.

Περιοδικό Step

Περιοδικό STEP: Η διαφήμιση στο περιοδικό είναι επένδυση, χιλιάδες μάτια θα δουν την επιχείρηση σας Στηρίξτε το περιοδικό STEP, κάντε μια ετήσια συνδρομή... Stepperiodiko.blogspot.gr: Καθημερινή ενημέρωση, αφιερώματα, ειδήσεις. Το blog που κάθε μήνα κερδίζει την εμπιστοσύνη όλο και περισσότερων αναγνωστών

...

Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2016

ΒΙΝΤΕΟ: Το επιμελητήριο Θεσπρωτίας έκοψε σήμερα την πίτα του (+ΦΩΤΟ)


Σήμερα το πρωί ,στην Ηγουμενίτσα, στο Πάνθεον, το επιμελητήριο Θεσπρωτίας έκοψε την πίτα του παρουσία πολιτών, επαγγελματιών και επίσημων. Στην εκδήλωση εκτός των άλλων παρευρέθηκαν ο περιφερειάρχης Ηπείρου Αλέξανδρος Καχριμάνης ο οποίος χαιρέτησε την εκδήλωση, όπως και οι βουλευτές Θεσπρωτίας Μάριος Κάτσης και Βασίλης Γιόγιακας. Επίσης χαιρέτησε ο δήμαρχος Ηγουμενίτσας Ιωάννης Λώλος, ενώ η εκδήλωση έκλεισε με ομιλία του προέδρου του Επιμελητηρίου Αλέξανδρου Πάσχου.
Επίσης στην εκδήλωση ήτανο αντιπεριφερειάρχης Νικόλας Κάτσιος,  η δήμαρχος Σουλίου Σταυρούλα Μπραϊμη Μπότση, ο δήμαρχος Φιλιατών Σπύρος Παππάς, οι σύμβουλοι της περιφέρειας Αντιγόνη Φίλη,  Αλκιβιάδης Λάμπρου, εκπρόσωποι φορέων κ.α.
Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί χαρακτηριστικά αποσπάσματα από την εκδήλωση καθώς και
το πλούσιο φωτογραφικό υλικό:
ΒΙΝΤΕΟ:



ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ



































































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ τα σχόλια να είναι κόσμια και να μην προσβάλλουν. Τα προσβλητικά σχόλια δεν θα αναρτώνται ή θα διαγράφονται.

.