.

Περιοδικό Step

Περιοδικό STEP: Η διαφήμιση στο περιοδικό είναι επένδυση, χιλιάδες μάτια θα δουν την επιχείρηση σας Στηρίξτε το περιοδικό STEP, κάντε μια ετήσια συνδρομή... Stepperiodiko.blogspot.gr: Καθημερινή ενημέρωση, αφιερώματα, ειδήσεις. Το blog που κάθε μήνα κερδίζει την εμπιστοσύνη όλο και περισσότερων αναγνωστών

...

Τρίτη 8 Μαρτίου 2016

Η κοπή της πίτας της ΝΟΔΕ

Σε μία γεμάτη αίθουσα και σε μια ζεστή εκδήλωση πραγματοποιήθηκε η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας της ΝΟ.Δ.Ε ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ στην αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου «Seleykos Palace» στη Νέα Σελεύκεια.
Κεντρικός Ομιλητής ήταν ο πρώην Υφυπουργός Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας, Βουλευτής Χίου κ. Νότης Μηταράκης. Το παρών έδωσαν μεταξύ
άλλων ο βουλευτής Θεσπρωτίας Βασίλης Γιόγιακας ο οποίος απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό, ο αντιπεριφερειάρχης Θεσπρωτίας Θωμάς Πιτούλης, ο πολιτευτής και τομεράρχης αγροτικής πολιτικής της Περιφέρειας Ηπειρου Νικόλας Κάτσιος, ο πρώην βουλευτής Ηλίας Βερδζεβάνης, ο Δήμαρχος Φιλιατών Σπύρος Παππάς, οι δύο νέοι υποψήφιοι για το χρίσμα της προεδρίας της ΝΟΔΕ κ.κ. Παντελής Κίτσιος και Προκόπης Ρέβης, νομαρχιακοί σύμβουλοι, μέλη της ΝΟΔΕ και πλήθος απλού κόσμου και ψηφοφόρων της ΝΔ.
Από το Δήμο Ηγουμενίτσας, το παρών έδωσε η Δημοτική Σύμβουλος κα Αλέκα Κοτσώνη καθώς την ίδια στιγμή διεξαγόταν συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ηγουμενίτσας.
P1012209
















πηγη http://www.thesprotikospalmos.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ τα σχόλια να είναι κόσμια και να μην προσβάλλουν. Τα προσβλητικά σχόλια δεν θα αναρτώνται ή θα διαγράφονται.

.