.

Περιοδικό Step

Περιοδικό STEP: Η διαφήμιση στο περιοδικό είναι επένδυση, χιλιάδες μάτια θα δουν την επιχείρηση σας Στηρίξτε το περιοδικό STEP, κάντε μια ετήσια συνδρομή... Stepperiodiko.blogspot.gr: Καθημερινή ενημέρωση, αφιερώματα, ειδήσεις. Το blog που κάθε μήνα κερδίζει την εμπιστοσύνη όλο και περισσότερων αναγνωστών

...

Τετάρτη 3 Σεπτεμβρίου 2014

Νέες φυτεύσεις αμπελιών – υποβολή δηλώσεων συγκομιδής σταφυλιών & υποχρεώσεις αμπελοκαλλιεργητών.

Η Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής ενημερώνει ότι :

1.- Για φύτευση αμπελώνα του οποίου τα προϊόντα προορίζονται αποκλειστικά για οικογενειακή κατανάλωση, η αρμόδια Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής, χορηγεί ¨ Άδεια εγκατάσταση αμπελώνα και προμήθειας αντιφυλλοξηρικών μοσχευμάτων αμπέλου” για έκταση η οποία δεν μπορεί να υπερβαίνει το ένα (1) στρέμμα.

2.- Οι ενδιαφερόμενοι παραγωγοί για την απόκτηση δικαιωμάτων φύτευσης από
το Εθνικό Αποθεματικό, καταθέτουν αίτηση/υπεύθυνη δήλωση για χορήγηση δικαιωμάτων με τα απαραίτητα δικαιολογητικά, στη Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής μέχρι στις 15 Δεκεμβρίου 2014.

3.- Οι κάτοχοι αμπελουργικών εκμεταλλεύσεων των οποίων η σταφυλική παραγωγή προορίζεται για οινοποίηση, υποχρεούνται αμέσως μετά το πέρας του τρυγητού να υποβάλλουν ηλεκτρονικά μέσω της ψηφιακής υπηρεσίας “ Δήλωση συγκομιδής Αμπελουργικών Προϊόντων” της επίσημης ιστοσελίδας του ΥΠ. Α.Α. & Τ. www.minagric.gr , Δήλωση Συγκομιδής μέχρι και τις 30 Νοεμβρίου 2014.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ τα σχόλια να είναι κόσμια και να μην προσβάλλουν. Τα προσβλητικά σχόλια δεν θα αναρτώνται ή θα διαγράφονται.

.