.

Περιοδικό Step

Περιοδικό STEP: Η διαφήμιση στο περιοδικό είναι επένδυση, χιλιάδες μάτια θα δουν την επιχείρηση σας Στηρίξτε το περιοδικό STEP, κάντε μια ετήσια συνδρομή... Stepperiodiko.blogspot.gr: Καθημερινή ενημέρωση, αφιερώματα, ειδήσεις. Το blog που κάθε μήνα κερδίζει την εμπιστοσύνη όλο και περισσότερων αναγνωστών

...

Πέμπτη 2 Οκτωβρίου 2014

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για το Λάμποβο


Ο δήμος Σουλίου ενημερώνει τους πολίτες για τις αλλαγές που θα υπάρξουν στην κυκλοφορία των οχημάτων λόγω του Λάμποβου. Αναλυτικά η ανακοίνωση:
"Σας ενημερώνουμε ότι ενόψει της Παραδοσιακής Εμποροπανήγυρις ‘ΛΑΜΠΟΒΟ’ στην Παραμυθιά θα υπάρξουν αλλαγές στις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις. Αναλυτικά:
Απαγόρευση κυκλοφορίας στο πεζόδρομο των οχημάτων άνω των 3,5 τόνων και ολική απαγόρευση στην Κ. Καραμανλή κατά τις απογευματινές ώρες.
Από 30/9 μέχρι 15/10 η τροφοδοσία των καταστημάτων στον πεζόδρομο θα γίνεται με οχήματα κάτω των 3,5 τόνων. Οι επαγγελματίες παρακαλούνται να ενημερώσουν τους προμηθευτές τους.
...
Από 5/10 μέχρι 12/10 και από 19:00 μέχρι 24:00, ολόκληρη
η Κ. Καραμανλή, πεζοδρομείται και απαγορεύεται η διέλευση οχημάτων.
Από 5/10 μέχρι 12/10 στον κάτω περιφερειακό, η στάθμευση των οχημάτων θα επιτρέπεται μόνο στην μία πλευρά και από την διασταύρωση του κέντρου υγείας μέχρι την διασταύρωση με την οδό 49 Προκρίτων."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ τα σχόλια να είναι κόσμια και να μην προσβάλλουν. Τα προσβλητικά σχόλια δεν θα αναρτώνται ή θα διαγράφονται.

.