.

Περιοδικό Step

Περιοδικό STEP: Η διαφήμιση στο περιοδικό είναι επένδυση, χιλιάδες μάτια θα δουν την επιχείρηση σας Στηρίξτε το περιοδικό STEP, κάντε μια ετήσια συνδρομή... Stepperiodiko.blogspot.gr: Καθημερινή ενημέρωση, αφιερώματα, ειδήσεις. Το blog που κάθε μήνα κερδίζει την εμπιστοσύνη όλο και περισσότερων αναγνωστών

...

Πέμπτη 9 Απριλίου 2015

BINTEO: Μια συγκινητική παρουσίαση βιβλίου (+Φωτογραφίες)

Σε μια κατάμεστη αίθουσα, στο θέατρο "Καρκαμίσι" στην Παραμυθιά έγινε σήμερα η παρουσίαση του βιβλίου "Η κατάρρευση της Γιουγκοσλαβίας και οι ελληνικές φαντασιώσεις. Ελλάς- Σερβία - Ορθοδοξία". Το βιβλίο το έχει γράψει ο δημοσιογράφος Σταύρος Τζίμας και εκδόθηκε από τις εκδόσεις Επίκεντρο.
Ο συγγραφέας, ο οποίος έχει καταγωγή από τον Αυλότοπο Σουλίου, ήταν φανερά συγκινημένος  που
βρέθηκε στην Παραμυθιά κοντά σε γνωστά πρόσωπα και οικείες εικόνες.
Το βιβλίο πραγματεύεται την κατάρρευση της Γιουγκοσλαβίας, καθώς σύμφωνα με τον συγγραφέα η Γιουγκοσλαβία θα κατέρρεε ανεξάρτητα από τις έξωθεν επεμβάσεις οι οποίες φυσικά επίσπευσαν τον χρόνο και έκαναν την κατάρρευση να ποτιστεί με αίμα. Ο δημοσιογράφος - συγγραφέας, κάνοντας ο ίδιος ρεπορτάζ στην Γιουγκοσλαβία έχει προσωπική εικόνα από τον πόλεμο. Εκτός από τον πόλεμο και την κατάρρευση της Γιουγκοσλαβίας το βιβλίο πραγματεύεται και την προπαγάνδα η οποία έδωσε τροφή στις ελληνικές φαντασιώσεις.
Το βιβλίο παρουσίασαν ο Χρήστος Κατσιούρας, καθηγητής πανεπιστημίου, ο Αλέκος Μουσελίμης, φιλόλογος και η δήμαρχος Σουλίου Σταυρούλα Μπραΐμη Μπότση. Επίσης ο συγγραφέας έκανε την δική του παρουσίαση εξηγώντας και τα γιατί της συγγραφής του βιβλίου.
Παρόντες εκτός των άλλων ήταν ο βουλευτής Θεσπρωτίας κος Γιόγακας, ο δήμαρχος Ηγουμενίτσας κος Λώλος, ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης του δήμου Σουλίου κος Σακαρέλης, αντιδήμαρχοι. δημοτικοί σύμβουλοι και πολλοί άλλοι.

Στο βίντεο που ακολουθεί μπορείτε να παρακολουθήσετε τα κυριότερα σημεία της παρουσίασης:


ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ τα σχόλια να είναι κόσμια και να μην προσβάλλουν. Τα προσβλητικά σχόλια δεν θα αναρτώνται ή θα διαγράφονται.

.