.

Περιοδικό Step

Περιοδικό STEP: Η διαφήμιση στο περιοδικό είναι επένδυση, χιλιάδες μάτια θα δουν την επιχείρηση σας Στηρίξτε το περιοδικό STEP, κάντε μια ετήσια συνδρομή... Stepperiodiko.blogspot.gr: Καθημερινή ενημέρωση, αφιερώματα, ειδήσεις. Το blog που κάθε μήνα κερδίζει την εμπιστοσύνη όλο και περισσότερων αναγνωστών

...

Παρασκευή 16 Ιανουαρίου 2015

Δείτε τα εκλογικά τμήματα του δήμου Σουλίου

Από τον δήμο Σουλίου ανακοινώθηκαν τα εκλογικά τμήματα για τις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου.Ακολουθεί ο πίνακας:
56ο       Εκλογικό Τμήμα: Εκλογικό Διαμέρισμα ΓΑΡΔΙΚΙΟΥ (Κωδ. Διαμ. 2001010).
Έδρα Γαρδίκι. Κατάστημα ψηφοφορίας το Σχολικό Κέντρο Γαρδικίου. Σ’ αυτό θα ψηφίσουν οι εκλογείς, ΑΝΔΡΕΣ και ΓΥΝΑΙΚΕΣ, οι γραμμένοι στον βασικό εκλογικό κατάλογο της Τοπικής Κοινότητας Γαρδικίου Δημοτικής Ενότητας Αχέροντα του Δήμου ΣΟΥΛΙΟΥ, από την εκλογέα ΑΓΓΕΛΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ μέχρι και τον εκλογέα ΜΥΛΩΝΑ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟ .
57ο       Εκλογικό Τμήμα: Εκλογικό Διαμέρισμα ΓΑΡΔΙΚΙΟΥ (Κωδ. Διαμ. 2001010).
Έδρα Γαρδίκι. Κατάστημα ψηφοφορίας το Σχολικό Κέντρο Γαρδικίου. Σ’ αυτό θα ψηφίσουν οι εκλογείς, ΑΝΔΡΕΣ και ΓΥΝΑΙΚΕΣ, οι γραμμένοι στον βασικό εκλογικό κατάλογο της Τοπικής Κοινότητας Γαρδικίου Δημοτικής Ενότητας Αχέροντα του Δήμου ΣΟΥΛΙΟΥ, από τον εκλογέα ΝΑΚΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ μέχρι και την εκλογέα ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΙΔΟΥ ΕΛΕΝΗ.
58ο       Εκλογικό Τμήμα: Εκλογικό Διαμέρισμα ΓΛΥΚΗΣ (Κωδ. Διαμ. 2001020).
Έδρα Γλυκή. Κατάστημα ψηφοφορίας το Δημοτικό Σχολείο Γλυκής. Σ’ αυτό θα ψηφίσουν οι εκλογείς, ΑΝΔΡΕΣ και ΓΥΝΑΙΚΕΣ, οι γραμμένοι στον βασικό εκλογικό κατάλογο της Τοπικής Κοινότητας Γλυκής Δημοτικής Ενότητας Αχέροντα του Δήμου ΣΟΥΛΙΟΥ, από την εκλογέα ΑΓΓΕΛΗ ΑΓΓΕΛΙΚΗ μέχρι και τον εκλογέα ΚΩΣΤΑ ΧΡΗΣΤΟ .
59ο       Εκλογικό Τμήμα: Εκλογικό Διαμέρισμα ΓΛΥΚΗΣ (Κωδ. Διαμ. 2001020).
Έδρα Γλυκή. Κατάστημα ψηφοφορίας το Δημοτικό Σχολείο Γλυκής. Σ’ αυτό θα
ψηφίσουν οι εκλογείς, ΑΝΔΡΕΣ και ΓΥΝΑΙΚΕΣ, οι γραμμένοι στον βασικό εκλογικό κατάλογο της Τοπικής Κοινότητας Γλυκής Δημοτικής Ενότητας Αχέροντα του Δήμου ΣΟΥΛΙΟΥ, από τον εκλογέα ΛΑΙΜΠΑΧ ΓΕΩΡΓΙΟ μέχρι και την εκλογέα ΧΡΗΣΤΟΥ ΧΡΥΣΗ .
60ο       Εκλογικό Τμήμα: Εκλογικό Διαμέρισμα ΣΚΑΝΔΑΛΟΥ (Κωδ. Διαμ. 2001030).
