.

Περιοδικό Step

Περιοδικό STEP: Η διαφήμιση στο περιοδικό είναι επένδυση, χιλιάδες μάτια θα δουν την επιχείρηση σας Στηρίξτε το περιοδικό STEP, κάντε μια ετήσια συνδρομή... Stepperiodiko.blogspot.gr: Καθημερινή ενημέρωση, αφιερώματα, ειδήσεις. Το blog που κάθε μήνα κερδίζει την εμπιστοσύνη όλο και περισσότερων αναγνωστών

...

Τετάρτη 11 Ιουνίου 2014

Δείτε τα περιεχόμενα του τεύχους Ιουνίου


Το τεύχος Ιουνίου είναι ήδη έτοιμο για να το πάρετε στα χέρια σας και να το διαβάσετε. Τα περιεχόμενα του είναι τα εξής:

Σελ. 4: Κούγκι: Η αναπαράσταση του ολοκαυτώματος
Σελ. 6: Μουντιάλ Βραζιλίας, αρχίζει το ματς
Σελ 9: Πρόγραμμα αγώνων μουντιάλ
Σελ. 10:  Δόξα Γαρδικίου: Είμαστε πια πρωταθλητές

Τσεχωντέ από την θεατρική ομάδα Φιλιατών


Η παράσταση της ΘΕΟΦΙΛ (θεατρική ομάδα του Πολιτιστικού Συλλόγου Φιλιατών) είναι έτοιμη για να την παρακολουθήσει τι θεατρόφιλο κοινό. Σε σκηνοθεσία του Γιάννη Δημάκα θα παρουσιάσει το έργο Τσεχωντέ. Πρόκειται για μια

Βίντεο γεμάτο Θεσπρωτία




Σύμφωνα με τους αρχαίους συγγραφείς οι Θεσπρωτοί είναι απόγονοι των Πελασγών ή του Δευκαλίωνα και της Πύρρας απ΄τους οποίους γεννήθηκε ο Έλλην ο γενάρχης των Ελλήνων. Από τη Θεσπρωτία οι Έλληνες μετοίκησαν στη Θεσσαλία, στη Φθία και στην υπόλοιπη Ελλάδα.

Στα κείμενα των αρχαίων συγγραφέων η ιστορική αλήθεια καλύπτεται από τον μύθο, ωστόσο ίσως είναι αλήθεια ότι η Θεσπρωτία είναι η κοιτίδα του Ελληνισμού. Άλλωστε μία από τις

Νέες επιδοτήσεις για νέες και παραδοσιακές καλλιέργειες


Επιδοτήσεις, άρα και ευκαιρίες, φέρνει ο νέος επενδυτικός νόμος σε 103 παραδοσιακέςκαι εναλλακτικές καλλιέργειες. Ο νέος νόμος δεν έχει τεθεί ακόμα σε ισχύ, τούτο θα γίνει σύντομα, αλλά είναι βέβαιο πως θα κινείται στη λογική της ενίσχυσης ων επενδυτικών προτάσεων που αφορούν την καλλιέργειαπαραγωγή, και φυσικά την μεταποίηση νέων μορφών αγροτικών προϊόντων.

Όπως σημειώνει και η Ημερησία, ιδιαίτερου ενδιαφέροντος είναι η δυνατότητα καλλιέργειας και συγκομιδής αγροτικών προϊόντων τα οποία πραγματοποιούνται από αγροτικούς ή αγροτοβιομηχανικούς συνεταιρισμούς καθώς και ομάδες παραγωγών ή ενώσεις ομάδων παραγωγών, οι οποίες έχουν συσταθεί σύμφωνα με την κοινοτική νομοθεσία.

Στη μακρά λίστα των επιδοτούμενων καλλιεργειών που επιδοτούνται περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων οπωροκηπευτικά, αρωματικά και φαρμακευτικά φυτά, υποτροπικά φυτά, δενδρώδεις καλλιέργειες, όσπρια και κτηνοτροφικά φυτά.

Συγκεκριμένα γίνεται αναφορά σε

.