.

Περιοδικό Step

Περιοδικό STEP: Η διαφήμιση στο περιοδικό είναι επένδυση, χιλιάδες μάτια θα δουν την επιχείρηση σας Στηρίξτε το περιοδικό STEP, κάντε μια ετήσια συνδρομή... Stepperiodiko.blogspot.gr: Καθημερινή ενημέρωση, αφιερώματα, ειδήσεις. Το blog που κάθε μήνα κερδίζει την εμπιστοσύνη όλο και περισσότερων αναγνωστών

...

Δευτέρα 8 Σεπτεμβρίου 2014

Ανακοίνωση της ομάδας "Σούλι Παραμυθιάς" για φιλικά και άλλα θέματα

Η ποδοσφαιρική ομάδα της Παραμυθιάς, "Σούλι Παραμυθιάς" σε ανακοίνωση του ενημερώνει τους φιλάθλους για τα φιλικά που θα δώσει, για την πρόταση του για αγώνα super cup με την Δόξα Γαρδικίου, το νέο μεταγραφικό απόκτημα κ.α.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας είναι:

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Α.Π.Σ. ΣΟΥΛΙ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣ
Το Δ.Σ του Α.Π.Σ. Σούλι Παραμυθιάς ενημερώνει το φίλαθλο κόσμο του για τις παρακάτω δραστηριότητες-εκδηλώσεις-εξελίξεις του σωματείου:

Στις 06-09-2014 διεξήχθη ποδοσφαιρικός αγώνας στο δημοτικό γήπεδο Αχερουσίας του Δήμου Πάργας μεταξύ των ομάδων Αναγέννηση Αχερουσίας-Σούλι Παραμυθιάς με τελικό σκορ 1-10.
Στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας εντάχθηκε και ο 16χρόνος Λευτέρης Σοφίας που αγωνιζόταν πέρσι στην Α.Ε.Ν. Σελεύκειας με πολύ καλή αγωνιστική πορεία στο περσινό πρωτάθλημα και επίσης έχει συμφωνήσει σε όλα με το σύλλογο και αποτελεί ουσιαστικά μέρος του έμψυχου δυναμικού της ομάδας και ο έτερος τερματοφύλακας Βασίλης Σπύρου.
Το Δ.Σ. του συλλόγου απέστειλε πρόταση προς την Ε.Π.Σ. Θεσπρωτίας για την διοργάνωση και τέλεση του Σούπερ Καπ, ενός τιμητικού αθλητικού θεσμού που πρέπει να διατηρηθεί, στον οποίον συμμετέχουν και αγωνίζονται ο εκάστοτε πρωταθλητής και κυπελλούχος Θεσπρωτίας και εν προκειμένω η Δόξα Γαρδικίου και  το Σούλι Παραμυθιάς και αναμένει την θετική ανταπόκριση στην πρόσκλησή του από το ομοδημοτικό σωματείο της Δόξας Γαρδικίου προκειμένου να προγραμματιστεί από την Ε.Π.Σ. Θεσπρωτίας η τέλεση του παραπάνω αγώνα Σούπερ Καπ.
Ο προπονητής της ομάδος Κώστας Παππάς ανακοίνωσε το πρόγραμμα των φιλικών αγώνων που έχει ως εξής:
Στις 10-09-2014, ημέρα Τετάρτη και ώρα 17:00, στο γήπεδο της Νέας Σελεύκειας, Νέα Σελεύκεια-Σούλι Παραμυθιάς.
Στις 13-09-2014, ημέρα Σάββατο και ώρα 17:30, στο γήπεδο Παραμυθιάς 49 Προκρίτων, Σούλι Παραμυθιάς-Θύαμις Καστρίου.
Στις 17-09-2014, ημέρα Τετάρτη και ώρα 17:30, στο γήπεδο Παραμυθιάς ή στο γήπεδο Παραποτάμου (η έδρα του αγώνα θα συμφωνηθεί μεταξύ των δύο σωματείων αργότερα) Σούλι Παραμυθιάς-Αστέρας Παραποτάμου.
Το Δ.Σ. του συλλόγου ενημερώνει τους φιλάθλους ότι κυκλοφορούν κάρτες διαρκείας της περιόδου 2014-2015 και καλεί τους φιλάθλους και υποστηρικτές της ομάδος να ενδιαφερθούν για την προμήθειά τους ενισχύοντας έτσι ηθικά και οικονομικά το σωματείο.
Το Δ.Σ. του συλλόγου εκφράζει την ικανοποίησή του προς την δημοτική αρχή του Δήμου Σουλίου για την θετική ανταπόκριση στα αιτήματά του για τις αναγκαίες διορθωτικές παρεμβάσεις στο δημοτικό γήπεδο Παραμυθιάς που άρχισαν να υλοποιούνται και δηλώνει ανοικτό σε κάθε συνεργασία σε όλα τα επίπεδα με τη νέα δημοτική αρχή στην οποία και εύχεται καλή επιτυχία στο έργο της καθώς και ειδικότερα σε όσους ανέλαβαν και τους ανατέθηκε η άσκηση αξιωμάτων στις πρόσφατες δημαιρεσίες που διεξήχθησαν στις 07-09-2014 στο Δήμο Σουλίου.
Τέλος το Δ.Σ. του συλλόγου ευχαριστεί θερμά τους χορηγούς της ομάδος Σπυρίδωνα Γούσια, ταμία του συλλόγου, Σπυρίδωνα Μπουρνά, ιδιοκτήτη του καφέ-μπαρ Νίτρο στη Γλυκή Παραμυθιάς, καθώς και τον επιχειρηματία και φίλο της ομάδος Σάββα Θωμάζο, ιδιοκτήτη πρατηρίων υγρών καυσίμων, για την ευγενή και γενναιόδωρη χορηγία αθλητικού υλικού στο σωματείο και τους εύχεται υγεία και επαγγελματική πρόοδο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ τα σχόλια να είναι κόσμια και να μην προσβάλλουν. Τα προσβλητικά σχόλια δεν θα αναρτώνται ή θα διαγράφονται.

.