.

Περιοδικό Step

Περιοδικό STEP: Η διαφήμιση στο περιοδικό είναι επένδυση, χιλιάδες μάτια θα δουν την επιχείρηση σας Στηρίξτε το περιοδικό STEP, κάντε μια ετήσια συνδρομή... Stepperiodiko.blogspot.gr: Καθημερινή ενημέρωση, αφιερώματα, ειδήσεις. Το blog που κάθε μήνα κερδίζει την εμπιστοσύνη όλο και περισσότερων αναγνωστών

...

Τρίτη 24 Φεβρουαρίου 2015

Ημερίδα για την κτηνοτροφία


imerida gia ktinotrofia














Μια επίκαιρη ημερίδα διοργανώνεται στο Μαργαρίτι Θεσπρωτίας στην αίθουσα εκδηλώσεων του Λυκείου Μαργαριτίου την Κυριακή 1 Μαρτίου 2015.
Κύριος στόχος της ημερίδας είναι η ενημέρωση των αγροτών γύρω από τις ασθένειες όπως ο Καταρροϊκός πυρετός και η Ευλογιά καθώς και ενημέρωση για την Νέα ΚΑΠ.
Η ημερίδα διοργανώνεται από την ιστοσελίδα Agrotes.eu σε συνεργασία με την Πανελλήνια Ένωση Νέων Αγροτών (Π.Ε.Ν.Α.), υπό την αιγίδα του Περιφέρειας Ηπείρου Π.Ε. Θεσπρωτίας.
Οι ομιλητές στην ημερίδα θα είναι οι:
Αρσένος Γεώργιος: Διευθυντής του Εργαστηρίου Ζωοτεχνίας του Τμήματος Κτηνιατρικής της Σχολής Επιστημών Υγείας του Α.Π.Θ.
Παπαχρήστου Θωμάς: Διευθυντής Ινστιτούτου δασικών ερευνών ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ
Στυλιανός Βογιατζής: Γενικός Γραμματέας Π.Ε.Ν.Α
Μανώλης Κώστας: Κτηνίατρος
Σταύρος Βένος: Κτηνίατρος

ΘΕΜΑΤΑ:

Νέα ΚΑΠ 2015 – 2020

Είναι η Νέα ΚΑΠ αρχή ενός νέου κύκλου πιο εξειδικευμένων επιδοτήσεων; ή αρχή νέων προβλημάτων για τους αγρότες μας; Στην ημερίδα θα αποκρυπτογραφηθεί η νέα ΚΑΠ από ειδικούς επιστήμονες για να μην υπάρχουν πλέον παρανοήσεις.

Ευλογιά

Ένα από τα φλέγοντα θέματα που απασχολούν τους αγρότες είναι η ασθένεια της ευλογιάς των αιγοπροβάτων. Οι ομιλητές ελπίζουμε να διαφωτίσουν τους αγρότες για τους τρόπους αντιμετώπισης αλλά και την αποφυγή της εξάπλωσης αυτής της πολύ επικίνδυνης ασθένειας.

Καταρροϊκός πυρετός

Καταρροϊκός πυρετός μια παλαιά και πολύ ύπουλη ασθένεια που το καλοκαίρι που μας πέρασε έκανε θραύση σε όλη την Ελλάδα. Πολλοί οι μύθοι για την αντιμετώπιση της αλλά και για τα πολλά εμβόλια που κυκλοφορούν στο εξωτερικό. Ειδικοί επιστήμονες θα μας τα αναλύσουν διεξοδικά.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ημερίδα, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα imerida.agrotes.eu  ή στείλτε μήνυμα στοagroteseu@gmail.com.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ τα σχόλια να είναι κόσμια και να μην προσβάλλουν. Τα προσβλητικά σχόλια δεν θα αναρτώνται ή θα διαγράφονται.

.