.

Περιοδικό Step

Περιοδικό STEP: Η διαφήμιση στο περιοδικό είναι επένδυση, χιλιάδες μάτια θα δουν την επιχείρηση σας Στηρίξτε το περιοδικό STEP, κάντε μια ετήσια συνδρομή... Stepperiodiko.blogspot.gr: Καθημερινή ενημέρωση, αφιερώματα, ειδήσεις. Το blog που κάθε μήνα κερδίζει την εμπιστοσύνη όλο και περισσότερων αναγνωστών

...

Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2015

Η Δόξα Γαρδικίου λύγισε με πέναλτι από τον Θεσπρωτό (Φωτογραφίες)


Δυο πέναλτι που κέρδισε ο Θεσπρωτός και ένα πέναλτι που η Δόξα ισχυρίζεται ότι δεν της δόθηκε έκριναν το ματς κυπέλλου μεταξύ Δόξας Γαρδικίου και Θεσπρωτού. Ο αγώνας σε γενικές γραμμές ήταν ισορροπημένος και κρίθηκε στην παράταση καθώς ο κανονικός αγώνας έληξε 1-1. Λίγα λεπτά όμως πριν λήξει και η παράταση ο Θεσπρωτός κέρδισε το δεύτερο του πέναλτι και με αυτό πήρε την πρόκριση με νίκη 2-1.
Η επίμαχη φάση που ζητάει πέναλτι η Δόξα
Το πρώτο ημίχρονο τελείωσε χωρίς σκορ. Στο δεύτερο ημίχρονο σε μια ανύποπτη φάση έγινε λάθος από την άμυνα της Δόξας και καθώς παίχτης του Θεσπρωτού έκλεψε την μπάλα μπήκε στην περιοχή όπου έγινε ανατροπή και αμέσως ο διαιτητής έδωσε πέναλτι το οποίο και αξιοποίησε ο Θεσπρωτός. Λίγα λεπτά αργότερα η Δόξα Γαρδικίου που δεν απογοητεύτηκε κατάφερε να ωραίο γκολ να ισοφαρίσει.
Στην συνέχεια έγινε η φάση για την οποία διαμαρτύρεται η Δόξα Γαρδικίου. Η Δόξα κέρδισε φάουλ σε πλεονεκτική θέση εκτός περιοχής και στην εκτέλεση του η μπάλα φαίνεται να βρήκε σε χέρι αμυνόμενου που ήταν στο τοίχος (Βλέπε φωτογραφία). Ο διαιτητής όμως έδωσε συνέχεια στο παιχνίδι.
Στην παράταση σε
μια επίθεση του Θεσπρωτού η ομάδα της Ηγουμενίτσας κέρδισε το δεύτερο πέναλτι και αυτό ήταν το καθοριστικό για τον αγώνα.










































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ τα σχόλια να είναι κόσμια και να μην προσβάλλουν. Τα προσβλητικά σχόλια δεν θα αναρτώνται ή θα διαγράφονται.

.