.

Περιοδικό Step

Περιοδικό STEP: Η διαφήμιση στο περιοδικό είναι επένδυση, χιλιάδες μάτια θα δουν την επιχείρηση σας Στηρίξτε το περιοδικό STEP, κάντε μια ετήσια συνδρομή... Stepperiodiko.blogspot.gr: Καθημερινή ενημέρωση, αφιερώματα, ειδήσεις. Το blog που κάθε μήνα κερδίζει την εμπιστοσύνη όλο και περισσότερων αναγνωστών

...

Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2015

Οι Αμαζόνες προσκαλούν νέα κορίτσια στην ομάδα τους

Ο αθλητικός ποδοσφαιρικός σύλλογος γυναικών Θεσπρωτίας "ΑΜΑΖΟΝΕΣ 2008" προσκαλεί κορίτσια ηλικίας άνω των δέκα (10) ετών όπως ενταχθούν στο δυναμικό της ομάδας, η οποία συμμετέχει στο πρωτάθλημα Γ΄ Εθνικής κατηγορίας.
Ημέρες προπονήσεων Τετάρτη και Παρασκευή από ώρα 16.00 μέχρι 17.30 στο δημοτικό γήπεδο Παραμυθιάς "49 Προκρίτων" και στο γήπεδο Καρβουναρίου ανάλογα με την διαθεσιμότητα.
Έναρξη ποδοσφαιρικής σεζόν Νοέμβριος 2015
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενες μπορούν να

Και οι Αμαζόνες στο Λάμποβο

Η γυναικεία ομάδα της Παραμυθιάς "Αμαζόνες 2008" δεν μπορεί να λείπει από το το Λάμποβο. Έτσι το ΔΣ της ομάδας προσκαλεί όλες τις ποδοσφαιρίστριες στις 7 το απόγευμα να βρεθούν στο Λάμποβο σε

Ευχαριστήριο μήνυμα του δήμου Ηγουμενίτσας για την προσφορά για τους πρόσφυγες


Η μεγάλη συμμετοχή στο κάλεσμα όλων μας, αποτελεί τρανή απόδειξη, της ανθρωπιάς, της ευαισθησίας και του ειλικρινούς ενδιαφέροντος των συμπολιτών μας. Ευχαριστούμε όλους όσους προσέφεραν, μικρούς και μεγάλους, από το υστέρημά τους για να ενισχύσουμε τους Σύριους πρόσφυγες.
Ευχαριστούμε ιδιαίτερα για την πετυχημένη διοργάνωση τους:

Η ΕΛ.ΑΣ προειδοποιεί για «κόλπο» επιτηδείων με τα ρολόγια της ΔΕΗ

Δεκάδες κρούσματα καταγράφονται πλέον κάθε εβδομάδα στην ΕΛ.ΑΣ με ομάδες μικροκακοποιών που εφορμούν σε σπίτια και αρπάζουν χρήματα και τιμαλφή με πρόσχημα το ότι οι μετρητές της ΔΕΗ καταγράφουν υψηλότερα βατ και γι' αυτό βρίσκουν την ευκαιρία να εξετάσουν τους πίνακες του ηλεκτρικού μέσα στο σπίτι.
Γι' αυτόν τον λόγο, παρά τη διασπορά των κρουσμάτων με τους δεκάδες ψευτοτεχνικούς της ΔΕΗ σε

Εξοχικά οικόπεδα και χωραφια στο «στόχαστρο» του ΕΝΦΙΑ για το 2016

Νέο ΕΝΦΙΑ θα κληθούν να πληρώσουν το 2016 περίπου 6,1 εκατομμύρια ιδιοκτήτες ακινήτων, με το υπουργείο Οικονομικών να σχεδιάζει ανατροπές στον φόρο ακινήτων και τον αναπληρωτή υπουργό Τρ. Αλεξιάδη να υπόσχεται ότι ο νέος φόρος θα είναι πιο δίκαιος και αποτελεσματικός.

Ξεκίνησαν οι εργασίες καθαρισμού του Λούρου ποταμού

Τον καθαρισμό της κοίτης του Λούρου ποταμού ξεκίνησαν συνεργεία που διέθεσε η Περιφέρεια Ηπείρου, ενώ παράλληλα μηχανήματα του Δήμου Ζηρού προχώρησαν σε καθαρισμό αυλακών εντός του κάμπου Φιλιππιάδας.
Οι εργασίες πραγματοποιούνται έπειτα από

Το χειμερινό ωράριο των καταστημάτων σε Ηγουμενίτσα και Παραμυθιά

Ο εμπορικός σύλλογος Ηγουμενίτσας και Παραμυθιάς ανακοίνωσαν το χειμερινό ωράριο των καταστημάτων
Έτσι  το ωραίο λειτουργίας των καταστημάτων της Παραμυθιάς και της Ηγουμενίτσας, τροποποιείται ως εξής:

6η ΔΡΑΣΗ SIVOTISTAS - MΟΥΣΙΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΥΦΑΝΤΗ

Σας προσκαλούμε στη μουσική βραδιά με τον Δημήτρη Υφαντή που θα γίνει στο Πολιτιστικό Κέντρο Συβότων την Παρασκευή 16 Οκτωβρίου και ώρα 9,30 μμ
Ο Δημήτρης Υφαντής θυμάται τραγούδια από το παρελθόν, που έχουν ερμηνεύσει σπουδαίοι τραγουδιστές, όπως η Βίκυ Μοσχολιού, ο Ηλίας Κλωναρίδης, η Χάρις Αλεξίου , ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου, ο Μανώλης Λιδάκης, κ.α. , όπως φυσικά και τραγούδια από τη δική του δισκογραφική πορεία.
Η παράδοση δε θα μπορούσε να

Το νέο Δ.Σ. του ΓΣ ΠΡΩΤΕΑ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ

Το νέο Δ.Σ. του ΓΣ ΠΡΩΤΕΑ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ, που προέκυψε από τις εκλογές που διεξήχθησαν  την Δευτέρας 5 Οκτωβρίου 2015, συνήλθε στην πρώτη του συνεδρίαση στις 7 Οκτωβρίου 2015 με κύριο θέμα τη συγκρότησή του σε σώμα και καθορισμό αρμοδιοτήτων.

Η σύνθεση του νέου Δ.Σ. έχει ως εξής:

Καλημέρα


.