Έδρα Σκάνδαλο. Κατάστημα ψηφοφορίας το πρώην Κοινοτικό κατάστημα Σκανδάλου. Σ’ αυτό θα ψηφίσουν οι εκλογείς, ΑΝΔΡΕΣ και ΓΥΝΑΙΚΕΣ, οι γραμμένοι στον βασικό
εκλογικό κατάλογο της Τοπικής Κοινότητας Σκανδάλου Δημοτικής Ενότητας Αχέροντα του Δήμου ΣΟΥΛΙΟΥ, από τον εκλογέα ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟ μέχρι και τον εκλογέα   ΜΠΟΧΤΗ ΠΕΡΙΚΛΗ .
61ο       Εκλογικό Τμήμα: Εκλογικό Διαμέρισμα ΣΚΑΝΔΑΛΟΥ (Κωδ. Διαμ. 2001030).
Έδρα Σκάνδαλο. Κατάστημα ψηφοφορίας το πρώην Κοινοτικό Κατάστημα Σκανδάλου. Σ’ αυτό θα ψηφίσουν οι εκλογείς, ΑΝΔΡΕΣ και ΓΥΝΑΙΚΕΣ, οι γραμμένοι στον βασικό εκλογικό κατάλογο της Τοπικής Κοινότητας Σκανδάλου Δημοτικής Ενότητας Αχέροντα του Δήμου ΣΟΥΛΙΟΥ, από την εκλογέα ΝΑΚΟΥΤΣΗ ΑΓΓΕΛΙΚΗ μέχρι και την εκλογέα ΧΡΟΝΗ ΝΙΚΟΛΕΤΤΑ.
62ο       Εκλογικό Τμήμα: Εκλογικό Διαμέρισμα ΧΟΪΚΑΣ (Κωδ. Διαμ. 2001040).
Έδρα Χόικα. Κατάστημα ψηφοφορίας το πρώην Κοινοτικό Κατάστημα Χόικας. Σ’ αυτό θα ψηφίσουν οι εκλογείς, ΑΝΔΡΕΣ και ΓΥΝΑΙΚΕΣ, οι γραμμένοι στον βασικό εκλογικό κατάλογο της Τοπικής Κοινότητας Χόικας Δημοτικής Ενότητας Αχέροντα του Δήμου ΣΟΥΛΙΟΥ.
63ο       Εκλογικό Τμήμα: Εκλογικό Διαμέρισμα ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣ  (Κωδ. Διαμ. 2004010 ).
Έδρα Παραμυθιά. Κατάστημα ψηφοφορίας το Α΄ Νηπιαγωγείο Παραμυθιάς. Σ’ αυτό θα ψηφίσουν οι εκλογείς, ΑΝΔΡΕΣ και ΓΥΝΑΙΚΕΣ, οι γραμμένοι στον βασικό εκλογικό κατάλογο της Δημοτικής Κοινότητας Παραμυθιάς Δημοτικής Ενότητας Παραμυθιάς του Δήμου ΣΟΥΛΙΟΥ, από την εκλογέα ΑΓΓΟΥΡΑΚΗ ΟΛΓΑ μέχρι και τον εκλογέα ΔΡΙΜΤΖΙΑ ΧΡΗΣΤΟ.


64ο       Εκλογικό Τμήμα: Εκλογικό Διαμέρισμα ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣ (Κωδ. Διαμ. 2004010).
Έδρα Παραμυθιά. Κατάστημα ψηφοφορίας το Α’ Νηπιαγωγείο Παραμυθιάς. Σ’ αυτό θα ψηφίσουν οι εκλογείς, ΑΝΔΡΕΣ και ΓΥΝΑΙΚΕΣ, οι γραμμένοι στον βασικό εκλογικό κατάλογο της Δημοτικής Κοινότητας Παραμυθιάς Δημοτικής Ενότητας Παραμυθιάς του Δήμου ΣΟΥΛΙΟΥ, από την εκλογέα ΕΙΚΟΣΙΠΕΝΤΑΚΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ μέχρι και την εκλογέα ΛΩΛΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ.
65ο       Εκλογικό Τμήμα: Εκλογικό Διαμέρισμα ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣ (Κωδ. Διαμ. 2004010).
Έδρα Παραμυθιά. Κατάστημα ψηφοφορίας το Β΄ Νηπαιγωγείο Παραμυθιάς. Σ’ αυτό θα ψηφίσουν οι εκλογείς, ΑΝΔΡΕΣ και ΓΥΝΑΙΚΕΣ, οι γραμμένοι στον βασικό εκλογικό κατάλογο της Δημοτικής Κοινότητας Παραμυθιάς Δημοτικής Ενότητας Παραμυθιάς του Δήμου ΣΟΥΛΙΟΥ, από την εκλογέα ΜΑΖΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ μέχρι και την εκλογέα ΝΤΡΙΤΣΟΥ ΧΡΥΣΟΥΛΑ.
