.

Περιοδικό Step

Περιοδικό STEP: Η διαφήμιση στο περιοδικό είναι επένδυση, χιλιάδες μάτια θα δουν την επιχείρηση σας Στηρίξτε το περιοδικό STEP, κάντε μια ετήσια συνδρομή... Stepperiodiko.blogspot.gr: Καθημερινή ενημέρωση, αφιερώματα, ειδήσεις. Το blog που κάθε μήνα κερδίζει την εμπιστοσύνη όλο και περισσότερων αναγνωστών

...

Δευτέρα 23 Μαρτίου 2015

Δελτίο Τύπου για Επίσκεψη Βουλευτή Σύριζα στο Δήμο Σουλίου

Δελτίου τύπου εξέδωσε ο δήμος Σουλίου με αφορμή την επίσκεψη του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Μάριου Κάτση στο δημαρχείο στην Παραμυθιά. 
Αναλυτικά το δελτίο τύπου αναφέρει:
"Ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Μάριος Κάτσης επισκέφθηκε στις 13:00 μμ το Σάββατο 21 Μαρτίου το Δημαρχείο στην Παραμυθιά.
Παρόντες στη συνάντηση η Δήμαρχος Σουλίου, οι Αντιδήμαρχοι κ. Γώγος και κ. Φράγκος, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Αθανασίου και τοπικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Σακαρέλης γραμματέας της τοπικής οργάνωσης Παραμυθιάς (επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης), ο κ. Μπάμπας δημοτικός σύμβουλος και ο κ. Κάλλος Άρης.
Στα πλαίσια της ενημέρωσης για τα τοπικά
προβλήματα η Δήμαρχος έθεσε στον τοπικό Βουλευτή το θέμα των απεντάξεων και των αποφάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου για περαιτέρω ενέργειες, το αποχετευτικό, το ΒΙΟ.ΠΑ.ΘΕ, τα έργα που έχουν κατατεθεί στο πρόγραμμα ‘Αλέξανδρος Μπαλτατζής’, ο δρόμος Νεοχώρι – Μεσοπόταμος, οι πρόσφατες θεομηνίες με τις καταστροφές στο δίκτυο των αγροτικών δρόμων και κυρίως το δρόμο προς την Τ.Κ. Πετουσίου. Επιτακτικά τέθηκε και το θέμα της αντιπλημμυρικής προστασίας του Αχέροντα. Σε επόμενη επίσκεψη δε υπήρξε δέσμευση για επίσκεψη στο ΧΥΤΑ Καρβουναρίου.
Ο Βουλευτής δεσμεύτηκε, αφού ενημερωθεί από τα αρμόδια υπουργεία, να προγραμματίσει συναντήσεις για προώθηση των παραπάνω θεμάτων.
 Γραφείο Τύπου Δήμου Σουλίου" 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ τα σχόλια να είναι κόσμια και να μην προσβάλλουν. Τα προσβλητικά σχόλια δεν θα αναρτώνται ή θα διαγράφονται.

.