.

Περιοδικό Step

Περιοδικό STEP: Η διαφήμιση στο περιοδικό είναι επένδυση, χιλιάδες μάτια θα δουν την επιχείρηση σας Στηρίξτε το περιοδικό STEP, κάντε μια ετήσια συνδρομή... Stepperiodiko.blogspot.gr: Καθημερινή ενημέρωση, αφιερώματα, ειδήσεις. Το blog που κάθε μήνα κερδίζει την εμπιστοσύνη όλο και περισσότερων αναγνωστών

...

Δευτέρα 9 Μαρτίου 2015

Διαμαρτυρίες από το Σούλι Παραμυθιάς για την διαιτησία


Ανακοίνωση εξέδωσε ο ποδοσφαιρικός σύλλογος Σούλι Παραμυθιάς με αφορμή την διαιτησία του αγώνα με τον Αστέρα Παραποτάμου τονίζοντας ότι "συνιστά οφθαλμοφανώς αλλοίωση και νόθευση του αποτελέσματος".  Αναλυτικά η ανακοίνωση είναι η εξής:



ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ
Το Δ.Σ. του Α.Π.Σ. Σούλι Παραμυθιάς εκφράζει την έντονη διαμαρτυρία του προς τα αρμόδια όργανα του θεσπρωτικού ποδοσφαίρου και της θεσπρωτικής διαιτησίας για την άδικη, αρνητική και κατά γενική ομολογία «εφιαλτική» για την ποδοσφαιρική μας ομάδα διαιτησία στον ποδοσφαιρικό αγώνα της 07ης-03-2015 μεταξύ των ομάδων Αστέρας Παραποτάμου-Σούλι Παραμυθιάς.
Η παραπάνω διαιτησία δεν συγκαταλέγεται ασφαλώς στις τιμητικές επιδόσεις των θεσπρωτών διαιτητών και συνιστά οφθαλμοφανώς αλλοίωση και νόθευση του αποτελέσματος.
Έχει δε ήδη κριθεί και σχολιαστεί από τους θεσπρωτούς φιλάθλους που είτε ζωντανά και αυτοπρόσωπα παρακολούθησαν στο γήπεδο τον παραπάνω ποδοσφαιρικό αγώνα και υπήρξαν αδιάψευστοι μάρτυρες των διαιτητικών υποδείξεων, είτε ανέτρεξαν στο διαδίκτυο και στο site thesprotiaball.gr όπου αναρτήθηκε βιντεοσκοπημένος ο παραπάνω ποδοσφαιρικός αγώνας.
Δυστυχώς η θεσπρωτική διαιτησία αντί να σημειώσει παραπέρα βήματα προόδου βηματίζει ανέλεγκτα προς τα πίσω «ζωγραφίζοντας» με μελανά χρώματα το θεσπρωτικό ποδόσφαιρο και δημιουργώντας δικαιολογημένη δυσπιστία στις διοικήσεις των θεσπρωτικών σωματείων, γιατί με τέτοιες διαιτησίες επιφέρονται θανάσιμα χτυπήματα στον ήδη εύθραυστο σωματειακό θεσμό και στις δοκιμαζόμενες αντοχές των ρομαντικών διοικητικών παραγόντων των ποδοσφαιρικών σωματείων και αντί για ενδυνάμωση και ελπίδα επιφέρουν μόνο «θρύψαλα» και «κάψαλα» στην ομαλή πορεία του θεσπρωτικού πρωταθλήματος ασεβώντας έτσι στις ηρωικές προσπάθειες και τις θυσίες μας για την διάσωση του ερασιτεχνικού επαρχιακού αθλητισμού.
Ελέγχεται εύλογα η παραπάνω διαιτησία, όχι μόνο για τις λαθεμένες διαιτητικές υποδείξεις της αλλά και για την επιλεκτική, αυστηρότατη και σκληρότατη ερμηνεία και εφαρμογή του πειθαρχικού κανονισμού αφού η ομάδα μας ήδη έχει ήδη ανακηρυχθεί και στεφθεί πρωταθλήτρια σε τιμωρίες ποδοσφαιριστών μας στις οποίες και επιβλήθηκαν αυστηρότατες πειθαρχικές ποινές με αποτέλεσμα να στερηθεί η ομάδα μας της πολύτιμης συμμετοχής των τιμωρούμενων ποδοσφαιριστών μας, με ότι αυτό συνεπάγεται.
Ενώ λοιπόν ζωγράφισε και κόσμησε με αναλυτικές λεπτομέρειες το φύλλο αγώνα ο συντάκτης του διαιτητής, αξιολογώντας κατά το δοκούν τα πειθαρχικά παραπτώματα ποδοσφαιριστών μας, τόσο τα εντός όσο και τα εκτός αγωνιστικού χώρου διαπραχθέντα, προφανώς λόγω επιλεκτικής του εμμονής στο στοιχείο αυτό λησμόνησε να καταχωρίσει, όπως όφειλε, στο ίδιο φύλλο αγώνα τον σοβαρότατο τραυματισμό ποδοσφαιριστή μας που οδηγήθηκε εσπευσμένα και κατεπειγόντως στο Νοσοκομείο Ιωαννίνων παρακολουθούμενος μέχρι και σήμερα.
Παρά τα δικά μας αναγνωρισμένα διοικητικά και αγωνιστικά λάθη, άστοχες επιλογές και υστερήσεις για τις οποίες ευθυνόμαστε και δημόσια ασκούμε την αυτοκριτική μας, η χαριστική βολή στους στόχους της ομάδας μας επήλθε δυστυχώς από την ορισμένη διαιτησία του παραπάνω αγώνα η συμπεριφορά της οποίας θα πρέπει να ελεγχτεί αντικειμενικά από τα αρμόδια θεσμικά όργανα.
Επειδή θεωρούμε ότι η σιωπή δεν είναι πάντα χρυσός και η ανεκτικότητα εκλαμβάνεται ως αδυναμία, αντιδρούμε στην παραπάνω άδικη και αρνητική σε βάρος του σωματείου μας διαιτητική συμπεριφορά, χωρίς βέβαια να περιμένουμε κάτι εντυπωσιακό από τους εκπρόσωπους του θεσπρωτικού ποδοσφαίρου και τα όργανα διοίκησης αυτού, με τους οποίους όμως έχουμε χρέος διαφυλάττοντας τα συμφέροντα του σωματείου μας να ανανεώσουμε το ραντεβού μας στις επόμενες αρχαιρεσίες για την εκλογή νέας διοίκησης στην Ε.Π.Σ. Θεσπρωτίας αξιολογώντας τότε όλους τους υποψήφιους με πνεύμα αξιοκρατίας και μνήμης χωρίς να φοβούμαστε τους «Ειδούς του Μάρτη» και «ή του Ιούνη».   
Τέλος θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά όσους συνεχίζουνε να μας εμπιστεύονται και ιδιαίτερα τους φιλάθλους της ομάδας μας που εξακολουθούν να μας συμπαραστέκονται με το υλικό τους υστέρημα και το ηθικό τους περίσσευμα.

Παραμυθιά 09-03-2015

Από το Δ.Σ. του Α.Π.Σ. Σούλι Παραμυθιάς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ τα σχόλια να είναι κόσμια και να μην προσβάλλουν. Τα προσβλητικά σχόλια δεν θα αναρτώνται ή θα διαγράφονται.

.