.

Περιοδικό Step

Περιοδικό STEP: Η διαφήμιση στο περιοδικό είναι επένδυση, χιλιάδες μάτια θα δουν την επιχείρηση σας Στηρίξτε το περιοδικό STEP, κάντε μια ετήσια συνδρομή... Stepperiodiko.blogspot.gr: Καθημερινή ενημέρωση, αφιερώματα, ειδήσεις. Το blog που κάθε μήνα κερδίζει την εμπιστοσύνη όλο και περισσότερων αναγνωστών

...

Πέμπτη 19 Μαρτίου 2015

Ανακοίνωση της ομάδας Σούλι Παραμυθιάς για την κατάκτηση του κυπέλλου

Το Σούλι Παραμυθιάς με ανακοίνωση του αναφέρεται στην κατάκτηση του κυπέλλου ευχαριστώντας τους συντελεστές και τους φιλάθλους. Ολόκληρη η ανακοίνωση είναι η εξής;
 Το Δ.Σ. του Α.Π.Σ. Σούλι Παραμυθιάς μετά την ανακήρυξη της ομάδας μας για δεύτερη συνεχή χρονιά και τρίτη συνολικά στην ιστορία του ως κυπελλούχου της Ε.Π.Σ. Θεσπρωτίας, συγχαίρει κατ’ αρχήν τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας και τον προπονητή Κώστα Παππά για την επάξια επιτυχία και την χαρά προσέφεραν σε μας και τους φιλάθλους του σωματείου μας.
Αισθανόμαστε μερικά ηθικά δικαιωμένοι, περισσότερο ακόμη, γιατί κατακτήθηκε πραγματικά ο
τιμητικός θεσμός του Κυπέλλου Θεσπρωτίας και διεξήχθη ένας ενδιαφέρων και σε ευπρεπή αγωνιστικά πλαίσια ποδοσφαιρικός αγώνας μεταξύ δύο ιστορικών και ισοδύναμων σωματείων τα οποία τα συνδέουν δεσμοί άρρηκτης φιλίας και συνεργασίας τα οποία τίμησαν την ιστορία και τον θεσμό.
Αξίζουν δε ισάξια συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές, τον προπονητή και τους συναδέλφους και φίλους του Δ.Σ. του ιστορικού σωματείου Άρη Φιλιατών για την αγωνιστική και πολιτισμένη προσπάθεια και παρουσία της ομάδας τους.
Νοιώθουμε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε τους οργανωτικούς θεσμούς για την άψογη διοργάνωση του Κυπέλλου παρά τις κατά καιρούς αντίθετες απόψεις που πρεσβεύουμε, και ειδικότερα την μοναδική αλλά και υπεύθυνη υπάλληλο της Ε.Π.Σ. Θεσπρωτίας Αφροδίτη Καλαντζή για τα όσα προσέφερε και προσφέρει με συνέπεια, αντικειμενικότητα και επιμέλεια για την επιτυχία του θεσπρωτικού ποδοσφαίρου.
Ευχαριστούμε επίσης τον Δήμο Σουλίου και ειδικότερα τον Αντιδήμαρχο αυτού  Χρήστο Μούτσιο για την διάθεση του δημοτικού λεωφορείου για την μεταφορά των νεαρών φιλάθλων μας.
Τέλος καταθέτουμε την ευγνωμοσύνη μας στους υπέροχους φιλάθλους της ομάδας μας που ανεξάρτητα ηλικίας, φύλου και κοινωνικής τάξης έδωσαν για μία ακόμη φορά το βροντερό αλλά πολιτισμένο παρών ενισχύοντας ηθικά τους ποδοσφαιριστές μας οι οποίοι και αποτελούν πραγματικά τον διαρκή πολύτιμοι δέκατο τρίτο παίκτη της ομάδας μας.
Εμείς ως Δ.Σ. με αυτογνωσία και σοβαρότητα θα συνεχίσουμε την προσπάθειά συμμετέχοντας στο Κύπελλο Ερασιτεχνών Ελλάδος με πρώτο αντίπαλό μας την ομάδα του ΟΦΑΜ Κερκύρας με την οποία έχουμε κληρωθεί να αγωνιστούμε στις 25-03-2015 στο γήπεδό της, ελπίζοντας στην πρόκριση, συμπίπτοντας έτσι η εορταστική επέτειος της 25ης Μαρτίου με την επέτειο της πρόκρισης της ομάδας μας στον επόμενο γύρω του Κυπέλλου Ερασιτεχνών Ελλάδος.
Για την ευόδωση των στόχων μας υποβάλλουμε έκκληση ηθικής και υλικής συμπαράστασης του σωματείου μας σε όλους τους τοπικούς φορείς και στους φιλάθλους μας αναγνωρίζοντας ότι πιεστικά μερικές φορές αξιώνουμε την οικονομική τους ενίσχυση σε πραγματικά δύσκολες οικονομικές συγκυρίες.

Παραμυθιά 19-03-2015

Από το Δ.Σ. του Α.Π.Σ. Σούλι Παραμυθιάς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ τα σχόλια να είναι κόσμια και να μην προσβάλλουν. Τα προσβλητικά σχόλια δεν θα αναρτώνται ή θα διαγράφονται.

.