.

Περιοδικό Step

Περιοδικό STEP: Η διαφήμιση στο περιοδικό είναι επένδυση, χιλιάδες μάτια θα δουν την επιχείρηση σας Στηρίξτε το περιοδικό STEP, κάντε μια ετήσια συνδρομή... Stepperiodiko.blogspot.gr: Καθημερινή ενημέρωση, αφιερώματα, ειδήσεις. Το blog που κάθε μήνα κερδίζει την εμπιστοσύνη όλο και περισσότερων αναγνωστών

...

Δευτέρα 30 Μαρτίου 2015

Σε μεταμοσχευτικό κέντρο της Πάδοβα βρίσκεται ο 4χρονος Αλέξανδρος από το Καναλάκι

Η μεγάλη και πολύπλευρη κινητοποίηση που έγινε για τον 4χρονο Αλέξανδρο από το Καναλάκι Πρέβεζας και με κέντρο το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας ολοκληρώθηκε επιτυχώς και ήδη ο μικρός βρίσκεται σε μεταμοσχευτικό κέντρο της Πάδοβα στην Ιταλία. Εκεί συνεχίζει τη νοσηλεία του μέχρι να βρεθεί μόσχευμα και να υποβληθεί σε επέμβαση. Το παιδί πάσχει από
διαττατική μυοκαρδιοπάθεια, όπως και ο πατέρας του, ο οποίος έχει ήδη υποβληθεί σε μεταμόσχευση. Το πρόβλημα του μικρού Αλέξανδρου εντοπίστηκε ύστερα από ένα απλό κρυολόγημα και έτσι άρχισε η περιπέτεια.
Σύμφωνα με το prevezaposto.gr πρώτη επέμβαση για την τοποθέτηση «εξωτερικής καρδιάς» ώστε το παιδί να ταξιδέψει με ασφάλεια, έγινε επιτυχώς από ομάδα Ιταλών ιατρών που έφτασαν χθες με το πρωθυπουργικό αεροσκάφος στο ΠΓΝΠ.
Μετά την επέμβαση η κινητή μονάδα με το παιδί, τους γονείς, τους 4 Ιταλούς γιατρούς, τον διευθυντή της ΜΕΘ του ΠΓΝΠ Ανδρέα Ηλιάδη, ο οποίος για μια ακόμα φορά επιδεικνύει μεγάλη προσφορά και διαρκή στήριξη σε ένα ακόμα παιδί που δίνει τη δική του μάχη, και τη νοσηλεύτρια κ. Σωτηροπούλου, που ακολούθησε εθελοντικά, έφτασαν στον Άραξο.
Ωστόσο το πρώτο c- 130 παρουσίασε πρόβλημα και εστάλη δεύτερο προκειμένου να γίνει το ταξίδι, όπως και πραγματικά έγινε.

Πηγή http://www.fanaripress.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ τα σχόλια να είναι κόσμια και να μην προσβάλλουν. Τα προσβλητικά σχόλια δεν θα αναρτώνται ή θα διαγράφονται.

.