66ο       Εκλογικό Τμήμα: Εκλογικό Διαμέρισμα ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣ (Κωδ. Διαμ. 2004010).
Έδρα Παραμυθιά. Κατάστημα ψηφοφορίας το ΚΑΠΗ Παραμυθιάς. Σ’ αυτό θα ψηφίσουν οι εκλογείς, ΑΝΔΡΕΣ και ΓΥΝΑΙΚΕΣ, οι γραμμένοι στον βασικό εκλογικό κατάλογο της Δημοτικής Κοινότητας Παραμυθιάς Δημοτικής Ενότητας Παραμυθιάς του Δήμου ΣΟΥΛΙΟΥ, από την εκλογέα ΞΕΜΟΛΙΑΡΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ μέχρι και την εκλογέα ΣΙΩΧΟΥ ΙΟΚΑΣΤΗ.
Επίσης, στο ίδιο εκλογικό τμήμα θα ψηφίσουν και οι εκλογείς του άρθρου 27 του Π.Δ/τος 26/2012 και ειδικότερα το προσωπικό του Αστυνομικού Τμήματος Παραμυθιάς.
67ο       Εκλογικό Τμήμα: Εκλογικό Διαμέρισμα ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣ (Κωδ. Διαμ. 2004010).
Έδρα Παραμυθιά. Κατάστημα ψηφοφορίας η Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου Παραμυθιάς. Σ’ αυτό θα ψηφίσουν οι εκλογείς, ΑΝΔΡΕΣ και ΓΥΝΑΙΚΕΣ, οι γραμμένοι στον βασικό εκλογικό κατάλογο της Δημοτικής Κοινότητας Παραμυθιάς Δημοτικής Ενότητας Παραμυθιάς του Δήμου ΣΟΥΛΙΟΥ, από την εκλογέα ΣΚΑΠΕΡΑ ΑΝΤΩΝΙΑ μέχρι και την εκλογέα ΨΕΥΤΟΓΚΑ ΘΕΟΔΩΡΑ.  
68ο       Εκλογικό Τμήμα: Εκλογικό Διαμέρισμα ΑΓΙΑΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ (Κωδ. Διαμ. 2004020).
Έδρα Αγία Κυριακή. Κατάστημα ψηφοφορίας το πρώην Κοινοτικό Κατάστημα Αγίας Κυριακής. Σ’ αυτό θα ψηφίσουν οι εκλογείς, ΑΝΔΡΕΣ και ΓΥΝΑΙΚΕΣ, οι γραμμένοι στον βασικό εκλογικό κατάλογο της Τοπικής Κοινότητας Αγίας Κυριακής Δημοτικής Ενότητας Παραμυθιάς του Δήμου ΣΟΥΛΙΟΥ.
69ο       Εκλογικό Τμήμα : Εκλογικό Διαμέρισμα ΑΜΠΕΛΙΑΣ (Κωδ. Διαμ. 2004030).
Έδρα Αμπελιά. Κατάστημα ψηφοφορίας το πρώην Κοινοτικό Κατάστημα Αμπελιάς. Σ’ αυτό θα ψηφίσουν οι εκλογείς, ΑΝΔΡΕΣ και ΓΥΝΑΙΚΕΣ, οι γραμμένοι στον βασικό εκλογικό κατάλογο της Τοπικής Κοινότητας Αμπελιάς Δημοτικής Ενότητας Παραμυθιάς του Δήμου ΣΟΥΛΙΟΥ.
70ο       Εκλογικό Τμήμα: Εκλογικό Διαμέρισμα ΓΚΡΙΚΑΣ (Κωδ. Διαμ. 2004040).
Έδρα Γκρίκα. Κατάστημα ψηφοφορίας το Δημοτικό Σχολείο Γκρίκας. Σ’ αυτό θα ψηφίσουν οι εκλογείς, ΑΝΔΡΕΣ και ΓΥΝΑΙΚΕΣ, οι γραμμένοι στον βασικό εκλογικό κατάλογο της Τοπικής Κοινότητας Γκρίκας Δημοτικής Ενότητας Παραμυθιάς του Δήμου ΣΟΥΛΙΟΥ.
71ο       Εκλογικό Τμήμα: Εκλογικό Διαμέρισμα ΕΛΑΤΑΡΙΑΣ (Κωδ. Διαμ. 2004050).
