.

Περιοδικό Step

Περιοδικό STEP: Η διαφήμιση στο περιοδικό είναι επένδυση, χιλιάδες μάτια θα δουν την επιχείρηση σας Στηρίξτε το περιοδικό STEP, κάντε μια ετήσια συνδρομή... Stepperiodiko.blogspot.gr: Καθημερινή ενημέρωση, αφιερώματα, ειδήσεις. Το blog που κάθε μήνα κερδίζει την εμπιστοσύνη όλο και περισσότερων αναγνωστών

...

Τρίτη 27 Μαΐου 2014

Μήνυμα δημάρχου προς μαθητές


Η δήμαρχος Σουλίου, Σταυρούλα Μπραΐμη Μπότση με αφορμή τις εξετάσεις  που ξεκινάν αύριο απευθύνθηκε στους μαθητές του δήμου. Η ανακοίνωση της αναλυτικά είναι η εξής:
Αγαπητά μου παιδιά,
Εύχομαι να πετύχετε τους στόχους που έχετε θέσει και για τους οποίους έχετε προσπαθήσει όλα αυτά τα χρόνια, θυσιάζοντας μέρος της προσωπικής σας ζωής.
Οι εξετάσεις αυτές, είναι ένα από τα σημαντικότερα στάδια της μαθητικής ζωής και
σηματοδοτούν την έναρξη ενός νέου κύκλου στην εξέλιξή σας ως άτομα και μία από τις «μάχες» που έχετε να δώσετε στη ζωή σας, όχι όμως την τελευταία. Ο αγώνας είναι διαρκής, οι εξετάσεις καθημερινές, χωρίς τέλος και η ζωή θα προσφέρει πάντα ευκαιρίες, τις οποίες και πρέπει να αξιοποιείτε με σύνεση.
Πιστεύω απόλυτα στην ικανότητα σας να πετύχετε αυτό που προσδοκάτε και πάλι εύχομαι καλή επιτυχία σε σας και στις οικογένειες σας υγεία, κουράγιο για να σας στηρίζουν σε όλες σας τις επιλογές.
Η Δήμαρχος Σουλίου
Σταυρούλα Μπραΐμη - Μπότση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ τα σχόλια να είναι κόσμια και να μην προσβάλλουν. Τα προσβλητικά σχόλια δεν θα αναρτώνται ή θα διαγράφονται.

.