.

Περιοδικό Step

Περιοδικό STEP: Η διαφήμιση στο περιοδικό είναι επένδυση, χιλιάδες μάτια θα δουν την επιχείρηση σας Στηρίξτε το περιοδικό STEP, κάντε μια ετήσια συνδρομή... Stepperiodiko.blogspot.gr: Καθημερινή ενημέρωση, αφιερώματα, ειδήσεις. Το blog που κάθε μήνα κερδίζει την εμπιστοσύνη όλο και περισσότερων αναγνωστών

...

Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2015

Δημόσιες ευχαριστίες από το Σούλι Παραμυθιάς προς χορηγούς

Το Δ.Σ. του ΑΠ.Σ. Σούλι Παραμυθιάς ευχαριστεί δημόσια, ειλικρινά και θερμά τους χορηγούς της ομάδος μας και συμπατριώτες μας επαγγελματίες αδερφούς Γεώργιο και Κων/νο Βέρμπη, καθώς και τον Γεώργιο Πάκο για την ευγενή χορηγία υψηλής ποιότητας και προέλευσης αθλητικού υλικού για την κάλυψη των αναγκών του σωματείου μας.
Η παραπάνω ευγενής χειρονομία τους αποδεικνύει έμπρακτα ότι ακόμα και σε εποχές δυσμενούς οικονομικής συγκυρίας το
πνεύμα του εθελοντισμού, του πατριωτισμού και της κοινωνικής αλληλεγγύης εξακολουθεί σε ορισμένους ανθρώπους να παραμένει άσβεστο και ενεργό.
Εμείς είμαστε υποχρεωμένοι να επαινέσουμε δημόσια τους παραπάνω συμπατριώτες χορηγούς μας και να τους ανακηρύξουμε ομόφωνα ως επίτιμα μέλη του σωματείου μας με την διαβεβαίωση ότι η ανιδιοτελής προσφορά τους όχι μόνο θα αξιολογηθεί θετικά από τον κόσμο του αθλητισμού, αλλά και από ολόκληρη την τοπική κοινωνία μας και θα υπάρξει συνέχεια βρίσκοντας και άλλους μιμητές.

Πλέον η ποδοσφαιρική ομάδα ανδρών του σωματείου μας θα αγωνίζεται ομοιόμορφα ενδυματολογικά και αξιοπρεπώς στις αγωνιστικές της υποχρεώσεις και πιστεύουμε ότι στην μακρά πτήση του πρωταθλήματος θα έχουμε ευτυχή και επιτυχημένη προσγείωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ τα σχόλια να είναι κόσμια και να μην προσβάλλουν. Τα προσβλητικά σχόλια δεν θα αναρτώνται ή θα διαγράφονται.

.