Έδρα Παραμυθιά. Κατάστημα ψηφοφορίας το Τουριστικό Περίπτερο Δήμου Σουλίου. Σ’ αυτό θα ψηφίσουν οι εκλογείς, ΑΝΔΡΕΣ και ΓΥΝΑΙΚΕΣ, οι γραμμένοι στον βασικό εκλογικό κατάλογο της Τοπικής Κοινότητας Ελαταριάς Δημοτικής Ενότητας Παραμυθιάς του Δήμου ΣΟΥΛΙΟΥ.


72ο       Εκλογικό Τμήμα: Εκλογικό Διαμέρισμα ΖΕΡΒΟΧΩΡΙΟΥ (Κωδ. Διαμ. 2004060).
Έδρα Ζερβοχώρι. Κατάστημα ψηφοφορίας το Πνευματικό Κέντρο Ζερβοχωρίου. Σ’ αυτό θα ψηφίσουν οι εκλογείς, ΑΝΔΡΕΣ και ΓΥΝΑΙΚΕΣ, οι γραμμένοι στον βασικό εκλογικό κατάλογο της Τοπικής Κοινότητας Ζερβοχωρίου Δημοτικής Ενότητας Παραμυθιάς του Δήμου ΣΟΥΛΙΟΥ.
73ο       Εκλογικό Τμήμα: Εκλογικό Διαμέρισμα ΖΕΡΒΟΧΩΡΙΟΥ-Συνοικισμός ΚΑΜΙΝΙ (Κωδ. Συνοικ. 2004061).
Έδρα ο συνοικισμός Καμίνι της πρώην Κοινότητας Ζερβοχωρίου. Κατάστημα ψηφοφορίας το Δημοτικό Σχολείο Καμινίου. Σ’ αυτό θα ψηφίσουν οι εκλογείς, ΑΝΔΡΕΣ και ΓΥΝΑΙΚΕΣ, οι γραμμένοι στον βασικό εκλογικό κατάλογο του συνοικισμού Καμίνι της Τοπικής Κοινότητας Ζερβοχωρίου Δημοτικής Ενότητας Παραμυθιάς του Δήμου ΣΟΥΛΙΟΥ.
74ο       Εκλογικό Τμήμα: Εκλογικό Διαμέρισμα ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ (Κωδ. Διαμ. 2004070).
Έδρα Καλλιθέα. Κατάστημα ψηφοφορίας το πρώην Δημοτικό Σχολείο Καλλιθέας. Σ’ αυτό θα ψηφίσουν οι εκλογείς, ΑΝΔΡΕΣ και ΓΥΝΑΙΚΕΣ, οι γραμμένοι στον βασικό εκλογικό κατάλογο της Τοπικής Κοινότητας Καλλιθέας Δημοτικής Ενότητας Παραμυθιάς του Δήμου ΣΟΥΛΙΟΥ.
75ο       Εκλογικό Τμήμα : Εκλογικό Διαμέρισμα ΚΑΡΒΟΥΝΑΡΙΟΥ (Κωδ. Διαμ. 2004080).
Έδρα Καρβουνάρι. Κατάστημα ψηφοφορίας το Κοινοτικό Γραφείο Καρβουναρίου. Σ’ αυτό θα ψηφίσουν οι εκλογείς, ΑΝΔΡΕΣ και ΓΥΝΑΙΚΕΣ, οι γραμμένοι στον βασικό εκλογικό κατάλογο της Τοπικής Κοινότητας Καρβουναρίου Δημοτικής Ενότητας Παραμυθιάς του Δήμου ΣΟΥΛΙΟΥ, από την εκλογέα ΑΗΔΟΝΗ ΣΤΑΜΑΤΙΑ μέχρι και τον εκλογέα ΜΠΟΥΖΟΥΡΗ ΘΕΟΦΙΛΟ .
76ο       Εκλογικό Τμήμα : Εκλογικό Διαμέρισμα ΚΑΡΒΟΥΝΑΡΙΟΥ (Κωδ. Διαμ. 2004080).
Έδρα Καρβουνάρι. Κατάστημα ψηφοφορίας το Νηπιαγωγείο Καρβουναρίου. Σ’ αυτό θα ψηφίσουν οι εκλογείς, ΑΝΔΡΕΣ και ΓΥΝΑΙΚΕΣ, οι γραμμένοι στον βασικό εκλογικό κατάλογο της Τοπικής Κοινότητας Καρβουναρίου Δημοτικής Ενότητας Παραμυθιάς του Δήμου ΣΟΥΛΙΟΥ, από τον εκλογέα ΝΑΤΣΙΟ ΑΓΓΕΛΟ μέχρι   και την εκλογέα ΧΡΟΝΗ ΜΑΡΙΑ.
