.

Περιοδικό Step

Περιοδικό STEP: Η διαφήμιση στο περιοδικό είναι επένδυση, χιλιάδες μάτια θα δουν την επιχείρηση σας Στηρίξτε το περιοδικό STEP, κάντε μια ετήσια συνδρομή... Stepperiodiko.blogspot.gr: Καθημερινή ενημέρωση, αφιερώματα, ειδήσεις. Το blog που κάθε μήνα κερδίζει την εμπιστοσύνη όλο και περισσότερων αναγνωστών

...

Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2015

Ταξιδεύει σε Ηγουμενίτσα και Παραμυθιά το Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας

Από τη Δράμα στην Ηγουμενίτσα και από εκεί στην Παραμυθιά! 
Το Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας κάνει φέτος ένα ακόμα μεγαλύτερο ταξίδι: επισκέπτεται ξανά την πόλη της Ηγουμενίτσας (4-5/12/15, Συνεδριακό Κέντρο ΤΕΙ) και παρατείνει την παραμονή του στη Θεσπρωτία περνώντας αυτή τη φορά και από την Παραμυθιά (11-12/12/2015, Αίθουσα

Πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση της "Αυτοδιοικητικής ιστορίας του Ζερβοχωρίου" (ΦΩΤΟ και ΒΙΝΤΕΟ)

Σήμερα το πρωί πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση της "Αυτοδιοικητικής ιστορίας του Ζερβοχωρίου" από τον συγγραφέα και ιστορικό ερευνητή Πέτρο Χρήστου στο δημοτικό σχολείο

στο Καμίνι που πλέον χρησιμοποιείται από τον πολιτιστικό σύλλογο. Την εκδήλωση διοργάνωσε το περιοδικό Step μαζί με την τοπική κοινότητα και τον πολιτιστικό σύλλογο Ζερβοχωρίου. Εκτός των άλλων το παρών έδωσαν η δήμαρχος Σουλίου Σταυρούλα Μπραΐμη Μπότση, η σύμβουλος της περιφέρειας Αντιγόνη Φίλη, αντιδήμαρχοι του δήμου Σουλίου, δημοτικοί σύμβουλοι, πρόεδροι άλλων κοινοτήτων, ο πρόεδρος του ΦΟΠ κ.α.
Ο συγγραφέας με

« Τοπικό Σχέδιο Δράσης για την Κοινωνική Ένταξη Ευάλωτων Ομάδων Θεσπρωτίας»


Νίκη για Θεσπρωτό και ΠΑΣ Αχέρων, ισοπαλίες για τους πρωτοπόρους

Με ισοπαλία των δύο πρωτοπόρων συνεχίστηκε το πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής στον δεύτερο όμιλο. Ο Θεσπρωτός αυτή τη φορά κατάφερε να μην χάσει βαθμούς στην έδρα του κερδίζοντας με 3-2 τον Τύρναβο ενώ νίκη πέτυχε και ο ΠΑΣ Αχέρων με 3-1 απέναντι στον Φωκικό. Αναλυτικά τα αποτελέσματα και η βαθμολογία:

Ασυγκράτητο το Προδρόμι "φιλοδώρησε" με 4 γκολ τον Ποσειδώνα Ηγουμενίτσας

Για άλλη μια αγωνιστική το Προδρόμι συνέχισε με θετικό αποτέλεσμα την πορεία του προς την άνοδο κατηγορίας. Αυτή τη φορά το "θύμα" ήταν ο Ποσειδώνας Ηγουμενίτσας που έχασε με 4-0. Τα Σύβοτα ακολουθούν στην δεύτερη θέση με 4 βαθμούς διαφοράς αλλά έναν αγώνα λιγότερο. Στην σημερινή αγωνιστική κέρδισαν εκτός έδρας την Θύελλα Γκρίκας Ψάκας με 0-2. Αναλυτικά τα αποτελέσματα και η βαθμολογία είναι:

Στόχος διαρρηκτών μεγάλο κατάστημα στην Πρέβεζα

Μεγάλο κατάστημα super market στην Πρέβεζα έγινε στόχος διαρρηκτών το βράδυ του Σαββάτου, γύρω στις 21:00.
Σύμφωνα με πληροφορίες του PamePreveza.gr, άγνωστοι δράστες κατάφεραν να εισχωρήσουν εντός του καταστήματος του metro πλησίον της Εθνικής Οδού, με σκοπό την κλοπή.
Χτύπησε όμως ο συναγερμός και στο

Καταργούνται αστυνομικά τμήματα στην Θεσπρωτία και στην Πρέβεζα

Την αρχή της λειτουργίας ενός αστυνομικού τμήματος ανά Καλλικρατικό Δήμο, υπηρετεί το σχέδιο αναδιάρθρωσης των αστυνομικών υπηρεσιών στην Ήπειρο, με ορισμένες όμως παρεκκλίσεις.

Συνάμα εισάγει τον θεσμό του τοπικού αστυνόμου ενώ προβλέπει την ίδρυση και λειτουργία Άμεσης Δράσης στα Γιάννινα.

Το σχέδιο παρουσιάστηκε το βράδυ του Σαββάτου από τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, τον Επιθεωρητή Βορείου Ελλάδος και τον Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Ηπείρου.

Παραβρέθηκαν οι βουλευτές, ο Περιφερειάρχης και Αντιπεριφερειάρχες, Δήμαρχοι και

Καλημέρα



.