.

Περιοδικό Step

Περιοδικό STEP: Η διαφήμιση στο περιοδικό είναι επένδυση, χιλιάδες μάτια θα δουν την επιχείρηση σας Στηρίξτε το περιοδικό STEP, κάντε μια ετήσια συνδρομή... Stepperiodiko.blogspot.gr: Καθημερινή ενημέρωση, αφιερώματα, ειδήσεις. Το blog που κάθε μήνα κερδίζει την εμπιστοσύνη όλο και περισσότερων αναγνωστών

...

Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου 2014

Η δήμαρχος Σουλίου για την παγκόσμια ημέρα ΑΜΕΑ


    Με αφορμή την Παγκόσμια ημέρα Ατόμων με αναπηρία η δήμαρχος Σουλίου Σταυρούλα Μπραϊμη Μπότση δημοσίευσε την παρακάτω δήλωση:
    "3 Δεκέμβρη Παγκόσμια ημέρα Ατόμων με Αναπηρία
    Θεωρητικά θα ήταν ημέρα ευαισθητοποίησης,
    Θεωρητικά θα ήταν
    ημέρα γιορτής, δεν είναι γιορτή…. είναι μέρα διεκδίκησης και αγώνα.
    Υπάρχουν θεσμοί και δομές που προστατεύουν και φροντίζουν τα άτομα με ειδικές ανάγκες. Όμως βασικό κομμάτι είναι η συμπεριφορά και ο τρόπος που αντιμετωπίζουμε εμείς τους ανθρώπους αυτούς. Ο σεβασμός στη διαφορετικότητα οφείλει να είναι συνείδηση όλων μας κάθε μέρα όχι μόνο την ημέρα που έχει καθιερωθεί... να ‘εορτάζονται’.
    Ως Δημοτική Αρχή έχουμε στόχο την πραγματική ισότητα. Αυτό σημαίνει ίσες ευκαιρίες στην κοινωνική, οικονομική, πολιτική και πολιτιστική ζωή του τόπου.
    Στηρίζουμε με απόλυτο σεβασμό και αξιοπρέπεια κάθε δράση που συμβάλλει στην εξυπηρέτηση των ατόμων που μας χρειάζονται όταν, όπου και όπως πρέπει."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ τα σχόλια να είναι κόσμια και να μην προσβάλλουν. Τα προσβλητικά σχόλια δεν θα αναρτώνται ή θα διαγράφονται.

.