.

Περιοδικό Step

Περιοδικό STEP: Η διαφήμιση στο περιοδικό είναι επένδυση, χιλιάδες μάτια θα δουν την επιχείρηση σας Στηρίξτε το περιοδικό STEP, κάντε μια ετήσια συνδρομή... Stepperiodiko.blogspot.gr: Καθημερινή ενημέρωση, αφιερώματα, ειδήσεις. Το blog που κάθε μήνα κερδίζει την εμπιστοσύνη όλο και περισσότερων αναγνωστών

...

Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2015

Μαραθώνιος Αγάπης στην Πρέβεζα για την "Κιβωτό του Κόσμου"

d9a183829f38d26cb4fb9bca40460921 XL
H Εθελοντική Ομάδα Δράσης Νέας Σαμψούντας - Εθελοντικό Δίκτυο Δήμου Πρέβεζας, σε συνεργασία με το τμήμα κοινωνικής πολιτικής του Δήμου Πρέβεζας, την Δημοτική Ενότητα Λούρου και την Δημοτική Ενότητα Ζαλόγγου, ξεκινά  έναν Μαραθώνιο Αγάπης από την Δευτέρα 26 Οκτώβριου έως την Κυριακή 6 Δεκεμβρίου  , με σκοπό τη συγκέντρωση τροφίμων ,φαρμάκων και ρούχων (μόνο πανωφόρια, μπουφάν και παπούτσια), με σκοπό την προσφορά τους στην «Κιβωτό του Κόσμου».
Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

Νίκησε την Παραμυθιά ο Πρωτέας με σκορ 68 - 50

Ανώτερος και με διαφορά ο Πρωτέας Ηγουμενίτσας. Στο σημερινό τοπικό ντέρμπι για την 6 αγωνιστική του πρωταθλήματος Α΄ Ανδρών της ΕΣΚΑΒΔΕ, ο Πρωτέας κέρδισε την ομάδα της Παραμυθιάς με σκορ 68-50 φτάνοντας έτσι τις 3 νίκες σε 6 παιχνίδια ενώ από την άλλη η Παραμύθια συνέχισε την αρνητική της πορεία στο φετινό πρωτάθλημα, καθώς δεν έχει καταφέρει ακόμα καμία νίκη.
Η ομάδα του Πρωτέα μπήκε μπροστά στο

Νίκη του πρωτοπόρου Τηλυκράτη εκτός έδρας στην Α1 ΕΠΣ Πρέβεζας- Λευκάδας

Με νίκη εκτός έδρας συνέχισε ο αήττητος Τηλυκράτης με 0-4 απέναντι στον Θρίαμβο Λούρου ενώ ο δεύτερος Πανλευκάδιος κέρδισε με 5-0 τον ΠΕΑΣ Κατούνας. Παράλληλα ο Απόλλων Πάργας που ισοβαθμεί στην δεύτερη θέση κέρδισε με 1-0 την ΑΕ Πρέβεζας. Αναλυτικά τα αποτελέσματα και η βαθμολογία:

Συνεχίζει να νικάει ο Αστέρας Παραπόταμου, οκτάσφαιρο το Σούλι Παραμυθιάς

Χωρίς να έχει χάσει βαθμό συνεχίζει ο Αστέρας Παραποτάμου την πορεία του στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣ Θεσπρωτίας διευρύνοντας την διαφορά από την Δόξα Γαρδικίου που έχασε στο γήπεδο της με 0-1 από τον Θύαμη Καστρίου. Μάλιστα στο τέλος του αγώνα κάποιοι φίλαθλοι της ομάδας μπήκαν στο γήπεδο με αποτέλεσμα να κινδυνεύει με τιμωρία. Το Σούλι Παραμυθιάς αν και με υπηρεσιακό προπονητή πέτυχε ευρεία νίκη με 8-0 εκτός έδρας με τον Σπάρτακο Γραικοχωρίου. Αναλυτικά τα αποτελέσματα και η βαθμολογία:

Καλημέρα


Καλημέρα!

.