.

Περιοδικό Step

Περιοδικό STEP: Η διαφήμιση στο περιοδικό είναι επένδυση, χιλιάδες μάτια θα δουν την επιχείρηση σας Στηρίξτε το περιοδικό STEP, κάντε μια ετήσια συνδρομή... Stepperiodiko.blogspot.gr: Καθημερινή ενημέρωση, αφιερώματα, ειδήσεις. Το blog που κάθε μήνα κερδίζει την εμπιστοσύνη όλο και περισσότερων αναγνωστών

...

Τρίτη 15 Μαρτίου 2016

ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΑΝΤΙΟ ΣΤΗΝ ΕΞΑΙΡΕΤΗ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ ΜΑΣ ΚΑΡΜΕΝ ΜΑΤΕΕΣΚΟΥ

Οι ιατροί του Γ.Ν Φιλιατών αισθανόμαστε συντετριμένοι για τον αιφνίδιο – αναπάντεχο θάνατο της συναδέλφου μας Ω.Ρ.Λ  Κάρμεν Ματέεσκου , το βράδυ της Παρασκευής 11/03/2016 . 
Η  Κάρμεν Ματέεσκου με καταγωγή από Ρουμανία , εργαζόταν από το 1999 στην Ω.Ρ.Λ κλινική του νοσοκομείου μας. 
Λόγια δεν υπάρχουν για να
περιγράψουμε το ήθος σου , την αρετή σου , την συναδελφικότητά σου , την στήριξή σου και την προσφορά σου στο Νοσοκομείο μας, την αγάπη σου για τον τόπο μας και τους ανθρώπους του , με τους οποίους ταυτίστηκες και συνδέθηκες όλα αυτά τα χρόνια . 
Αγαπημένη μας Κάρμεν ο ξαφνικός σου θάνατος ,αφήνει ένα μεγάλο κενό σε όλους μας.. Η μνήμη σου θα μείνει ανεξίτηλη στις καρδιές μας και στο χρόνο .Θα σε θυμόμαστε πάντα με αγάπη . 
ΚΑΛΟ ΣΟΥ ΤΑΞΙΔΙ . 
ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΟΥ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ 
ΤΟΥ Γ . Ν ΦΙΛΙΑΤΩΝ 
ΜΟΥΣΕΛΙΜΗ ΜΑΙΡΗ 
ΝΤΑΤΣΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

πηγη http://www.thespro.gr/

1 σχόλιο:

  1. Η Κάρμεν Ματεέσκου υπήρξε εξαίρετη συνάδελφος Ωτορινολαρυγγολόγος και πρωθιέρεια της Ιπποκρατικής σκέψης και παραδοσιακής Ιατρικής.
    Η επιστημονική ζωή της, τής έδωσε τη δυνατότητα να εκφράζει καθημερινά με αυταπάρνηση τη στοργή, το ενδιαφέρον, την ουσιαστική φροντίδα και αγάπη της για τους πάσχοντες συνανθρώπους μας.
    Είχε στιβαρότατες ηθικές αρχές και γιαυτό την εμπιστεύονταν οι ασθενείς, οι συνάδελφοί της, το νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό του Γ. νοσοκομείου των Φιλιατών.
    Η Κάρμεν Ματεέσκου ήταν δημοφιλής μεταξύ των ωτορινολαρυγγολόγων, που τη γνώρισαν και τη συναναστράφηκαν στα ΩΡΛ μετεκαπαιδευτικά σεμινάρια, που οργάνωσε η Ελληνική Εταιρεία ΩΡΛ Αλλεργίας Ανοσολογίας και Ρογχοπαθειών από το 1992 μέχρι και προ του απρόσμενου τέλους της σ΄αυτόν τον κόσμο.
    Είχε ατελείωτο ενδιαφέρον να μαθαίνει νέα πράγματα και διετέλεσε συνεργάτης της ORLpedia.gr. Η Κάρμεν είχε βαθειά και σωτήρια Χριστιανική πίστη. Η ακεραιότητα του χαρακτήρα της την καθιστούσε πιστό και έμπιστο άτομο και γιαυτό ήταν αξιολάτρευτη από το προσωπικό του Νοσοκομείου Φιλιατών. Η Κάρμεν είχε φίλους συναδέλφους σε όλη την Ελλάδα, που έχουν συγκλονιστεί από τον αδόκητο θάνατό της.
    Ό,τι έκανε ως γιατρός είχε πάντοτε στόχο το όφελος των ασθενών και ποτέ την οποιαδήποτε βλάβη τους. Ήταν άτομο υψηλοτάτης συναισθηματικής και κοινωνικής νοημοσύνης και προσωπικής ταπεινοφροσύνης και αυτό το αποδείκνυε η καθημερινή συμπεριφορά της στο Νοσοκομείο Φιλιατών.
    Η Κάρμεν μπορεί να γεννήθηκε στη Ρουμανία, αλλά τη δυναμική ζωή της την πέρασε ως πραγματική Ελληνίδα Ιατρός Ωτορινολαρυγγολόγος με την πνευματική έννοια του όρου. Ήταν όχι μόνο Ελληνίδα, αλλά κατανοώντας τον Ελληνικό λαό που καθημερινά συναναστρεφόταν έγινε βαθύτατα Ελληνόψυχη. Μπορεί η Κάρμεν Ματεέσκου να έφυγε από αυτόν τον κόσμο πρόωρα, αλλά πιστεύω ακράδαντα ότι ο δημιουργός την κάλεσε για να την αξιοποιήσει κάπου αλλού. Εμείς οι ωτορινολαρυγγολόγοι θα θυμόμαστε την ευγένεια, την πραότητα και την καλωσύνη , την αυθόρμητη εγκαρδιότητα της και το αισιόδοξο δυναμικό και ανιδιοτελές πνεύμα της. Ας είναι αιώνια η μνήμη της.
    Δρ Δημήτριος Ν. Γκέλης, Ιατρός Ωτορινολαρυγγολόγος, Δαμασκηνού 46, Κόρινθος.
    Πρόεδρος της Πανελλήνιας Εταιρείας Ωτορινολαρυγγολογίας-Χειρουργικής Κεφαλής και Τραχήλου (2003-2005), Πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας ΩΡΛ Αλλεργίας Ανοσολογίας και Ρογχοπαθειών (1991-2014), Πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Φωνιατρικής και Φωνητικών Τεχνών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ τα σχόλια να είναι κόσμια και να μην προσβάλλουν. Τα προσβλητικά σχόλια δεν θα αναρτώνται ή θα διαγράφονται.

.