.

Περιοδικό Step

Περιοδικό STEP: Η διαφήμιση στο περιοδικό είναι επένδυση, χιλιάδες μάτια θα δουν την επιχείρηση σας Στηρίξτε το περιοδικό STEP, κάντε μια ετήσια συνδρομή... Stepperiodiko.blogspot.gr: Καθημερινή ενημέρωση, αφιερώματα, ειδήσεις. Το blog που κάθε μήνα κερδίζει την εμπιστοσύνη όλο και περισσότερων αναγνωστών

...

Πέμπτη 19 Μαρτίου 2015

Τακτική Συνεδρίαση του ΝΠΔΔ ΑΡΩΓΗ την 20η Μαρτίου 2015

Σας παρακαλούμε να προσέλθετε σε τακτική συνεδρίαση, στην Αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου (Δημαρχιακό Μέγαρο οδός Κ. Καραμανλή 179 - Παραμυθιά), την 20η Μαρτίου 2015, ημέρα Παρασκευή και ώρα 08:30 π. μ., με θέματα ημερήσιας Διάταξης:

ΘΕΜΑ 1ο : «Έγκριση προγραμματισμού προσλήψεων έκτακτου προσωπικού έτους 2015 για την υλοποίηση συγχρηματοδοτούμενων προγραμμάτων».
ΘΕΜΑ 2Ο : «Ορισμός πληρεξούσιου δικηγόρου, για την νόμιμη εκπροσώπηση του Ν.Π.Δ.Δ. «Αρωγή» Δήμου Σουλίου κατά την εκδίκαση αγωγής υπαλλήλων».
ΘΕΜΑ 3Ο : «Ίδρυση Δημοτικής Φιλαρμονικής Σουλίου».
ΘΕΜΑ 4o : «Ίδρυση Δημοτικής Βιβλιοθήκης Σουλίου».
ΘΕΜΑ 5ο: «Ίδρυση Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης για Άτομα με Αναπηρία (ΚΔΑΠ-ΜΕΑ)».
ΘΕΜΑ 6ο : «Έγκριση δαπάνης διαμονής συγγραφέα, στο πλαίσιο ημερίδων για την παγκόσμια ημέρα παιδικού βιβλίου».
ΘΕΜΑ 7ο : «Έγκριση δαπάνης νομικής υποστήριξης του Ν.Π.Δ.Δ. «ΑΡΩΓΗ», ποσού 3.000,00ευρώ, καθορισμός τρόπου εκτέλεσης και διάθεση της σχετικής πίστωσης».
ΘΕΜΑ 8ο: «Έγκριση δαπάνης εργασιών τεχνικής υποστήριξης και ωρίμανσης για την συνέχιση της δράσης "Εναρμόνιση Οικογενειακής &  Επαγγελματικής Ζωής" ποσού 4.000,00ευρώ, καθορισμός τρόπου εκτέλεσης και διάθεση της σχετικής πίστωσης».
Η Πρόεδρος
Μπέση Μαρίνα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ τα σχόλια να είναι κόσμια και να μην προσβάλλουν. Τα προσβλητικά σχόλια δεν θα αναρτώνται ή θα διαγράφονται.

.