.

Περιοδικό Step

Περιοδικό STEP: Η διαφήμιση στο περιοδικό είναι επένδυση, χιλιάδες μάτια θα δουν την επιχείρηση σας Στηρίξτε το περιοδικό STEP, κάντε μια ετήσια συνδρομή... Stepperiodiko.blogspot.gr: Καθημερινή ενημέρωση, αφιερώματα, ειδήσεις. Το blog που κάθε μήνα κερδίζει την εμπιστοσύνη όλο και περισσότερων αναγνωστών

...

Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2015

Κι άλλη διάρρηξη σε κατάστημα στην Πρέβεζα – Σε εξέλιξη οι έρευνες της αστυνομίας

Δεν πέρασαν δύο μέρες που άγνωστοι δράστες «άνοιξαν» το κατάστημα metro στην Πρέβεζα και άλλη μια διάρρηξη και κλοπή σημειώθηκε τα ξημερώματα αυτή τη φορά σε κατάστημα εντός πόλης.
Άγνωστοι δράστες χτύπησαν τις πρώτες πρωινές ώρες αντιπροσωπεία γεωργικών μηχανημάτων που βρίσκεται επί της Λ. Ιωαννίνων και σύμφωνα με πληροφορίες του pamepreveza.gr, αφαίρεσαν γεωργικά εργαλεία και αλυσοπρίονα.
Η Αστυνομία ειδοποιήθηκε για
το συμβάν και ξεκίνησαν άμεσα αναζητήσεις σε όλη την περιοχή.
Σύμφωνα πάντως με πληροφορίες φαίνεται να βρέθηκε μέρος των κλεμμένων τα οποία οι δράστες εγκατέλειψαν ενώ οι αναζητήσεις επικεντρώθηκαν στην περιοχή της Κερασούντας.
Τα δύο αυτά περιστατικά έχουν προξενήσει πονοκέφαλο στην τοπική Αστυνομία ενώ δεν αποκλείεται το σενάριο να πρόκειται για σπείρα που έχει βάλει στόχο την περιοχή.
πηγη pamepreveza.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ τα σχόλια να είναι κόσμια και να μην προσβάλλουν. Τα προσβλητικά σχόλια δεν θα αναρτώνται ή θα διαγράφονται.

.