.

Περιοδικό Step

Περιοδικό STEP: Η διαφήμιση στο περιοδικό είναι επένδυση, χιλιάδες μάτια θα δουν την επιχείρηση σας Στηρίξτε το περιοδικό STEP, κάντε μια ετήσια συνδρομή... Stepperiodiko.blogspot.gr: Καθημερινή ενημέρωση, αφιερώματα, ειδήσεις. Το blog που κάθε μήνα κερδίζει την εμπιστοσύνη όλο και περισσότερων αναγνωστών

...

Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2015

Τέλης Κάτσιος: Θέλω καλύτερη ποιότητα ζωής για το Καρυώτι

Ο Τέλης Κάτσιος μετά από παρότρυνση φίλων του και πρόταση της δημάρχου Σουλίου Σταυρούλας Μπραΐμη Μπότση αποφάσισε να βάλει υποψηφιότητα στις δημοτικές εκλογές και εκλέχθηκε στην τοπική κοινότητα Καρυωτίου. Έτσι του δόθηκε η ευκαιρία να ασχοληθεί με τα κοινά και να προσφέρει στον τόπο του.
Ποια είναι όμως τα κυριότερα προβλήματα που αντιμετωπίζει το Καρυώτι και ποιο είναι το προσωπικό του όραμα;
" Το Καρυώτι σε σχέση με άλλα χωριά έχει μείνει πίσω, ιδιαίτερα στο κομμάτι της ποιότητας ζωής. Ιεραρχώντας τα προβλήματα θα βάλω ως κυριότερα αυτό της ύδρευσης, της καθαριότητας, της τσιμεντόστρωσης του δρόμου στο Άνω Καρυώτι που οδηγεί στα
χωράφια, και   τον καθαρισμό της δεξαμενής. Για παράδειγμα το δίκτυο ύδρευσης είναι πολύ παλιό και ανομοιογενές, αλλού σωλήνες με αμίαντο, αλλού με πλαστικό άλλου υπάρχουν σκουριές. Αυτό θα πρέπει να λυθεί. Μετά το θέμα της καθαριότητας στους δημόσιους χώρους... πρέπει να είναι πιο τακτική. Αυτά είναι σε γενικές γραμμές τα σημαντικότερα για μένα προβλήματα. Όσο για το όραμα μου, πέρα από την λύση των προβλημάτων, είναι να αναπλάσω την περιοχή ΑΛΩΝΙΑ, να βελτιωθεί η ηλεκτροδότηση των δημόσιων χώρων και αν μπορούμε με πρόγραμμα ΕΣΠΑ να φτιάξουμε ένα γήπεδο 5Χ5."

Όσο για τις πρώτες του εντυπώσεις από την συμμετοχή του στα κοινό ο κ. Κάτσιος μας λέει: "Θα ήθελα οι πρόεδροι των κοινοτήτων να μην είναι απλά παρόντες στα δημοτικά συμβούλια αλλά να κάνουν 1-2 ερωτήσεις. Επίσης για τους νεοεισερχόμενους στον δήμο θα ήθελα να υπάρχει εξαρχής μια λεπτομερής ενημέρωση για τις υπηρεσίες του δήμου, την ιεραρχία, να γνωρίζουμε για κάθε περίπτωση που να απευθυνθούμε και να  μην πηγαίνουμε στα τυφλά" 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ τα σχόλια να είναι κόσμια και να μην προσβάλλουν. Τα προσβλητικά σχόλια δεν θα αναρτώνται ή θα διαγράφονται.

.