77ο       Εκλογικό Τμήμα: Εκλογικό Διαμέρισμα ΚΑΡΥΩΤΙΟΥ   (Κωδ. Διαμ. 2004090).
Έδρα Καρυώτι. Κατάστημα ψηφοφορίας το ΚΕΓΕ Καρυωτίου. Σ’ αυτό θα ψηφίσουν οι εκλογείς, ΑΝΔΡΕΣ και ΓΥΝΑΙΚΕΣ, οι γραμμένοι στον βασικό εκλογικό κατάλογο της Τοπικής Κοινότητας Καρυωτίου Δημοτικής Ενότητας Παραμυθιάς του Δήμου ΣΟΥΛΙΟΥ.
78ο       Εκλογικό Τμήμα: Εκλογικό Διαμέρισμα ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΠΗΓΗΣ   (Κωδ. Διαμ. 2004100).
Έδρα Κρυσταλλοπηγή. Κατάστημα ψηφοφορίας το πρώην Κοινοτικό Κατάστημα Κρυσταλλοπηγής. Σ’ αυτό θα ψηφίσουν οι εκλογείς, ΑΝΔΡΕΣ και ΓΥΝΑΙΚΕΣ, οι γραμμένοι στον βασικό εκλογικό κατάλογο της Τοπικής Κοινότητας Κρυσταλλοπηγής Δημοτικής Ενότητας Παραμυθιάς του Δήμου ΣΟΥΛΙΟΥ, από την εκλογέα ΑΗΔΩΝΗ ΕΙΡΗΝΗ μέχρι και την εκλογέα ΜΩΚΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ.
79ο       Εκλογικό Τμήμα: Εκλογικό Διαμέρισμα ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΠΗΓΗΣ   (Κωδ. Διαμ. 2004100).
Έδρα Κρυσταλλοπηγή. Κατάστημα ψηφοφορίας το Πνευματικό Πολιτιστικό Κέντρο Κρυσταλλοπηγής. Σ’ αυτό θα ψηφίσουν οι εκλογείς, ΑΝΔΡΕΣ και ΓΥΝΑΙΚΕΣ, οι γραμμένοι στον βασικό εκλογικό κατάλογο της Τοπικής Κοινότητας Κρυσταλλοπηγής Δημοτικής Ενότητας Παραμυθιάς του Δήμου ΣΟΥΛΙΟΥ, από τον εκλογέα ΝΑΣΤΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ μέχρι και την εκλογέα ΧΡΗΣΤΟΥ ΛΑΜΠΡΙΝΗ.


80ο       Εκλογικό Τμήμα : Εκλογικό Διαμέρισμα ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ (Κωδ. Διαμ. 2004110).
Έδρα Νεοχώρι. Κατάστημα ψηφοφορίας το πρώην Κοινοτικό Κατάστημα Νεοχωρίου. Σ’ αυτό θα ψηφίσουν οι εκλογείς, ΑΝΔΡΕΣ και ΓΥΝΑΙΚΕΣ, οι γραμμένοι στον βασικό εκλογικό κατάλογο της Τοπικής Κοινότητας Νεοχωρίου Δημοτικής Ενότητας Παραμυθιάς του Δήμου ΣΟΥΛΙΟΥ.
81ο       Εκλογικό Τμήμα : Εκλογικό Διαμέρισμα ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ-Συνοικισμός ΝΕΡΑΪΔΑ (Κωδ. Συνοίκ. 2004111).
Έδρα ο συνοικισμός Νεράιδα της πρώην κοινότητας Νεοχωρίου. Κατάστημα ψηφοφορίας το Δημοτικό Σχολείο Νεράιδας. Σ’ αυτό θα ψηφίσουν οι εκλογείς, ΑΝΔΡΕΣ και ΓΥΝΑΙΚΕΣ, οι γραμμένοι στον βασικό εκλογικό κατάλογο του συνοικισμού Νεράιδα της Τοπικής Κοινότητας Νεοχωρίου Δημοτικής Ενότητας Παραμυθιάς του Δήμου ΣΟΥΛΙΟΥ.
82ο       Εκλογικό Τμήμα: Εκλογικό Διαμέρισμα ΞΗΡΟΛΟΦΟΥ (Κωδ. Διαμ. 2004120).
Έδρα Ξηρόλοφος. Κατάστημα ψηφοφορίας το Δημοτικό Σχολείο Ξηρολόφου. Σ’ αυτό θα ψηφίσουν οι εκλογείς, ΑΝΔΡΕΣ και ΓΥΝΑΙΚΕΣ, οι γραμμένοι στον βασικό εκλογικό κατάλογο της Τοπικής Κοινότητας Ξηρολόφου Δημοτικής Ενότητας Παραμυθιάς του Δήμου ΣΟΥΛΙΟΥ, από τον εκλογέα ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟ μέχρι και την εκλογέα ΛΙΟΝΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ .
