.

Περιοδικό Step

Περιοδικό STEP: Η διαφήμιση στο περιοδικό είναι επένδυση, χιλιάδες μάτια θα δουν την επιχείρηση σας Στηρίξτε το περιοδικό STEP, κάντε μια ετήσια συνδρομή... Stepperiodiko.blogspot.gr: Καθημερινή ενημέρωση, αφιερώματα, ειδήσεις. Το blog που κάθε μήνα κερδίζει την εμπιστοσύνη όλο και περισσότερων αναγνωστών

...

Τρίτη 15 Ιουλίου 2014

Συναυλία του Δημήτρη Υφαντή στην Ηγουμενίτσα


Ο Δημήτρης Υφαντής θα δώσει συναυλία, την Τρίτη 15 Ιουλίου,  στην πλατεία δημαρχείου στην Ηγουμενίτσα, στα πλαίσια των εκδηλώσεων "Πολιτιστικό καλοκαίρι" του δήμου Ηγουμενίτσας. Η συναυλία θα αρχίσει στις 9 το βράδυ και η είσοδος είναι ελεύθερη.
Ο Δημήτρης Υφαντής έχει συνεργαστεί με κορυφαίους καλλιτέχνες, όπως
την Τάνια Τσανακλίδου, τον Μανώλη Λιδάκη, τον Ορφέα Περίδη , τη Μέλινα Κανά, την Ελένη Τσαλιγγοπούλου, τον Δημήτρη Μπάση, τον Κώστα Λειβαδά, τον Γιάννη Σπάθα, τον Ηλία Κατσούλη, τη Λιζέτα Καλημέρη , τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου, τα Υπόγεια Ρεύματα, τους Mode Plagal, τους Άμμος, τους Παιδες Εντάξει, τον Λάκη Χαλκιά, τον Θάνο Μικρούτσικο και τη Ρίτα Αντωνοπούλου και πολλούς άλλους.
Το 2002 μαζί με την Ερωφίλη και το Νίκο Κουρουπάκη δημιούργησαν το φωνητικό σχήμα Τρίφωνο. Στα 11 χρόνια της παρουσίας του Τριφώνου, αποκόμισε σαν τραγουδιστής και σαν τραγουδοποιός δύο πλατινένιους και τρεις χρυσούς δίσκους. Ως μέλος του Τρίφωνου συνεργάστηκε επί δυόμιση χρόνια με το Μίκη Θεοδωράκη και τη Λαϊκή Ορχήστρα του, ενώ τραγούδησε στην ίδια σκηνή με τη Μαρία Φαραντούρη, τη Νένα Βενετσάνου, τον Πέτρο Γαϊτάνο, τον Χρήστο Λεοντή, τη Μαρία Δημητριάδη και τον Γιώργο Νταλάρα, τον Βασίλη Λέκκα, τον Δημήτρη Μητροπάνο, τον Κώστα Χατζή, τη Γλυκερία, την Άλκηστης Πρωτοψάλτη, τη Χάρις Αλέξιου ,τον Νίκο Πορτοκάλογλου, τον Σταμάτη Κραουνάκη, , τη Λίνα Νικολακοπούλου, τη Μελίνα Τανάγρη, τον Θέμη Ανδρεάδη, τον Βαγγέλη Γερμανό, τον Γιάννη Κότσιρα, τον Νίκο Ξυδάκη και πολλούς πολλούς άλλους .
Σήμερα παίζει πάνω από δέκα όργανα, έγχορδα και πνευστά, όπως καβάλ, τσουκομαντούρα, διαφορες φλογέρες, ούτι, μαντολίνο, κιθάρα , τσουμπούς, λαούτο, κιθάρες, κ.α.
Ο τελευταίος του δίσκος, με τίτλο «Κρασομηλιά», που κυκλοφόρησε στις αρχές του 2014, είναι μια ολοκληρωμένη δουλειά (στίχοι, μουσική και ενορχήστρωση), στην όποια συμμετέχουν πάνω από 20 κορυφαίοι καλλιτέχνες, μεταξύ των οποίων, στο τραγουδιστικό μέρος ,ο Παντελής Θαλασσινός, ο Γιάννης Κότσιρας και τα Υπόγεια Ρεύματα. Εκτός αυτών, τραγούδια του Δημήτρη Υφαντή έχουν τραγουδήσει μέχρι σήμερα και ο Γιάννης Χαρούλης, η Ελένη Τσαλιγγοπούλου, ο Παντελής Θαλασσινός και παλιότερα, και φυσικά το Τρίφωνο, όπως επίσης και η Παιδική Χορωδία του Σπύρου Λάμπρου. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ τα σχόλια να είναι κόσμια και να μην προσβάλλουν. Τα προσβλητικά σχόλια δεν θα αναρτώνται ή θα διαγράφονται.

.