημείωσε άλλα δύο γκολ για να έχουμε το τελικό 0-4. Δείτε φωτογραφίες από τον αγώνα: 

Νίκη του ΠΑΣ Αχέρων απέναντι στον Θεσπρωτό, ήττα για την ΑΕ Καραϊσκάκης

Έχασε την ευκαιρία ο Θεσπρωτός να πλησιάσει στον 1 βαθμό την πρωτοπόρο ΑΕ Καραϊσκάκης που έχασε με 3-1 από τον Αιγινιακό που πέρασε στην δεύτερη θέση, καθώς γνώρισε την ήττα από τον ΠΑΣ Αχέρων με 2-1. Ο Εθνικός Φιλιππιάδας ήρθε ισόπαλος 1-1 εκτός έδρας με τον Πύρασο Ν. Αγχιάλου. Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα και την βαθμολογία στον 2ο όμιλο της Γ΄Εθνικής.

Πραγματοποιήθηκε χθες η εκδήλωση του Κέντρου Συμβουλευτικής Υποστήριξης Γυναικών Πρέβεζας (φωτο)

Εκδήλωση – αφιέρωμα στη γυναίκα πραγματοποίησε χθες το απόγευμα το Κέντρο Συμβουλευτικής Υποστήριξης Γυναικών Θυμάτων Βίας Δήμου Πρέβεζας  στο Πολιτιστικό Κέντρο Δήμου Πρέβεζας (πρώην ΟΑΣΗ). Κεντρική ομιλήτρια ήταν η κα Βάσω Παπαδιώτη-Αθανασίου Αν. Καθηγήτρια Ψυχολογίας Παν/μίου Ιωαννίνων, Συστημική –οικογενειακή θεραπεύτρια.
DSC_0183
Ακούστηκαν αφηγήσεις και

Οι χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του δήμου Ηγουμενίτσας

Ανακοινώθηκαν οι χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του δήμου Ηγουμενίτσας. Δείτε το πρόγραμμα:

Με επιτυχία η εκδήλωση για την τουριστική προώθηση της Πέρδικας Δείτε το νέο τηλεοπτικό σποτ (+ΒΙΝΤΕΟ)

ΦΩΤΟ: Δημήτρης Μυλωνάς
Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής, η θεματική συνάντηση τουρισμού και επιχειρηματιών, στο συνεδριακό κέντρο Πέρδικας με θέμα:
«Ανάδειξη, Προώθηση και Προβολή της Πέρδικας και του Τουριστικού Προϊόντος της» 

Την παρουσίαση παρακολούθησαν ο θεματικός Αντιπεριφερειάρχης κ. Νίκος Κάτσιος, ο Δήμαρχος Ηγουμενίτσας κ. Λώλος, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας κ. Πάσχος, οι Αντιδήμαρχοι Ηγουμενίτσας κ. Λώλης και κ. Μήτσης, ο επικεφαλής

Καλημέρα



Καλημέρα, Καλή Κυριακή, Χρόνια πολλά στους εορτάζοντες!

.