.

Περιοδικό Step

Περιοδικό STEP: Η διαφήμιση στο περιοδικό είναι επένδυση, χιλιάδες μάτια θα δουν την επιχείρηση σας Στηρίξτε το περιοδικό STEP, κάντε μια ετήσια συνδρομή... Stepperiodiko.blogspot.gr: Καθημερινή ενημέρωση, αφιερώματα, ειδήσεις. Το blog που κάθε μήνα κερδίζει την εμπιστοσύνη όλο και περισσότερων αναγνωστών

...

Σάββατο 14 Νοεμβρίου 2015

Έγινε σήμερα η παρουσίαση του βιβλίου του Στέφανου Μπέλλου "Ανατολή στον Παράδεισο" (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ και ΒΙΝΤΕΟ)


Πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε στο θέατρο Καρκαμίσι στην Παραμυθιά για να παρακολουθήσει την παρουσίαση του πρώτου βιβλίου του Στέφανου Μπέλλου με τίτλο "Ανατολή στον Παράδεισο". Για το βιβλίο μίλησαν εκτός του ίδιου του συγγραφέα ο διευθυντής του δημοτικού σχολείου Ξηρολόφου Σπύρος Χαντζάρας και η κοινωνική λειτουργός  Μαρία Αναγνωστοπούλου - Δημάκα η οποία και συντόνιζε την παρουσίαση.
Εκ μέρους της δημάρχου Σταυρούλας Μπραϊμη Μπότση απηύθυνε  ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Νίκος Αθανασίου. Χαιρετισμό απηύθυνε και η σύμβουλος της περιφέρειας Αντιγόνη Φίλη.
Την παρουσίαση παρακολούθησαν εκτός των άλλων ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Δημήτρης Σακαρέλης, ο επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης Άρης Μαρέτας, αντιδήμαρχοι, δημοτικοί σύμβουλοι, ο σύμβουλος της περιφέρειας κος Λάμπρου, ο πρόεδρος της ΤΚ Παραμυθιάς Γιώργος Καλόγηρος κ.α
Δείτε το βίντεο με χαρακτηριστικά αποσπάσματα από την παρουσίαση καθώς και φωτογραφίες από την εκδήλωση:

Ανατροπή για Δόξα Γαρδικίου, συνεχίζει νικηφόρα ο Αστέρας Παραπόταμου

Μεγάλη ανατροπή για την Δόξα Γαρδικίου που βρέθηκε να χάνει με 1-2 στο ημίχρονο. Στο τέλος κατάφερε να πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης έχοντας δύο δοκάρια ενώ η φιλοξενούμενη ομάδα έχασε πέναλτι. Στοςυ υπόλοιπους αγώνες το Σούλι Παραμυθιάς πήρε ισοπαλία εκτός έδρας από τον Θύαμις Καστρίου, ο Αστέρας Παραποτάμου συνεχίζει την πετυχημένη του πορεία με νίκη 0-5 απέναντι στην Φορτούνα Αγ. Μαρίνας ενώ οι άλλοι δύο αγώνες έληξαν ισόπαλοι. Αναλυτικά τα αποτελέσματα και η βαθμολογία:

Απολαυστική κωμωδία από την θεατρική ομάδα Φιλιατών (ΒΙΝΤΕΟ- ΦΩΤΟ)

Δεκάδες θεατές απόλαυσαν εχθές το βράδυ την παράσταση "Η Κυρία του Προέδρου" που παίχθηκε στην Παραμυθιά στο θέατρο Καρκαμίσι από την θεατρική ομάδα των Φιλιατών. Όλοι οι ερασιτέχνες ηθοποιοί έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους προσφέροντας στους θεατές άφθονο γέλιο, κάτι που είναι απαραίτητο στις δύσκολες ώρες της εποχής μας. Δίκαια λοιπόν οι συντελεστές του έργου απέσπασαν το θερμό χειροκρότημα των θεατών. Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί χαρακτηριστικά αποσπάσματα από την παράσταση καθώς και φωτογραφίες από αυτήν:

ΕΛΤΑ Φιλιατών: Ταχυδρομείο ... χωρίς ταχυδρόμο

Οξύτατο πρόβλημα λειτουργίας αντιμετωπίζει το γραφείο των ΕΛΤΑ στο δήμο Φιλιατών μετά την αποψίλωση του προσωπικού από την περιφερειακή διεύθυνση των ΕΛΤΑ.
Όσο και αν ακούγεται οξύμωρο -ταχυδρομείο δίχως ταχυδρόμο, η κωμόπολη των Φιλιατών αυτή τη στιγμή δεν διαθέτει ταχυδρόμο. Ο όγκος της αδιανέμητης αλληλογραφίας αυξάνει μαζί με την αγανάκτηση των πολιτών που περιμένουν μάταια την αλληλογραφία και τους λογαριασμούς. 
Όσοι σπεύδουν στο ταχυδρομείο να ενημερωθούν για

Τα σημεία που θα στηθούν οι κάλπες για εκλογή αρχηγού στην ΝΔ

Ενόψει των εκλογών για την ανάδειξη Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, την Κυριακή 22 Νοεμβρίου, σας ενημερώνουμε : 

· Ψηφίζεις σε οποιοδήποτε εκλογικό κέντρο την ημέρα των εκλογών. Τα εκλογικά κέντρα στο Νομό Θεσπρωτία είναι τα εξής: 

Έξι προσλήψεις στον Δήμο Ηγουμενίτσας

Ο Δήμος Ηγουμενίτσας ύστερα από την υπ' αριθ. 252/2015 απόφαση του Δ.Σ, και την υπ. αριθμ. 2956/67282/09-11-2015 έγκριση νομιμότητας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου Δυτ. Μακεδονίας, ανακοινώνει ότι θα προσλάβει εργατικό προσωπικό για απασχόληση μέχρι και πέντε ημερομίσθια κατ' άτομο το μήνα και για τον μήνα Νοέμβριο , συνολικού αριθμού έξι (06) ατόμων, προς κάλυψη των αναγκών των υπηρεσιών του για τις εξής κατά αριθμό ατόμων, ειδικότητες, με τα αντίστοιχα ειδικά τυπικά προσόντα και αριθμό ημερομισθίων: 

Καλημέρα


.