83ο       Εκλογικό Τμήμα: Εκλογικό Διαμέρισμα ΞΗΡΟΛΟΦΟΥ (Κωδ. Διαμ. 2004120).
Έδρα Ξηρόλοφος. Κατάστημα ψηφοφορίας το Δημοτικό Σχολείο Ξηρολόφου. Σ’ αυτό θα ψηφίσουν οι εκλογείς, ΑΝΔΡΕΣ και ΓΥΝΑΙΚΕΣ, οι γραμμένοι στον βασικό εκλογικό κατάλογο της Τοπικής Κοινότητας Ξηρολόφου Δημοτικής Ενότητας Παραμυθιάς του Δήμου ΣΟΥΛΙΟΥ, από την εκλογέα ΜΑΝΤΖΙΟΥ ΕΛΕΝΗ μέχρι και τον εκλογέα ΧΡΗΣΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟ.
84ο       Εκλογικό Τμήμα: Εκλογικό Διαμέρισμα ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΥ (Κωδ. Διαμ. 2004130).
Έδρα Παγκράτι. Κατάστημα ψηφοφορίας το πρώην Κοινοτικό Κατάστημα Παγκρατών. Σ’ αυτό θα ψηφίσουν οι εκλογείς, ΑΝΔΡΕΣ και ΓΥΝΑΙΚΕΣ, οι γραμμένοι στον βασικό εκλογικό κατάλογο της Τοπικής Κοινότητας Παγκρατίου Δημοτικής Ενότητας Παραμυθιάς του Δήμου ΣΟΥΛΙΟΥ.
85ο       ΕκλογικόΤμήμα: Εκλογικό Διαμέρισμα ΠΕΝΤΕ ΕΚΚΛΗΣΙΩΝ(Κωδ. Διαμ.2004140).
Έδρα Πέντε Εκκλησιές. Κατάστημα ψηφοφορίας το Πολιτιστικό Κέντρο Πέντε Εκκλησιών. Σ’ αυτό θα ψηφίσουν οι εκλογείς, ΑΝΔΡΕΣ και ΓΥΝΑΙΚΕΣ, οι γραμμένοι στον βασικό εκλογικό κατάλογο της Τοπικής Κοινότητας Πέντε Εκκλησιών Δημοτικής Ενότητας Παραμυθιάς του Δήμου ΣΟΥΛΙΟΥ.
86ο       Εκλογικό Τμήμα: Εκλογικό Διαμέρισμα ΠΕΤΟΥΣΙΟΥ (Κωδ. Διαμ. 2004150).
Έδρα Πετούσι. Κατάστημα ψηφοφορίας το πρώην Δημοτικό Σχολείο Πετουσίου. Σ’ αυτό θα ψηφίσουν οι εκλογείς, ΑΝΔΡΕΣ και ΓΥΝΑΙΚΕΣ, οι γραμμένοι στον βασικό εκλογικό κατάλογο της Τοπικής Κοινότητας Πετουσίου Δημοτικής Ενότητας Παραμυθιάς του Δήμου ΣΟΥΛΙΟΥ.
87ο       Εκλογικό Τμήμα: Εκλογικό Διαμέρισμα ΠΕΤΡΟΒΙΤΣΑΣ (Κωδ. Διαμ. 2004160).
Έδρα Πετροβίτσα. Κατάστημα ψηφοφορίας το πρώην Δημοτικό Σχολείο Πετροβίτσας. Σ’ αυτό θα ψηφίσουν οι εκλογείς, ΑΝΔΡΕΣ και ΓΥΝΑΙΚΕΣ, οι γραμμένοι στον βασικό εκλογικό κατάλογο της Τοπικής Κοινότητας Πετροβίτσας Δημοτικής Ενότητας Παραμυθιάς του Δήμου ΣΟΥΛΙΟΥ.


88ο       Εκλογικό Τμήμα: Εκλογικό Διαμέρισμα ΠΛΑΚΩΤΗΣ (Κωδ. Διαμ. 2004170).
Έδρα Πλακωτή. Κατάστημα ψηφοφορίας το πρώην Δημοτικό Σχολείο Πλακωτής. Σ’ αυτό θα ψηφίσουν οι εκλογείς, ΑΝΔΡΕΣ και ΓΥΝΑΙΚΕΣ, οι γραμμένοι στον βασικό εκλογικό κατάλογο της Τοπικής Κοινότητας Πλακωτής Δημοτικής Ενότητας Παραμυθιάς του Δήμου ΣΟΥΛΙΟΥ.
