.

Περιοδικό Step

Περιοδικό STEP: Η διαφήμιση στο περιοδικό είναι επένδυση, χιλιάδες μάτια θα δουν την επιχείρηση σας Στηρίξτε το περιοδικό STEP, κάντε μια ετήσια συνδρομή... Stepperiodiko.blogspot.gr: Καθημερινή ενημέρωση, αφιερώματα, ειδήσεις. Το blog που κάθε μήνα κερδίζει την εμπιστοσύνη όλο και περισσότερων αναγνωστών

...

Κυριακή 1 Νοεμβρίου 2015

Φλέγεται το Νησί των Ιωαννίνων

Φλέγονται από το απόγευμα οι καλαμιώνες στο Νησί των Ιωαννίνων. Η φωτιά ξέσπασε κοντά στο γήπεδο, κάτω από τη Μονή Ελεούσας και εξ αιτίας των δυνατών ανέμων που πνέουν στην περιοχή, πήρε γρήγορα μεγάλες διαστάσεις.
Η φωτιά βρίσκεται κάτω από τον δρόμο που οδηγεί προς τα μοναστήρια, ο οποίος στην

Ηγουμενίτσα: Οδηγός ΙΧ τράκαρε με αγελάδα

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου στην Εθνική Οδό Ηγουμενίτσας - Πρέβεζας, κοντό στο χωριό Μορφάτι.

Ο οδηγός του ΙΧ που κατευθυνόταν προς την Ηγουμενίτσα, είδε ξαφνικά μπροστά του, στη μέση του οδοστρώματος, μια αγελάδα, χωρίς να καταφέρει να την αποφύγει

Από τη σφοδρή σύγκρουση

Πέρασε νικηφόρα και από το Καναλάκι η ΑΕ Καραϊσκάκης. Δείτε τα αποτελέσματα και την βαθμολογία στην Γ΄Εθνική

Ο ΠΑΣ Αχέρων πάλεψε τον αγώνα με την πρωτοπόρο ΑΕ Καραϊσκάκης αλλά τελικά ηττήθηκε με 0-2. Ο Θεσπρωτός έχασε με 0-2 από τον Ρ¨ηγα Φεραίο ενώ την πρώτη του ήττα και το πρώτο γκολ στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής δέχτηκε ο Εθνικός Φιλιππιάδας, ο οποίος ηττήθηκε με 1-0 στον Βόλο από την τοπική Νίκη.
Αναλυτικά τα αποτελέσματα και η βαθμολογία:

Πεντάσφαιρο Προδρόμι, πρωτιά στην βαθμολογία

Το Προδρόμι συνεχίζει τις εντυπωσιακές του εμφανίσεις και με την σημερινή του νίκη οδηγεί την κούρσα στην Α2 της ΕΠΣ Θεσπρωτίας. Τα Σύβοτα με αγώνα λιγότερο είναι στην δεύτερη θέση με 10 βαθμούς. Στους άλλους αγώνες ο Ατρόμητος Σαγιάδας κέρδισε με 3-0 την Πλαταριά, ο Ποσειδώνας Ηγουμενίτσας ήρθε ισόπαλος με 2-2 με την Μαζαρακιά ενώ η Θύελλα Γκρίκας/Ψάκας κέρδισε με 3-2 τον ΠΑΣ Ηγουμενίτσας.
Αναλυτικά τα αποτελέσματα:
Προδρόμι - Περδικα 5-1
Ατρόμητος - Πλαταριά 3-0
Ποσειδώνας - Μαζαρακιά 2-2
Θύελλα Γκρίκας/Ψακας - ΠΑΣ Ηγουμενίτσας 3-2
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Αλεξάνδρα Τσιάβου: Ο αθλητισμός να είναι στο επίκεντρο

(Συνέντευξη στο περιοδικό Step)
Η Αλεξάνδρα Τσιάβου στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου το 2012 έκανε περήφανη όλη την Ελλάδα καθώς με την συναθλήτρια της Χριστίνα Γιαζιτζίδου κατέκτησαν το χάλκινο μετάλλιο στο διπλό σκιφ ελαφρών βαρών…. Αυτό ήταν το πρώτο μετάλλιο για την Ελλάδα στην κωπηλασία γυναικών. Φυσικά, η Αλεξάνδρα Τσιάβου έχει και άλλες διακρίσεις όμως το ολυμπιακό μετάλλιο λάμπει περισσότερο.
Φέτος η Αλεξάνδρα Τσιάβου τιμήθηκε εκτός των άλλων και από τον Σύλλογο Απόδημων Σεβαστού κατά την διάρκεια της Αλωνιάδας.


Εκεί συναντήσαμε την κορυφαία αθλήτρια και το αποτέλεσμα ήταν η συνέντευξη που ακολουθεί…

Βόλτα στο Φανάρι με ποδήλατο

Η ελληνική ένωση έρευνας και διάσωσης Καναλακίου διοργανώνει για την ερχόμενη Κυριακή μια βόλτα με ποδήλατα όπου με αφετηρία και τερματισμό το Καναλάκι θα  ακολουθηθεί η διαδρομή

Το πείραμα του Wörgl – Μια ιστορία σαν παραμύθι. Αντιμετώπιση της κρίσης


Το Wörgl (Βεργκλ) ήταν μια μικρή πόλη 4.500 κατοίκων στην Αυστρία όπου διεξήχθη ένα καινοτόμο οικονομικό πείραμα το 1932.
Ήδη η Ευρώπη είχε χτυπηθεί από το κραχ του 1929, και το 1931 που εκλέχτηκε Δήμαρχος ο Michael Untergüggenberger (Μίκαελ Ούντεργκέγκενμπέργκερ) ήδη είχε έλθει η ύφεση με 30% ανεργία, και 10% άπορους. Ο νέος Δήμαρχος προερχόταν από φτωχή αγροτική οικογένεια, ο ίδιος κατόρθωσε να μορφωθεί μόνος του και να γίνει μηχανικός στους σιδηροδρόμους. Αν και ο ίδιος δεν ήταν μαρξιστής, είχε συνδικαλιστική δράση και υποστήριζε τα συμφέροντα των εργαζομένων ενάντια των πλουσίων επενδυτών του σιδηροδρόμου, πράγμα που

Καλημέρα, καλό μήνα




ΚΑΙ


.