.

Περιοδικό Step

Περιοδικό STEP: Η διαφήμιση στο περιοδικό είναι επένδυση, χιλιάδες μάτια θα δουν την επιχείρηση σας Στηρίξτε το περιοδικό STEP, κάντε μια ετήσια συνδρομή... Stepperiodiko.blogspot.gr: Καθημερινή ενημέρωση, αφιερώματα, ειδήσεις. Το blog που κάθε μήνα κερδίζει την εμπιστοσύνη όλο και περισσότερων αναγνωστών

...

Σάββατο 28 Μαρτίου 2015

Βροχή τα γκολ στην Παραμυθιά


Εφτά γκολ σημειώθηκαν στην Παραμυθιά, στο τοπικό ντέρμπι. Το Σούλι Παραμυθιάς,που την Τετάρτη παίζει σημαντικό αγώνα Κυπέλλου, επικράτησε με 5-2 της Δόξας Γαρδικίου. Σκόρερς οι Θ.Νάτσης, Α.Γεωργίου(2) και Μ.Γιαννακός (2). Ο δικέφαλος του Γαρδικίου είχε ισοφαρίσει προσωρινά σε 1-1 με αυτογκόλ και
σε 2-2 με σκόρερ τον Α.Σιώζη. Στη Μαζαρακιά ο Θύαμις νίκησε το Λαδοχώρι και διατήρησε την απόσταση βολής από τον Αστέρα. Τα γκολ των νικητών οι Θ.Πασχάλης (3), Β.Παπαδόπουλος, Θ.Γκιούνος και Κ.Τσουμέτης.
Πολύ δύσκολη νίκη πέτυχε ο πρωτοπόρος Αστέρας Παραποτάμου σήμερα,
αφού επικράτησε, μετά από ένα αμφίρροπο παιχνίδι, με 1-0 του Άρη Φιλιατών. Οι γηπεδούχοι είχαν την υπεροχή στα πρώτα 55 λεπτά του αγώνα αλλά από κει και μετά ο Άρης ανέβηκε χάνοντας κι αυτός σημαντικές ευκαιρίες για να πετύχει ένα γκολ και να φύγει νικητής. Τελικά η ομάδα που σκόραρε ήταν ο Αστέρας με πλασέ του Μώκου στο 80', διατηρώντας το +2 από το Θύαμι Καστρίου. Αποβλήθηκε για τον Παραπόταμο ο Βένος (85') και για την ομάδα των Φιλιατών οι Καίσαρης (85') και Γιοβάνης (90'), όλοι με δεύτερη κίτρινη.


5η Αγωνιστική - 28-03-2015 16:15
Αστέρας Παραποτάμου1 : 0 Άρης Φιλιατών

ΠΑΣ Λαδοχωρίου0 : 6 Θύαμις Καστρίου

 
Σούλι Παραμυθιάς5 : 2 Δόξα Γαρδικίου
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
Αστέρας Παραποτάμου 17
Θύαμις Καστρίου 15
Σούλι Παραμυθιάς 10
Αρης Φιλιατών 7
Δόξα Γαρδικίου 5
Αστέρας Παραποτάμου 1


Σημαντική ενημέρωση στο πρόγραμμα διεξαγωγής τον μπαράζ από την ΕΠΣ Θεσπρωτίας: Με απόφαση της Επιτροπής Πρωταθλήματος και λόγω συμμετοχής στον αγώνα Κυπέλλου Ερασιτεχνών στις 1/4/2015 της ομάδας του  ΣΟΥΛΙΟΥ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣ, η 6η αγωνιστική όλων των αγώνων κατάταξης της Α1 (PLAYOFF) που επρόκειτο να γίνει την ίδια ημερομηνία μ ε τ α φ έ ρ ε τ α ι στη θέση της επόμενης αγωνιστικής στις 15/4/2015. Το νέο πρόγραμμα της 7ης αγωνιστικής και μετά, θα ανακοινωθεί σύντομα.

Πηγή: http://www.thesprotiaball.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ τα σχόλια να είναι κόσμια και να μην προσβάλλουν. Τα προσβλητικά σχόλια δεν θα αναρτώνται ή θα διαγράφονται.

.