.

Περιοδικό Step

Περιοδικό STEP: Η διαφήμιση στο περιοδικό είναι επένδυση, χιλιάδες μάτια θα δουν την επιχείρηση σας Στηρίξτε το περιοδικό STEP, κάντε μια ετήσια συνδρομή... Stepperiodiko.blogspot.gr: Καθημερινή ενημέρωση, αφιερώματα, ειδήσεις. Το blog που κάθε μήνα κερδίζει την εμπιστοσύνη όλο και περισσότερων αναγνωστών

...

Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου 2015

Ανακοίνωση του συνδέσμου πολύτεκνων Παραμυθιάς

Σε μια ανακοίνωση (και μέσω facebook) προχώρησε ο σύνδεσμος Γονέων Πολύτεκνων Παραμυθιάς σχετικά με κάλεσμα που γίνεται προς γονείς  για να πάρουν ξανά την σύνταξη που είχε κοπεί. Η ανακοίνωση είναι η εξής:

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣ ΔΗΜΟΥ ΣΟΥΛΙΟΥ
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
Τις τελευταίες μέρες τοπικός ραδιοσταθμός- ιερείς και πολύτεκνοι περιοχής Ηγουμενίτσας. Καλούν τις πολύτεκνες μητέρες με την φράση << ΚΑΝΤΕ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ >> για να πάρετε την ισόβια σύνταξη που σας έκοψαν.
Η προηγούμενη κυβέρνηση έπαυσε την
χορήγηση της ισόβιας σύνταξης της πολύτεκνης μητέρας. η οποία χορηγούνταν από το κράτος μέσω Ο.Γ.Α. Ο επίσημος -αρμόδιος φορέας είναι ο Ο.Γ.Α. και όχι οι σύλλογοι πολυτέκνων. όλοι οι έλληνες πολίτες που θίχθηκαν έχουν δικαίωμα προσφυγής στα αρμόδια δικαστήρια. Ο σύνδεσμος μας γνωρίζει στα μέλη του ,ότι εμείς δεν αισθανόμαστε ηθικά και νομικά να μπορούμε να κατευθύνουμε - προτρέψουμε τα μέλη μας προς μια δικαστική κατεύθυνση. ούτε να υποδείξουμε γραφεία νομικών που κάνουν αυτήν την δουλειά.
Για κάθε θέμα τους οι πολύτεκνοι μπορούν να επικοινωνούν με τον πρόεδρο στο τηλ. 6978948024, και τον αντιπρόεδρο στο τηλ.6973011629 .
Παραμυθιά 18-2/2015
Ο Πρόεδρος Ο Γραμματέας
Παναγιώτης Τσουμέτης Λιακος Δημήτριος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ τα σχόλια να είναι κόσμια και να μην προσβάλλουν. Τα προσβλητικά σχόλια δεν θα αναρτώνται ή θα διαγράφονται.

.