.

Περιοδικό Step

Περιοδικό STEP: Η διαφήμιση στο περιοδικό είναι επένδυση, χιλιάδες μάτια θα δουν την επιχείρηση σας Στηρίξτε το περιοδικό STEP, κάντε μια ετήσια συνδρομή... Stepperiodiko.blogspot.gr: Καθημερινή ενημέρωση, αφιερώματα, ειδήσεις. Το blog που κάθε μήνα κερδίζει την εμπιστοσύνη όλο και περισσότερων αναγνωστών

...

Τρίτη 6 Οκτωβρίου 2015

Επιδείνωση του καιρού – Έρχονται βροχές και καταιγίδες – Έκτακτο δελτίο από την ΕΜΥ

Σταδιακή επιδείνωση θα παρουσιάσει αύριο Τετάρτη 7 Οκτωβρίου ο καιρός σε αρκετές περιοχές της κεντρικής και βόρειας χώρας, σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας.
Συγκεκριμένα, ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα εκδηλωθούν από τις μεσημβρινές ώρες στην κεντρική Μακεδονία, Θεσσαλία και Εύβοια, ενώ πρόσκαιρα στο βόρειο Ιόνιο, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και
βαθμιαία πιθανόν στη βορειοδυτική Πελοπόννησο, τη δυτική Μακεδονία, τις Σποράδες και την ανατολική Στερεά.
Την Πέμπτη ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα εκδηλωθούν στην κεντρική Μακεδονία, τη Θεσσαλία, τις Σποράδες και πιθανόν μέχρι το βράδυ στην ανατολική Μακεδονία και την βόρεια Εύβοια.
Από τη Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Ηπείρου οι Δήμοι τέθηκαν σε επιφυλακή και θα είναι σε επικοινωνία με την Διεύθυνση  Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Ηπείρου για την αντιμετώπιση τυχόν προβλημάτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ τα σχόλια να είναι κόσμια και να μην προσβάλλουν. Τα προσβλητικά σχόλια δεν θα αναρτώνται ή θα διαγράφονται.

.