.

Περιοδικό Step

Περιοδικό STEP: Η διαφήμιση στο περιοδικό είναι επένδυση, χιλιάδες μάτια θα δουν την επιχείρηση σας Στηρίξτε το περιοδικό STEP, κάντε μια ετήσια συνδρομή... Stepperiodiko.blogspot.gr: Καθημερινή ενημέρωση, αφιερώματα, ειδήσεις. Το blog που κάθε μήνα κερδίζει την εμπιστοσύνη όλο και περισσότερων αναγνωστών

...

Τρίτη 28 Απριλίου 2015

Το Σούλι Παραμυθιάς πάει για τελικό

Ένα βήμα πριν τον τελικό του Κυπέλλου Ερασιτεχνικών Ελλάδος είναι η ποδοσφαιρική ομάδα της Παραμυθιάς, το "Σούλι Παραμυθιάς" η οποία αγωνίζεται με την ομάδα Νέστος Χρυσούπολης Καβάλας. Ο αγώνας θα γίνει αύριο
το απόγευμα στις 5 στο δημοτικό γήπεδο Παραμυθιάς. Η ομάδα προσκαλούν τους φιλάθλους να πάνε στο γήπεδο για να στηρίξουν την προσπάθεια της ομάδας. Η ανακοίνωση της ομάδας είναι:

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ-ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Το Δ.Σ. του Α.Π.Σ. Σούλι Παραμυθιάς ενημερώνει το φίλαθλο Θεσπρωτικό κόσμο ότι την Τετάρτη 29-04-2015 και ώρα 17:00 στο δημοτικό γήπεδο Παραμυθιάς διεξάγεται η ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ερασιτεχνών Ελλάδος ανάμεσα στις ομάδες Σούλι Παραμυθιάς-Νέστος Χρυσούπολης Καβάλας.
Παρακαλούνται οι συμπατριώτες μας θεσπρωτοί φίλαθλοι να προσέλθουν στο γήπεδο Παραμυθιάς για να παρακολουθήσουν τον ανωτέρω αγώνα.
Τους ευχαριστούμε εκ των προτέρων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ τα σχόλια να είναι κόσμια και να μην προσβάλλουν. Τα προσβλητικά σχόλια δεν θα αναρτώνται ή θα διαγράφονται.

.