.

Περιοδικό Step

Περιοδικό STEP: Η διαφήμιση στο περιοδικό είναι επένδυση, χιλιάδες μάτια θα δουν την επιχείρηση σας Στηρίξτε το περιοδικό STEP, κάντε μια ετήσια συνδρομή... Stepperiodiko.blogspot.gr: Καθημερινή ενημέρωση, αφιερώματα, ειδήσεις. Το blog που κάθε μήνα κερδίζει την εμπιστοσύνη όλο και περισσότερων αναγνωστών

...

Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2016

Εθελοντική αιμοδοσία στο Καναλάκι

Η Aναγέννηση Αχερουσίας σε συνεργασία με τα αθλητικά σωματεία ΠΑΣ Aχέρων Καναλακίου, Απόλλων Βουβοποτάμου, Φορτούνα Βαλανιδοράχης, ΑΕ Καναλακίου, και Δόξα Γαρδικίου θα συμμετέχουν στην εθελοντική αιμοδοσία που διοργανώνει ο σύλλογος ΕΛΠΙΣ την Πέμπτη (18/2) και ώρα 09:00 με 13:00 στο Κέντρο Υγείας Καναλακίου.
Η παρουσία σας θα

Νεκταρία Αναστασοπούλου: Η 18χρονη από την Θεσπρωτία που δίνει τη μεγάλη μάχη για να κερδίσει τη ζωή...

Υπάρχει ελπίδα; ΝΑΙ, υπάρχει! Όχι αυτή που ακούμε τον τελευταίο χρόνο από τα πολιτικά μπαλκόνια, αλλά η αληθινή! Έχει και ονοματεπώνυμο μάλιστα... ονομάζεται Νεκταρία Αναστασοπούλου και είναι 18 ετών!Γεννημένη στη Θεσπρωτία, μετανάστρια κατά διαστήματα στην Αμερική και πλέον κάτοικος Ιωαννίνων,όπου και  σπουδάζει,η Νελταρία που  πάσχει από Συγγενής Κυανωτική Καρδιοπάθεια, το αντιμετωπίζει με περίσσιο θάρρος και υπομονή. Στις 14/10 ανέβασε ένα βίντεο στο προφίλ της σε

Αγνοείται 59χρονος από το Μεγάλο Περιστέρι στα Ιωάννινα

Ένας 59χρονος, με σοβαρά προβλήματα υγείας, αγνοείται από το μεσημέρι της Δευτέρας.
Ο 59χρονος έφυγε από το σπίτι του, στο Μεγάλο Περιστέρι Ιωαννίνων και όταν μετά από ώρα δεν επέστρεψε, η αδελφή του ανησύχησε και ενημέρωσε την Αστυνομία και την Πυροσβεστική.
Δύο οχήματα της Πυροσβεστικής και ένα της Αστυνομίας, βρίσκονται

Δήμος Ηγουμενίτσας: «Συνάντηση για τις Αποκριάτικες Εκδηλώσεις»

Το Π.Α.Κ.Π.ΠΟ. του Δήμου Ηγουμενίτσας και ο Δήμος Ηγουμενίτσας προσκαλεί όλους τους φορείς και εθελοντές του Δήμου μας στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου, την Τετάρτη 17-02-2016 και ώρα 20:00μ.μ για την

ΕΠΣ Θεσπρωτίας Α2: Οι αγώνες play off, στην πρώτη αγωνιστική Προδρόμι - Θύελλα Γκρίκας Ψάκας

Πριν από λίγη ώρα στην κλήρωση που έγινε από την ΕΠΣ Θεσπρωτίας καθορίστηκαν οι αγώνες κατάταξης της Α2 κατηγορίας. Το φαβορί Προδρόμι θα αντιμετωπίσει στον πρώτο αγώνα την Θύελλα Γκρίκας Ψάκας σε ένα δύσκολο τοπικό ντέρμπι. Στους άλλους αγώνες της πρώτης αγωνιστικής έχουμε τα παιχνίδια ΑΣ Συβότων - ΑΣ Ποσειδών Ηγουμενίτσας και Άρης Πέρδικας- ΑΟ Μαζαρακιάς. Αναλυτικά οι αγώνες:

ΕΠΣ Θεσπρωτίας Α1: Με τοπικό ντέρμπι Σούλι Παραμυθιάς - Δόξα Γαρδικίου ξεκινάν τα μπαράζ

Πραγματοποιήθηκε πριν λίγη ώρα η κλήρωση των αγώνων μπαράζ Play off  για την Α1 ΕΠΣ Θεσπρωτίας. Την πρώτη αγωνιστική θα γίνουν οι αγώνες Σούλι Παραμυθιάς - Δόξα Γαρδικίου, ΑΕΝ Σελεύκειας - Αστέρας Παραπόταμου και ΠΑΣ Λαδοχωρίου - Θύαμις Καστρίου.
Αναλυτικά οι αγώνες είναι:

Δήμος Σουλίου: διανομή πορτοκαλιών στο κτίριο ΚΕΓΕ Παραμυθιάς

O Δήμος Σουλίου ανακοινώνει ότι την Τρίτη 16/2/2016 θα πραγματοποιηθεί διανομή πορτοκαλιών στο κτίριο ΚΕΓΕ Παραμυθιάς από ώρα 10.00-12.00.
Δικαιούχοι της διανομής είναι οι κάτοχοι κάρτα κοινωνικής αλληλεγγύης (κάρτα σίτισης ανθρωπιστικής κρίσης), οι δικαιούχοι του επισιτιστικού προγράμματος(TEBA) και

Μοναδικό θέαμα - Στην Πάργα μεγάλος αγώνας surf την Τρίτη

Λίγους μήνες πριν, ξεκίνησε η προετοιμασία του Mediterranean Surf Contest,  ενός αγώνα surf που θα πραγματοποιηθεί στην Ελλάδα στα πρότυπα αντίστοιχων διοργανώσεων του εξωτερικού υπό τη διοργάνωση του WBSF (Water Board Sport Festival) και του Sook Board Family.
Η περίοδος αναμονής μέχρι να παρουσιαστεί η κατάλληλη καιρική πρόγνωση, ξεκίνησε την 1η Δεκεμβρίου 2015 και μετά από μία μακρά περίοδο αναμονής, οι καιρικές προβλέψεις επιβεβαίωσαν πως την Τρίτη 16 Φεβρουαρίου θα έχουμε αγώνες, με νότιο swell να έρχεται από την Αδριατική που κατά προσέγγιση θα φτάσει 1.5 με 2 μέτρα κύματα
Ως μέρος διεξαγωγής έχει επιλεχθεί η βορειοδυτική ακτή της Ελλάδας και συγκεκριμένα η παραλία «Βάλτος» που βρίσκεται κάτω από το Κάστρο της Πάργας, μέρος που παρουσιάζει τις ιδανικές συνθήκες για τέτοιου είδους αγώνες.
Στο 2ήμερο του MSC έχουν προσκληθεί να συμμετάσχουν εικοσιτέσσερις από τους καλύτερους surfers της Ελλάδας και το θέαμα που θα προσφέρουν, αναμένεται να είναι μοναδικό!
Ακολουθώντας κανόνες και πρότυπα παγκοσμίων διοργανώσεων και

.