.

Περιοδικό Step

Περιοδικό STEP: Η διαφήμιση στο περιοδικό είναι επένδυση, χιλιάδες μάτια θα δουν την επιχείρηση σας Στηρίξτε το περιοδικό STEP, κάντε μια ετήσια συνδρομή... Stepperiodiko.blogspot.gr: Καθημερινή ενημέρωση, αφιερώματα, ειδήσεις. Το blog που κάθε μήνα κερδίζει την εμπιστοσύνη όλο και περισσότερων αναγνωστών

...

Κυριακή 23 Αυγούστου 2015

Ο ΠΑΣ Αχέρων φιλικό 3-1 επί του Θεσπρωτού στην Ηγουμενίτσα

Πραγματοποιώντας καλύτερη εμφάνιση στην επανάληψη, ο ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου νίκησε με 3-1 τον Θεσπρωτό στην Ηγουμενίτσα στο πρώτο του φιλικό παιχνίδι και έδειξε πολύ καλά στοιχεία.
Οι δύο προπονητές,  του Θεσπρωτού Γιώργος Λαδιάς και του ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου Νίκος Βέκιος, χρησιμοποίησαν όλους τους παίκτες που είχαν στη διάθεσή τους και έβγαλαν χρήσιμα συμπεράσματα για τη συνέχεια της προετοιμασίας.
Το πρώτο μέρος ήταν μοιρασμένο και χωρίς πολλές φάσεις, έτσι το

Πριν λίγο 40χρονος απειλούσε να πηδήξει από ταράτσα

Εκτός εαυτού βρέθηκε πριν από λίγο, ένας άντρας 40χρ περίπου σε γειτονιά στα Λευκαδίτικα στην Πρέβεζα και απειλούσε να πηδήξει από ταράτσα πολυκατοικίας στην οποία διαμένει. 

Αμέσως, σήμανε συναγερμός σε αστυνομία, Πυροσβεστική και ΕΚΑΒ όπου και

ΠΑΣ Αχέρων, η μεγάλη επιστροφή

Μετά από μια καταπληκτική πορεία ο ΠΑΣ Αχέρων όχι μόνο κατέκτησε το πρωτάθλημα αλλά ανέβηκε με άνεση στην Γ΄ Εθνική, επιστρέφοντας στην κατηγορία που ήταν πριν από 20 χρόνια  και είναι η μόνη ομάδα που θα εκπροσωπήσει τον Δήμο Πάργας σε Εθνική Κατηγορία σε ομαδικό άθλημα. 
Στην διάρκεια της κανονικής περιόδου ο ΠΑΣ Αχέρων συγκέντρωσε 74 βαθμούς έχοντας 23 νίκες 5 ισοπαλίες και 2 ήττες πετυχαίνοντας 73 γκολ ενώ δέχθηκε μόλις 17 έχοντας την καλύτερη άμυνα.
Μετά την φιέστα για την άνοδο ο πρόεδρος και ο προπονητής της ομάδας ικανοποιημένοι από την πορεία της ομάδας αναφέρθηκαν στην προσπάθεια που έκανε η ομάδα όλη τη χρονιά.
Συγκεκριμένα ο πρόεδρος της ομάδας Χρήστος Λουκούμης έκανε την εξής δήλωση:
"Θέλω να ευχαριστήσω τους προπονητές, τους ποδοσφαιριστές και όλο το συμβούλιο, δουλέψαμε πολύ σκληρά και τα καταφέραμε. Για του χρόνου δίνουμε την υπόσχεση ότι θα δουλέψουμε ακόμα περισσότερο για να έχουμε μια πετυχημένη πορεία. Επίσης να ευχαριστήσω τον κόσμο που ήταν δίπλα στην ομάδα και μας στήριξε".

