.

Περιοδικό Step

Περιοδικό STEP: Η διαφήμιση στο περιοδικό είναι επένδυση, χιλιάδες μάτια θα δουν την επιχείρηση σας Στηρίξτε το περιοδικό STEP, κάντε μια ετήσια συνδρομή... Stepperiodiko.blogspot.gr: Καθημερινή ενημέρωση, αφιερώματα, ειδήσεις. Το blog που κάθε μήνα κερδίζει την εμπιστοσύνη όλο και περισσότερων αναγνωστών

...

Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου 2015

ΓΣ Πρωτέας: Σταθερά ανοδική πορεία (αφιέρωμα στο περιοδικό Step)

Ο ΓΣ ΠΡΩΤΕΑΣ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ ιδρύθηκε το 1983 στην πόλη της Ηγουμενίτσας και οι αθλητικές του εγκαταστάσεις όπου καθημερινά γυμνάζονται 300 συνολικά αθλητές και αθλήτριες από 5 ετών έως και 25 ετών είναι το Δημοτικό Στάδιο Ηγουμενίτσας . Το χρώμα της ομάδας είναι το κόκκινο. Από την αρχή της λειτουργίας του συλλόγου αυτοσκοπός δεν ήταν ο πρωταθλητισμός αλλά η 



άθληση των μελών του, η ευγενής άμιλλα και η απόκτηση αξιών και ιδανικών.
Σήμερα στην ομάδα υπάρχουν τέσσερις προπονητές (Βιρβίλης, Θωμάζος, Καπρινιώτης, Μπέλλος) που έχουν ως σκοπό να μυήσουν τους αθλητές και αθλήτριες στις χαρές του κλασικού αθλητισμού και απώτερο σκοπό την συμμετοχή στα διασυλλογικά και
πανελλήνια πρωταθλήματα με σκοπό την κατάκτηση υψηλών θέσεων . 

Για την φετινή αγωνιστική χρονιά ο σύλλογος μας κατέλαβε την 40 θέση στην κατάταξη του ΣΕΓΑΣ ανάμεσα σε 310 σωματεία από όλη την Ελλάδα .
Τα τελευταία χρόνια το τμήμα ακολουθεί μια σταθερά ανοδική πορεία όσο αφορά τη θέση που κατέχει στον Πανελλαδικό χάρτη των σωματείων  του κλασσικού αθλητισμού σύμφωνα με την αξιολόγηση του ΣΕΓΑΣ, αποτέλεσμα της συστηματικής και ποιοτικής δουλειάς που γίνεται τόσο στις Ακαδημίες του συλλόγου μας, όσο και στα Προαγωνιστικά και Αγωνιστικά τμήματά μας.
Διαχρονικά ο σύλλογος έχει αναδείξει πολλούς αθλητές και αθλήτριες με πανελλήνιες και βαλκανικές διακρίσεις με τελευταίους καταξιωμένους τους Θεοδωρίδη , Καταβάτη , Ζάκκα , Μπέση , Τζοβάρα , Σωτηρίου, Mπέζα , Χατζαλή , Διαμάντη και πολλούς άλλους αθλητές που είχαν επιτυχίες σε πρωταθλήματα. Οι νεότεροι αθλητές  και αθλήτριες που γυμνάζονται καθημερινά στις εγκαταστάσεις του Δημοτικού Σταδίου είναι βέβαιο ότι θα κατακτήσουν πανελλήνιες πρωτιές, διακρίσεις και νίκες ώστε να φτάσουν τον σύλλογο σε υψηλές θέσεις .
Ο σύλλογος συμμετέχει σε όλα τα διασυλλογικά και πανελλήνια πρωταθλήματα που διοργανώνονται από το ΣΕΓΑΣ και σε αγώνες και ημερίδες που διοργανώνουν άλλοι σύλλογοι αλλά ταυτόχρονα διοργανώνει και αγώνες . Συγκεκριμένα τους αγώνες ΓΙΤΑΝΕΙΑ που έχουν γίνει θεσμός για την ευρύτερη περιοχή με την συμμετοχή πολλών αθλητών από όλη την Ελλάδα , τους αγώνες ΠΡΩΤΕΑΣ 2015 που θα διεξαχθούν την Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2015 από τον σύλλογο μας με την συμμετοχή πολλών συλλόγων από την ευρύτερη περιοχή της Βορειοδυτικής Ελλάδας . Στους συγκεκριμένους αγώνες θα συμμετέχουν οι αθλητές των μικρών ηλικιών ( Ακαδημία)  καθώς επίσης θα αγωνιστούν αθλητές και αθλήτριες έως δεκαπέντε ετών  σε πολλά αγωνίσματα .


Οι δράσεις του συλλόγου είναι πολυποίκιλες και στο πλαίσιο αυτό κάθε Χριστούγεννα  διοργανώνεται Χριστουγεννιάτικη γιορτή για τα παιδιά , συλλογή τροφίμων για ευπαθείς ομάδες , συμμετέχει σε δραστηριότητες καθαρισμού LETS DO IT , διοργανώνει εκδήλωση για να βραβευτούν και να τιμηθούν αθλητές και αθλήτριες που πέτυχαν σημαντικές διακρίσεις καθώς επίσης και άτομα που είχαν και έχουν συνεισφορά στον αθλητισμό και πολιτισμό .
Για την φετινή χρονιά η διοίκηση ,οι αθλητές και οι προπονητές έχουν προγραμματίσει δραστηριότητες που θα αναδείξουν  την δυναμική του συλλόγου όχι μόνο σε επίπεδο αγωνιστικό αλλά και σε κοινωνικό διότι αθλητισμός και πολιτισμός είναι πράγματα αλληλένδετα.
Για την επίτευξη όλων αυτών των στόχων απαραίτητη είναι η συμβολή των αθλητών και αθλητριών που αγωνίζονται ,των προπονητών , των γονιών-μελών   που στηρίζουν τον σύλλογο αλλά και των χορηγών του συλλόγου που χωρίς την βοήθεια τους θα ήταν ανέφικτη αυτή η πορεία του συλλόγου και η διοίκηση του συλλόγου ευχαριστεί δημόσια .
Πληροφορίες σχετικά με τις δραστηριότητες του συλλόγου , ώρες προπονήσεων και τμήματα μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα http://proteas-igoumenitsas.webly.com/ καθώς επίσης στις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης facebookΠρωτέας Ηγουμενίτσας Στίβος (αθλητική ομάδα ) και ΓΣ ΠΡΩΤΕΑΣ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ ΣΤΙΒΟΣ( δημόσια ομάδα) 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ τα σχόλια να είναι κόσμια και να μην προσβάλλουν. Τα προσβλητικά σχόλια δεν θα αναρτώνται ή θα διαγράφονται.

.