.

Περιοδικό Step

Περιοδικό STEP: Η διαφήμιση στο περιοδικό είναι επένδυση, χιλιάδες μάτια θα δουν την επιχείρηση σας Στηρίξτε το περιοδικό STEP, κάντε μια ετήσια συνδρομή... Stepperiodiko.blogspot.gr: Καθημερινή ενημέρωση, αφιερώματα, ειδήσεις. Το blog που κάθε μήνα κερδίζει την εμπιστοσύνη όλο και περισσότερων αναγνωστών

...

Δευτέρα 22 Ιουνίου 2015

Επιτυχίες για τον Πρωτέα Ηγουμενίτσας



Με πολλές επιτυχίες επέστρεψε η αποστολή του Πρωτέα από το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων -Κορασίδων που διεξήχθη στα Τρίκαλα στις 20 και 21 Ιουνίου 2015 με την συμμετοχή χιλίων και πλέον αθλητών από όλη την Ελλάδα.
Η Εύη Τζοβάρα κατέκτησε την Κυριακή την  1 θέση και το χρυσό μετάλλιο στα 3000 μέτρα με χρόνο 10.42.81 καθώς επίσης το Σάββατο την 4 θέση στα 1500 μέτρα .
Η Φαίη Σωτηρίου συνέχισε τις εντυπωσιακές εμφανίσεις και κατέκτησε την 4 θέση στα 400 μέτρα με χρόνο 58.81 και την 11 θέση στα 200 μέτρα . 
Ο Φίλιππος Τζάνης κατέκτησε την ένατη θέση στα 400 μέτρα με 51.72 βελτιώνοντας το ατομικό του ρεκόρ 
Αξιόλογες συμμετοχές και από τους άλλους αθλητές που συμμετείχαν στην αποστολή του Πρωτέα ( Κατσέλης , Αλεξίου ,Λιόντος , Ζάκκας Α, Σοφίας, Χήτος , Ζάκκας Στ,  Βιρβίλης ) .
Επόμενη διοργάνωση που θα συμμετέχουν οι αθλητές του Πρωτέα είναι το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων -Νεανίδων που θα διεξαχθεί στις Σέρρες το Σάββατο και Κυριακή 27 και 28 Ιουνίου . 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ τα σχόλια να είναι κόσμια και να μην προσβάλλουν. Τα προσβλητικά σχόλια δεν θα αναρτώνται ή θα διαγράφονται.

.