.

Περιοδικό Step

Περιοδικό STEP: Η διαφήμιση στο περιοδικό είναι επένδυση, χιλιάδες μάτια θα δουν την επιχείρηση σας Στηρίξτε το περιοδικό STEP, κάντε μια ετήσια συνδρομή... Stepperiodiko.blogspot.gr: Καθημερινή ενημέρωση, αφιερώματα, ειδήσεις. Το blog που κάθε μήνα κερδίζει την εμπιστοσύνη όλο και περισσότερων αναγνωστών

...

Σάββατο 29 Αυγούστου 2015

ΒΙΝΤΕΟ και Φωτορεπορτάζ: ΦΟΠ - Φεστιβάλ Παραδοσιακών χορών "Φωτικαίων Γαία"

Με επιτυχία έγινε χθες το βράδυ το 6ο Φεστιβάλ Παραδοσιακών χορών "Φωτικαίων Γαία" που διοργανώνει ο Φιλοπρόοδος Όμιλος Παραμυθιάς (ΦΟΠ).
Πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε στο σχολείο "Βούλγαρη" και παρακολούθησε τα χορευτικά συγκροτήματα από την Νέα Καλλικράτεια Χαλκιδικής, τις Λίμνες Αργολίδας, το Ζερβοχώρι και φυσικά από δύο τμήματα του ΦΟΠ.

Στην εκδήλωση εκτός των άλλων ήταν οι βουλευτές Θεσπρωτίας Μάριος Κάτσης, Βασίλης Γιόγιακας, η δήμαρχος Σουλίου Σταυρούλα Μπραΐμη Μπότση, η περιφερειακή σύμβουλος Αντιγόνη Φίλη, ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του δήμου Σουλίου Δημήτρης Σακαρέλης. ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης του δήμου Σουλίου Άρης Μαρέτας, ο πρόεδρος της ΤΚ Παραμυθιάς Γιώργος Καλόγηρος, αντιδήμαρχοι, εκπρόσωποι φορέων και πολιτιστικών συλλόγων κ.α.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί χαρακτηριστικά αποσπάσματα του φεστιβάλ καθώς και πλούσιο φωτογραφικό υλικό:

ΒΙΝΤΕΟ



ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ



































































































































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ τα σχόλια να είναι κόσμια και να μην προσβάλλουν. Τα προσβλητικά σχόλια δεν θα αναρτώνται ή θα διαγράφονται.

.