.

Περιοδικό Step

Περιοδικό STEP: Η διαφήμιση στο περιοδικό είναι επένδυση, χιλιάδες μάτια θα δουν την επιχείρηση σας Στηρίξτε το περιοδικό STEP, κάντε μια ετήσια συνδρομή... Stepperiodiko.blogspot.gr: Καθημερινή ενημέρωση, αφιερώματα, ειδήσεις. Το blog που κάθε μήνα κερδίζει την εμπιστοσύνη όλο και περισσότερων αναγνωστών

...

Δευτέρα 29 Δεκεμβρίου 2014

Δημοπρασία στον δήμο Σουλίου για προμήθεια τροφίμων για το 2015

Ανακοίνωση εξέδωσε ο δήμος Σουλίου για πρόχειρο διαγωνισμό με σφραγισμένες προσφορές για την προμήθεια τροφίμων. Η ανακοίνωση είναι η εξής:

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑΣ
Ο Δήμος Σουλίου διακηρύσσει πρόχειρο διαγωνισμό με σφραγισμένες προσφορές για την προμήθεια τροφίμων με κριτήριο κατακύρωσης για τα είδη οπωροπωλείου, κρεοπωλείου και ιχθυοπωλείου το μεγαλύτερο ποσοστό έκπτωσης επί τοις εκατό (%) στη νόμιμα διαμορφούμενη κάθε φορά μέση τιμή λιανικής πώλησης του
είδους την ημέρα παράδοσης, όπως αυτή προκύπτει από το εκάστοτε εκδιδόμενο δελτίο πιστοποίησης τιμών της υπηρεσίας εμπορίου της οικείας Περιφέρειας, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 13 του Ν. 3438/2006.
Για τα υπόλοιπα είδη τροφίμων η ανάθεση θα γίνει σε προμηθευτή (ή προμηθευτές) που θα προσφέρει τις χαμηλότερες τιμές, στις τιμές της μελέτης και με την προϋπόθεση ότι τα προσφερόμενα από αυτόν τρόφιμα καλύπτουν τις τεχνικές προδιαγραφές της προμήθειας. Η προμήθεια τροφίμων προϋπολογίσθηκε στο ποσό των 64.500,47 €.
Ο διαγωνισμός θα γίνει στο Δημοτικό Μέγαρο του Δήμου Σουλίου, στην Παραμυθιά, στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου από την Επιτροπή Διενέργειας Διαγωνισμών και αξιολόγησης αποτελεσμάτων διαγωνισμών την Τετάρτη 07/01/2015. Ώρα έναρξης παραλαβής προσφορών ορίζεται η 10:00π.μ. και ώρα λήξης η 10:30 π.μ.
Σε περίπτωση μη προσέλευσης ή μη επαρκούς προσέλευσης ενδιαφερομένων κατά την κρίση της επιτροπής, η διαδικασία θα επαναληφθεί την Πέμπτη 08/01/2015 με έναρξης παραλαβής προσφορών ορίζεται η 10:00π.μ. και ώρα λήξης η 10:30 π.μ στο Δημοτικό Κατάστημα του Δήμου Σουλίου, με τους ίδιους όρους της διακήρυξης.
Στο διαγωνισμό γίνονται δεκτοί όλοι οι αναγνωρισμένοι προμηθευτές, ενώσεις προμηθευτών, νομικά πρόσωπα καθώς και συνεταιρισμοί που δραστηριοποιούνται νόμιμα με το αντικείμενο της προμήθειας.
Η εγγύηση συμμετοχής στο διαγωνισμό ορίζεται σε ποσοστό 1% επί της συνολικής αξίας χωρίς Φ.Π.Α., του ενδεικτικού προϋπολογισμού των ειδών της υποβληθείσης προσφοράς και εκδίδεται από οποιαδήποτε αναγνωρισμένη τράπεζα ή το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να λάβουν αντίγραφο της αναλυτικής διακήρυξης από την ιστοσελίδα του Δήμου www.dimossouliou.gov.gr καθώς και οποιαδήποτε άλλη σχετική πληροφορία κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες από το γραφείο προμηθειών του Δήμου (πληρ.: κ. Μαραζόπουλος Αθ., τηλ.: 2666360132).
Όλη η ανακοίνωση εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ τα σχόλια να είναι κόσμια και να μην προσβάλλουν. Τα προσβλητικά σχόλια δεν θα αναρτώνται ή θα διαγράφονται.

.