.

Περιοδικό Step

Περιοδικό STEP: Η διαφήμιση στο περιοδικό είναι επένδυση, χιλιάδες μάτια θα δουν την επιχείρηση σας Στηρίξτε το περιοδικό STEP, κάντε μια ετήσια συνδρομή... Stepperiodiko.blogspot.gr: Καθημερινή ενημέρωση, αφιερώματα, ειδήσεις. Το blog που κάθε μήνα κερδίζει την εμπιστοσύνη όλο και περισσότερων αναγνωστών

...

Δευτέρα 4 Αυγούστου 2014

Τα καινούργια ρούχα του βασιλιά στην Ηγουμενίτσα

Η Παιδική Σκηνή του Καλλιτεχνικού Σωματείου «οι ΑΘΕΡΑΠΕΥΤΟΙ» παρουσιάζει, σε θεατρική διασκευή, το ανεπανάληπτο παραμύθι του Χανς Κρίστιαν Άντερσεν «Τα καινούργια ρούχα του Βασιλιά».
Ένα πολυεπίπεδο έργο, με εξαιρετικής και διαχρονικής σημασίας νοήματα, που ψυχαγωγεί και διαπαιδαγωγεί ταυτόχρονα τα παιδιά... 
«Μια φορά κι έναν καιρό, ζούσε σε μια μακρινή Χώρα ένας Βασιλιάς που
το μόνο που τον ενδιέφερε ήταν τα ρούχα του... Σπαταλούσε τα χρήματα της Χώρας για να αγοράζει ολοένα και περισσότερα ρούχα... Ο λαός, όμως, που θα “υποδυθούν” τα ίδια τα παιδιά, θα αντιδράσει...»
Η σκηνοθεσία και η μουσική είναι του Δημήτρη Παππά, τα σκηνικά και τα κοστούμια της Γιωργίνας Παπαγεωργίου και οι χορογραφίες της Βίκυς Γκούμα. Παίζουν: Παναγιώτης Μακρής (Βασιλιάς), Φωτεινή Ευαγγέλου (Βασίλισσα), Ανδριάνα Αγγελοπούλου (Ανιψιά), Χριστίνα Δάλλα (Καμαριέρα), Χρήστος Τσολίγκας (Μπαγάσας), Μιχαήλ Παππάς (Μάπας), Θοδωρής Τσακτσίρας (Γελωτοποιός) και Δημήτρης Παππάς (κιθάρα) – Παναγιώτης Σιόγκας (κιθάρα) στη ζωντανή μουσική του έργου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ τα σχόλια να είναι κόσμια και να μην προσβάλλουν. Τα προσβλητικά σχόλια δεν θα αναρτώνται ή θα διαγράφονται.

.