.

Περιοδικό Step

Περιοδικό STEP: Η διαφήμιση στο περιοδικό είναι επένδυση, χιλιάδες μάτια θα δουν την επιχείρηση σας Στηρίξτε το περιοδικό STEP, κάντε μια ετήσια συνδρομή... Stepperiodiko.blogspot.gr: Καθημερινή ενημέρωση, αφιερώματα, ειδήσεις. Το blog που κάθε μήνα κερδίζει την εμπιστοσύνη όλο και περισσότερων αναγνωστών

...

Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2015

Πλημμύρισε η Πρέβεζα – Μεγάλες ζημιές σε σπίτια και καταστήματα – VIDEO & PHOTO


Λίγο πριν τις 21:00 η καταρρακτώδης βροχή που ξέσπασε στην Πρέβεζα αλλά και στις γύρω περιοχές ήταν τόσο δυνατή που οι δρόμοι μετατράπηκαν σε ποτάμια.
Σοβαρά προβλήματα παρουσιάστηκαν στην παραλιακή, στην Λ. Ειρήνης αλλά και στο ιστορικό κέντρο με τους δρόμους να γεμίζουν με τόσο νερό που σε κάποιες περιπτώσεις έφτανε και το μισό μέτρο.
Έως τις 03:25 τα ξημερώματα επιχειρούσε η Πυροσβεστική Υπηρεσία Πρέβεζας σε συμβάντα μετά το κατακλυσμό που ξέσπασε εχθές το βράδυ.
Οι δρόμοι της πόλης μετατράπηκαν σε ποτάμια ενώ
σε πολλά σημεία το νερό έφτασε στο μισό μέτρο, όπως στην οδό Χρ. Κοντού αλλά και στο ιστορικό κέντρο.
Καταστήματα πλημμύρισαν αλλά και υπόγεια σπιτιών ενώ στην Π.Υ. σήμανε συναγερμός, μιας και έλαβε πάνω από 30 κλίσεις.
Μια ηλικιωμένη γυναίκα εγκλωβίστηκε από τα νερά στο ιστορικό κέντρο της πόλης, που έφταναν και το μισό μέτρο, με αποτέλεσμα να χρειαστεί η επέμβαση της Πυροσβεστικής για την μεταφορά της σε ασφαλές σημείο.
Οι εικόνες αλλά και το βίντεο που ακολουθεί μαρτυρά την κατάσταση που επικράτησε για τουλάχιστον μια ώρα εντός της πόλης.




πηγη http://www.pamepreveza.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ τα σχόλια να είναι κόσμια και να μην προσβάλλουν. Τα προσβλητικά σχόλια δεν θα αναρτώνται ή θα διαγράφονται.

.