.

Περιοδικό Step

Περιοδικό STEP: Η διαφήμιση στο περιοδικό είναι επένδυση, χιλιάδες μάτια θα δουν την επιχείρηση σας Στηρίξτε το περιοδικό STEP, κάντε μια ετήσια συνδρομή... Stepperiodiko.blogspot.gr: Καθημερινή ενημέρωση, αφιερώματα, ειδήσεις. Το blog που κάθε μήνα κερδίζει την εμπιστοσύνη όλο και περισσότερων αναγνωστών

...

Δευτέρα 29 Ιουνίου 2015

Ευχαριστίες της ομάδας Σούλι Παραμυθιάς

Η ομάδα Σούλι Παραμυθιάς με ανακοίνωση του ευχαριστεί αυτούς που την βοήθησαν στην εκδήλωση που είχε διοργανώσει. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Το Δ.Σ. του Α.Π.Σ. Σούλι Παραμυθιάς ευχαριστεί όλους όσους οικονομικά και με την φυσική τους παρουσία συμπαραστάθηκαν στον σύλλογό μας και συνέβαλαν με κάθε τρόπο  στην εύρυθμη διοργάνωση του συλλόγου μας που πραγματοποιήθηκε στις 26-06-2015, ιδιαίτερα δε σε αυτήν την δύσκολη οικονομική συγκυρία.
Ταυτόχρονα αναγνωρίζει και σέβεται το δικαίωμα όσων δεν μπόρεσαν να ανταποκριθούν στην πρόσκληση του συλλόγου και να παραβρεθούν στην παραπάνω εκδήλωση, δηλώνουμε δε ότι θα συνεχίσουμε την προσπάθειά μας και προσβλέπουμε στην συμπαράσταση όλων ανεξαίρετα των συμπολιτών μας.

Τέλος ανακοινώνουμε  ότι ο τυχερός λαχνός που κερδίζει το ποδήλατο που διατέθηκε στην κλήρωση είναι ο υπ’ αριθμ. 149, βρέθηκε δε ο τυχερός κάτοχός του ο οποίος είναι ο Σταύρος Αντωνόπουλος, που παρέλαβε ήδη το ποδήλατο από το σύλλογο και στον οποίον ευχόμαστε καλές διαδρομές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ τα σχόλια να είναι κόσμια και να μην προσβάλλουν. Τα προσβλητικά σχόλια δεν θα αναρτώνται ή θα διαγράφονται.

.