89ο       Εκλογικό Τμήμα: Εκλογικό Διαμέρισμα ΠΟΛΥΔΡΟΣΟΥ (Κωδ. Διαμ. 2004180).
Έδρα Πολύδροσο. Κατάστημα ψηφοφορίας το πρώην Δημοτικό Σχολείο Πολυδρόσου. Σ’ αυτό θα ψηφίσουν οι εκλογείς, ΑΝΔΡΕΣ και ΓΥΝΑΙΚΕΣ, οι γραμμένοι στον βασικό εκλογικό κατάλογο της Τοπικής Κοινότητας Πολυδρόσου Δημοτικής Ενότητας Παραμυθιάς του Δήμου ΣΟΥΛΙΟΥ.
90ο       Εκλογικό Τμήμα: Εκλογικό Διαμέρισμα ΠΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (Κωδ. Διαμ. 2004190).
Έδρα Προδρόμι. Κατάστημα ψηφοφορίας το Κοινοτικό Γραφείο Προδρομίου. Σ’ αυτό θα ψηφίσουν οι εκλογείς, ΑΝΔΡΕΣ και ΓΥΝΑΙΚΕΣ, οι γραμμένοι στον βασικό εκλογικό κατάλογο της Τοπικής Κοινότητας Προδρομίου Δημοτικής Ενότητας Παραμυθιάς του Δήμου ΣΟΥΛΙΟΥ, από τον εκλογέα ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟ μέχρι και τον εκλογέα ΜΙΝΗ ΧΡΗΣΤΟ .
91ο       Εκλογικό Τμήμα: Εκλογικό Διαμέρισμα ΠΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (Κωδ. Διαμ. 2004190).
Έδρα Προδρόμι. Κατάστημα ψηφοφορίας το Κοινοτικό Γραφείο Προδρομίου. Σ’ αυτό θα ψηφίσουν οι εκλογείς, ΑΝΔΡΕΣ και ΓΥΝΑΙΚΕΣ, οι γραμμένοι στον βασικό εκλογικό κατάλογο της Τοπικής Κοινότητας Προδρομίου Δημοτικής Ενότητας Παραμυθιάς του Δήμου ΣΟΥΛΙΟΥ, από την εκλογέα ΜΟΥΚΑ ΑΓΓΕΛΙΚΗ μέχρι και τον εκλογέα ΧΡΥΣΑΦΗ ΧΡΗΣΤΟ.
92ο       Εκλογικό Τμήμα: Εκλογικό Διαμέρισμα ΣΑΛΟΝΙΚΗΣ (Κωδ. Διαμ. 2004200).
Έδρα Σαλονίκη. Κατάστημα ψηφοφορίας το πρώην Δημοτικό Σχολείο Σαλονίκης. Σ’ αυτό θα ψηφίσουν οι εκλογείς, ΑΝΔΡΕΣ και ΓΥΝΑΙΚΕΣ, οι γραμμένοι στον βασικό εκλογικό κατάλογο της Τοπικής Κοινότητας Σαλονίκης Δημοτικής Ενότητας Παραμυθιάς του Δήμου ΣΟΥΛΙΟΥ.
93ο       Εκλογικό Τμήμα: Εκλογικό Διαμέρισμα ΣΕΒΑΣΤΟΥ (Κωδ. Διαμ. 2004210).
Έδρα Σεβαστό. Κατάστημα ψηφοφορίας το Αγροτικό Ιατρείο Σεβαστού. Σ’ αυτό θα ψηφίσουν οι εκλογείς, ΑΝΔΡΕΣ και ΓΥΝΑΙΚΕΣ, οι γραμμένοι στον βασικό εκλογικό κατάλογο της Τοπικής Κοινότητας Σεβαστού Δημοτικής Ενότητας Παραμυθιάς του Δήμου ΣΟΥΛΙΟΥ.
94ο       Εκλογικό Τμήμα: Εκλογικό Διαμέρισμα ΧΡΥΣΑΥΓΗΣ (Κωδ. Διαμ. 2004220).
Έδρα Χρυσαυγή. Κατάστημα ψηφοφορίας το πρώην Δημοτικό Σχολείο Χρυσαυγής. Σ’ αυτό θα ψηφίσουν οι εκλογείς, ΑΝΔΡΕΣ και ΓΥΝΑΙΚΕΣ, οι γραμμένοι στον βασικό εκλογικό κατάλογο της Τοπικής Κοινότητας Χρυσαυγής Δημοτικής Ενότητας Παραμυθιάς του Δήμου ΣΟΥΛΙΟΥ.