Ο προπονητής της ομάδας, Νίκος Βέκιος, ο οποίος και θα συνεχίσει στον πάγκο της ομάδας δήλωσε
μετά την φιέστα ανόδου: "Δουλέψαμε πάρα πολύ σκληρά από τον Νοέμβριο που ανέλαβα και θέλω να ευχαριστήσω όλους τους ποδοσφαιριστές, την διοίκηση, τον συνεργάτη μου, τον Τάκη Ντούρο. Την άνοδο θέλω να την αφιερώσω στο παιδί που τραυματίστηκε στο ματς με την Πρέβεζα καθώς και σε μια κοπέλα που συναντήσαμε στο νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν ο φίλαθλος μας και η οποία μας ζήτησε μια φανέλα της ομάδας και είπα να της δώσουμε και αυτό θα ήταν το τυχερό μας για την άνοδο. Ευχαριστώ την διοίκηση για την εμπιστοσύνη που μου δείχνει για να είμαι και την επόμενη χρονιά στον πάγκο της ομάδας και θέλω να πω στον κόσμο ότι η ομάδα θα έχει ακόμα καλύτερες μέρες"
Ιστορία
Ο Π.Α.Σ. Αχέρων Καναλακίου είναι ποδοσφαιρικός σύλλογος ο
οποίος ιδρύθηκε  το 1971. Τα πρώτα χρόνια συμμετείχε στις τοπικές διοργανώσεις της (τότε) Ε.Π.Σ. Ηπείρου και από το 1976-77 μετέχει στην Ε.Π.Σ. Πρέβεζας-Λευκάδας. Το 1984 με προπονητή τον παλαιό ποδοσφαιριστή της Λάρισας κ.α. ομάδων αργεντίνο Χιλ, ο Αχέροντας κατακτά την άνοδο για πρώτη φορά στα χρονικά, στη Δ΄Εθνική. Μετά από αρκετές συμμετοχές στην κατηγορία αυτή, η ομάδα στέφθηκε πρωταθλήτρια την περίοδο 1993-94 και ανέβηκε στη Γ΄Εθνική, τη σπουδαιότερη διάκριση στην ιστορία της..
Την περίοδο 2013-14 η ομάδα του Αχέροντα μετείχε σε όμιλο του Ειδικού πρωταθλήματος της Ε.Π.Ο. διεκδικώντας την

Εκτακτο: Φωτιά τώρα μεταξύ των χωριών Κορώνης και Τζαρας στο Δήμο Πάργας

Φωτιά έχει ξεσπάσει αυτή την ώρα στο βουνό μεταξύ των χωριών Κορώνης και Τζαρας χωρίς να

Συνελήφθησαν τέσσερα άτομα στα Ιωάννινα για κυκλοφορία παραχαραγμένων χαρτονομισμάτων

Συνελήφθησαν χθες (22-08-2015) το βράδυ στο 10ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Ιωαννίνων – Κοζάνης, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ιωαννίνων, τρεις ημεδαποί (δύο άνδρες και μία γυναίκα), ηλικίας 34, 25 και 31 ετών αντίστοιχα, καθώς και ένας 24χρονος υπήκοος Αλβανίας, κατηγορούμενοι για κυκλοφορία παραχαραγμένων νομισμάτων.
Ειδικότερα, οι δράστες επιβαίνοντες σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και

Μενίνα: Εκδήλωση μνήμης και τιμής (ΒΙΝΤΕΟ και ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)


Σήμερα το πρωί πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση τιμής και μνήμης για την μάχη της Μενίνας κατά την διάρκεια του 2ου παγκόσμιου πολέμου, μια εκδήλωση που διοργάνωσε ο δήμος Σουλίου με το ΝΠΔΔ "ΑΡΩΓΗ".
Η Μάχη της Μενίνας ήταν η σημαντικότερη μάχη που έδωσε η αντιστασιακή οργάνωση ΕΔΕΣ με τους Γερμανούς κατακτητές. Η μάχη κράτησε ολόκληρη την ημέρα όταν και οι άντρες του Βασίλειου Καμάρα κατάφεραν να εισέλθουν στο χωριό της Μενίνας, με αποτέλεσμα οι Γερμανοί στρατιώτες να παραδοθούν.
Το οχυρό της Μενίνας ήταν πολύ ισχυρό και ο κόμβος για τις κατοχικές δυνάμεις για την πρόσβαση και

Καλημέρα



.