95ο       Εκλογικό Τμήμα: Εκλογικό Διαμέρισμα ΨΑΚΑΣ (Κωδ. Διαμ. 2004230).
Έδρα Ψάκα. Κατάστημα ψηφοφορίας το πρώην Κοινοτικό Κατάστημα Ψάκας. Σ’ αυτό θα ψηφίσουν οι εκλογείς, ΑΝΔΡΕΣ και ΓΥΝΑΙΚΕΣ, οι γραμμένοι στον βασικό εκλογικό κατάλογο της Τοπικής Κοινότητας Ψάκας Δημοτικής Ενότητας Παραμυθιάς του Δήμου ΣΟΥΛΙΟΥ.
96ο       Εκλογικό Τμήμα: Εκλογικό Διαμέρισμα ΑΥΛΟΤΟΠΟΥ (Κωδ. Διαμ. 2008010).
Έδρα Αυλότοπος. Κατάστημα ψηφοφορίας το πρώην Δημοτικό Σχολείο Αυλοτόπου.   Σ’ αυτό θα ψηφίσουν οι εκλογείς, ΑΝΔΡΕΣ και ΓΥΝΑΙΚΕΣ, οι γραμμένοι στον βασικό εκλογικό κατάλογο της Τοπικής Κοινότητας Αυλοτόπου Δημοτικής Ενότητας Σουλίου του Δήμου ΣΟΥΛΙΟΥ.
97ο       Εκλογικό Τμήμα: Εκλογικό Διαμέρισμα ΚΟΥΚΟΥΛΙΩΝ (Κωδ. Διαμ. 2008020).
Έδρα Κουκουλιοί. Κατάστημα ψηφοφορίας το πρώην Δημοτικό Σχολείο Κουκουλιών. Σ’ αυτό θα ψηφίσουν οι εκλογείς, ΑΝΔΡΕΣ και ΓΥΝΑΙΚΕΣ, οι γραμμένοι στον βασικό εκλογικό κατάλογο της Τοπικής Κοινότητας Κουκουλιών Δημοτικής Ενότητας Σουλίου του Δήμου ΣΟΥΛΙΟΥ
98ο       Εκλογικό Τμήμα: Εκλογικό Διαμέρισμα ΣΑΜΟΝΙΔΑΣ (Κωδ. Διαμ. 2008030).
Έδρα Σαμονίδα. Κατάστημα ψηφοφορίας το Κοινοτικό Κατάστημα Σουλίου (Διοκητήριο). Σ’ αυτό θα ψηφίσουν οι εκλογείς, ΑΝΔΡΕΣ και ΓΥΝΑΙΚΕΣ, οι γραμμένοι στον βασικό εκλογικό κατάλογο της Τοπικής Κοινότητας Σαμονίδας Δημοτικής Ενότητας Σουλίου του Δήμου ΣΟΥΛΙΟΥ.
99ο       Εκλογικό Τμήμα: Εκλογικό Διαμέρισμα ΤΣΑΓΓΑΡΙΟΥ (Κωδ. Διαμ. 2008040).
Έδρα Τσαγγάρι. Κατάστημα ψηφοφορίας το Δημοτικό Σχολείο Τσαγγαρίου. Σ’ αυτό θα ψηφίσουν οι εκλογείς, ΑΝΔΡΕΣ και ΓΥΝΑΙΚΕΣ, οι γραμμένοι στον βασικό εκλογικό κατάλογο της Τοπικής Κοινότητας Τσαγγαρίου Δημοτικής Ενότητας Σουλίου του Δήμου ΣΟΥΛΙΟΥ.
100ο   Εκλογικό Τμήμα: Εκλογικό Διαμέρισμα ΦΡΟΣΥΝΗΣ (Κωδ. Διαμ. 2008050).
     Έδρα Φροσύνη. Κατάστημα ψηφοφορίας το πρώην Δημοτικό Σχολείο Φροσύνης.       Σ’ αυτό θα ψηφίσουν οι εκλογείς, ΑΝΔΡΕΣ και ΓΥΝΑΙΚΕΣ, οι γραμμένοι στον βασικό εκλογικό κατάλογο της Τοπικής Κοινότητας Φροσύνης Δημοτικής Ενότητας Σουλίου του Δήμου ΣΟΥΛΙΟΥ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ τα σχόλια να είναι κόσμια και να μην προσβάλλουν. Τα προσβλητικά σχόλια δεν θα αναρτώνται ή θα διαγράφονται.

.